Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna z chicago

czy sa tu jakies mamy z usa

Polecane posty

a tu pada i pada..... na forum cisza.... wszystcy oewnie spia, przy tej pogodzie to wcale sie nie dziwie... sama lece do lozeczka, dobrej nocki!

ja nie spie tylko musialam jechac do meza do pracy bo cala kasiore znaczy sie cash zabral ze soba wiec musialam jechac do niego a pozniej na stacje bo mi fajek zabraklo no i mala sie nie mogla zdecydowac jakie sobie cukierki wybrac i tak zeszlo a ze rebecca ma sleepover i szalaly wszystkie razem z julka to ciezko ta najmlodsza bylo zaciagnac do kompieli ale juz lezy i oglada bajki a ja wlasnie wzielam shower i tez zaraz spadam spac. a co mojej malej nauki sikania do kibelka to jest tak ze ona tak mi sie wydaje ze duzo mowi a jeszcze wiecej powtarza ale z sensem wiec wydaje mi sie ze ze zrozumieniem nie bede problemow tylko ze tak jak pisalam zamierzam nauke zaczac po powrocie a i musze inny nocnik kupic bo ten co ma kupilam w wall mart taki tani i jest dosc nie wygodny bo jest kwadrat i nie wygodnie sie jej na nim siedzi a jego samego uzywa jako step do umywalki jak myje zeby.tak ze cala nauka zacznie sie po przyjezdzie. a co do staranek to tak naprawde jak siegne pamiecia jak to bylo z julka to jak sie staralismy to juz mialam wszystkie urojone objawy ciazy a kiedy faktycznie zaszlam to nie mialam zadnych objawow tylko dwie kreseczki na tescie wiec to tak naprawde nigdy nic nie wiadomo i moze i ty zobaczysz + w tym miesiacu tzn cyklu wiec trzymam kciuki zeby sie udalo. ja tez napisalam epopeje narodowa a teraz zmykam spac wiec do uslyszenia jutro zycze milego dnia pappapapappapapaaaaa

hej..... ja w domku, juz po lunchu i zaczynam odpoczynek.... dalej ma klucie w podbrzuszu... ach zle sie czuje ogilnie!

OMG wlansnie gadam z mama przez skype, i sie jej poskarzylam na jedna rzecz ktora mnie meczy od 3 dni... i wcale nie wlaczalam tego w cokolwiek.... a mama mi mowi a to pewnie w ciazy jestes! a ja dlaczego? a ona ja tez 3 razy w ciazy bylam i za kazdym razem mnie zgaga meczyla na poczatku...... chociaz w to nie wierze..... ale dala mi do myslenia! ach ja juz sama wariuje!

wiem jak to jest i mam nadzieje ze tym razem zaskoczysz i bedziesz miala ukochanego dzieciaczka. moja julka nie miala dzis drzemki i poszla spac po 7 wiec mam wieczor dla siebie ale tak z drugiej strony to troche glupio tzn nie wyobrazam i nie moge nawet przypomniec jak to bylo przed julka tak cicho i spokojnie ale z drugiej strony nudno i smutno wiec nie bardzo wiem co ze soba zrobic ogarnelam troche dom i siedze na necie i ogladam csi miami. mam nadzieje ze twoje samopoczucie jak i fizyczne odczucia to fasolka ale rowniez ze poczujesz sie lepiej bo wiem ze takie pobolewania i zgaga przejda bo nie fajnie z nimi pozdrawiam

hej.... to fajnie ze mala spi.... odpoczniesz sobie troche..... napewno ci tak inaczej bez malej latajace kolo nosa.... tak ogolnie to nie chcialam nic mowic ale twoja mala puzno chodzi spac ha? oczywiscie to jest indywidualna sprawa its, zalezy od dziecka itd..... ale calkiem puzno jak na moje okolo...... bez zadnych tam emocji ni nic tylko tak zauwarzylam.... :P ja teraz troche lepiej, zdrzemnelam sie w ciagu dnia.... bo nie moglam oczu utrzymac otwartych i wlasnie sie szykuje do kompania i czekam na mezusia, dzisiaj poszedl ze swoim szefem na piwko do baru, na powarzna rozmowe..... zmienia prace i tak chcial troche zlagodzic sprawe to poszli do baru na piwo.... ale jest u nas duszno, chyba wlacze AC..... skoro ja smaa chce je wlaczyc to musi byc bardzo duszno..... jak ja nie lubie tego AC wiem powtarzam sie, ale mnie tak stawy w rekach bola po siedzebiu w pomieszczeniu z AC ze glowa mala!

jeny, wczoraj padlam jak zabita, takze nie zagldalam na forum.... nie wiem co sie dzieje ale pogoda mnie poprosty meczy, nie dosc ze drzemalam w ciagu dnia to padlam jak dziecko o 11pm jak tam sobota wam mija dziewczynki, agula nie odzzywasz sie wcale? jak samopoczucie? taka jedna, patrze ze wczoraj tez juz nie zagladalas? no ale weekend przed nami to trzeba sie zrelaxowac a nie o kafeterii myslec.... ja wlasnie wybieram sie do Jersey City dzisiaj mam nadzieje ze pogoda sie nie zepsuje..... do nprzecvzytania puzniej!

nie wczora nie zagladalam bo sobota to troche czasu spedzic z rodzinka zwlaszcza ze moj maz ma juz wolane tzn wizol urlop i bedzie mial wolne caly tydz a w srode wyjezdzamy na urlop. a co do mojej malej to ja wiem ze to jest puzno tzn sie chodzi spac ale juz wszysko ci opisze a wiec tak ja z moim mezem zajmujemy sie moja mala na zmiane jak juz wiesz ja popludniami i w a moj maz w dzien ale on w nocy pracuje wiec spi wtedy jak przychodzi z paracy ok 5 rano i do czasu az mala nie wstanie a puzniej kladzie ja na drzemke no chyba ze ona nie chce tak jak to bylo w piatek.wiec jesli on ma drzemke od oklo 2-3 po poludniu i wstaje o ok4-5 to nie ma szans aby on poszla spac ok8-9 tylko puzniej wiec idziem spac razem ok 10-10:30.Ale ja sie juz chyba przyzwczailam wiec jest spoko i pewnie gdyby nie klasc jej spac na drzemke to chodzila by spac o godz8-9 ale wtedy jest bardzo zmeczona padnieta niedobra marudna itd.a po za tym nie moge z nia nigdzie jechac ani nic prawie nic zrobic bo boje sie ze usnie i wtedy co ? wiec jest tak jak jest i jest ok ja tez bym wolala aby chodzila spac wczesniej ale i tak nie jest zle ma 2 latka i jeszcze chce miec drzemke i spi ladnie cala noc od noworodka wiec moze nie jest perfekt ale dobrze uwazam. a my juz pomalutku zaczynam szykowac sie na wyjazd ale w hotelu gdzie sie zatrzymujemy bedzie net wiec bede mogla zdawac info na bierzaco no i nie znikne z kafe na kilka dni

hej.... no tak jak jest taki uklad dnia to niestey, ale wiesz co im puzniej pujdzie spac wieczorem tym dluze spi rano i twoj maz moze sie wyspac..... :P fajnie ze jedziecie na urlop.... odpocznijcie sobie od wielkiego swiata i zabiegania ciaglego.... ach jak mi sie marzy jakis urlop dluzszy! no ale moze pod koniec wakacji..... u mnie nic sie nie zmienia, staranka pelna para..... jak narazie.... ciegle probujemy..... pogode mielismy super w Jersey City, tylko straszny traffic nas spotkal w obydwie strony, takze ledwo co zdarzylismy na ostatni seans w kinie IMAX kopula, bylo super jeszcze lepiej niz na filmach 3D, planujemy powturzyc wycieczke ale juz zeby soedzic tam caly dzien, bo co sie okazalo to jest tam jakies muzeum i duzo innyych rzeczy do zwiedzania..... takze spedzilismy dzien spoko, dobrze ze mojj brat i moja siostrzenica dobrze zniesli podroz w trafficu..... w sumie nie takie male dzieci, ale ja sama juz mialam ochote marudzic ze d*upa boli.... no ale wspomnienie z kina super....

Witam :) A nas chorobska dopadlo , jakas grypa zoladkowa czy cos podobnego :O Najpierw dziewczynki a teraz ja z mezem ... dwa dni prania, bo male wymiotowaly wszedzie , nie wiadomo kiedy ... lacznie z samochodem ... Moje chodza spac o 7 ;) , mala spi bardzo malo w dzien, a starsza wcale, wiec wieczorem padniete sa jak kawki :) , za to pobudaka rano o 6 !!!!! Probowalam , przestawic je aby dluzej spaly, ale nie wazne o ktorej Gabi pojdzie spac, czy o 7 czy o 9 to i tak pobudka o 6 !!!! albo i wczesniej :( Ale przy takim systemie pracy jak masz Taka Jedna to chyba najlepsze rozwiazanie , bo maz z rana pospi sobie , a ty wieczorem nasz czas posiedziec sobie z corcia :) Ale dzis piekny dzien !!! Mala teraz spi, ale jak tylko wstanie to idziemy do parku, dziewczynki sie wyszaleja, bo wczoraj siedzialy caly dzien w domu - nie dalam rady wyjsc z nimi , tak mnie ta choroba rozebrala ... a P byl w pracy

hej agula..... no wlasnie mowilam do, taka jedna, ze najleprze rozwiazanie to te co ona ma z malutka i spaniem..... hej agula nie pamietam czy pisalam gdzie mieszkasz wiem ze w usa ale nie wiem czy pisalam gdzie, tak tylko pytam, u nas w connecticut pogoda taka sobie duszno i pochmurnie zbiera sie na burze, znow! enjoy nice weather, i do przeczytania!

U nas byla pogoda pieeeeekna, wysiedzialsmy sie na dworze, a teraz panny juz spia a na na dworze deszcz leje jak z cebra ! Ogladam na TLC program o babkach ktore nie wiedzialy ze sa w ciazy, juz to kiedys widzialam, ale teraz sa jakies nowe odcinki Mam kuzynke, to byla jakies 10 lat temu, ona miala wtedy 45 lat i podobna sytuacja jak w tym programie !! Trojka dzieci, a ona w domu w laziece rodzi 4-te dziecko ku wielkiemu zdziwieniu rodziny, meza i jej samej !!!!!!!!!!!!!!!!!! Wtedy kazdy pukal sie w glowe, ze jak to nie wiedziala , ze jest w ciazy ?????????????? Ale teraz po obejzeniu paru odcinkow widze, ze tak bylo naprawde :) Ar jestem sasiadka Takiej jednej :) , tez mieszkam na przedmniesciach Chicago :)

czesc dziewczyny wlasnie . wrocilam z przejazdzki na motocyklu bylism z moim m w downtown fajnie bylo i udalo na sie bo podobno u nas padalo bo corka dzwonila bo ona z mala w domu ze u nas lalo jak nie wiem co a mysmy jakos omineli.nasz dzien minol supre i pogoda dopisala wiec jestem zadowolona jeszcze 3 dni i urlop hura hura ar bardzo sie ciesze ze wam weekend sie tez udal no i fajnie ze pogoda byla super. agula uwazaj moze to rota virus a nie grypa zolodkowa podobne w przebiegu ale gorsze swinstwo ale mam nadzieje ze juz lepiej a ty gdzie dokladnie mieszkasz skoro moja sasiadka jestes, ide spac dziewczynkii bo jutro do pracy zycze milego dnia kazdej z was pappapa

Fajnie ze u was ladnie bylo, w sumie ja sama narzekac nie moge Bo zaczelp padac dopiero po 9 pm.... Ale byla straszna duchota! U mnie ja narazie staranka pelna parai nie moge sie juz doczekac nastepnej @.... Jeszcze tylko16 dni, chyba! :);) dzisiaj w pracy spokojny dzien sie zapowiada, w sumie caly tydzien bedzie spokojny! Cale szczescie, jakas nieswoja jestem! Dzisiaj w nocy spac nie moglam nie moglam so ie miejscq znalesc! I teraz padamz nog, a tu to 6pm jeszcze tyle czasu!!!

hej mam nadzieje ze u was dzien minol dobrze.u mnie jesli chodzi o dzien to bylo dobrze i pogoda ladna wreszcie powyrzej 80 i nie pada tzn ma ale w nocy wiec co tam. natomiast jesli chodzi osobiscie o mnie to chyba mam jakies napiecie przed @ bo normalnie wszystko i wszyscy mnie doprowadzaja do chinskiej pasji normalnie jak bym miala karabin to biedni by byli wiem ze to ja a nie otoczenie ale mam takiego nerwa ze chyba pozabijam.nie wiem dlaczego tak a do tego u nas staranka tez pelna para moj m ma urlop od dzisiaj przez caly tydz i fajnie moglo by byc no to ja mam jakies zachwiania i tak mnie denerwuje jego osoba ze dostaje bialej goroczki i jak taka zolza jestem caly dzien to jak puzniej cos dzialac no niby mowia ze sexsik najlepiej godzi no ale nie wiem zobaczymy.\\ a co do mojej @ to nawet nie wiem kiedy bedzie bo ostatnia mialam po 20 dniach to teraz juz nie wiem jak mam liczyc.a jeszcze zauwazylam jedna dziwna rzecz ze mokro tak jak nie wiem i sluzu tak duzo jak nigdy. a jutro mam usg u mojego gina wiec sie okaze czy wszystko ok a pewnie jutro znowu bede sie denerwowac choc juz troche wyluzowalam po wizycie bo troche sie uspokoilam a takei badanie to znowu obawa ze cos moze byc nie tak. narazie was serdecznie pozdrawiam ar fajnie ze masz spokojny dzien,ja tez jak ty sie nie wyspalam i moze dlatego bo poszlam spac to juz prawie 1 byla a przed 5 trzeba bylo wstac bbbbbbbbbuuuuuuuuuuuuu. a teraz stary jest na er bo syn cos podnios w pracy pracuje przy ladowaniu trackow i chyba cos z przepuklina wiec nie wiem co bedzie z dzisiejszego wieczoru no mam nadzieje ze tylko sie skonczy na jakies tabletkach i relaksie nakazanym przez lekarza a nie np na operacji albo pozostaniu w szpitalu bo moze bedzie dupa z urlop a boze jak nie urok to sraczka. mam naprawde zly humor nie zatruwam juz wam glowy pozdrawiam i do jutra moze mi bedzie lepiej.

Hej, nie denwrwuj sie wszystko bedzie okay, I'm wiecej myslisz o nerwach tym bardziej cie wszystko wqrza! Idz na spacer z mala, albo wes Milan kapiel dla rozluzniwnia, a pewnie masz taki humor bo sie denerwujesz jutrzejszym usg.... Mimo tego ze nie myslisz o tym tak bardzo twoja podswiadomosc pracuje! Wiem latwiej pocieszac niz byc pocieszanym, ale zawsze kilka cieplych slow pomoga! Jesli chodzi o syna meza, jesli to przepuklina to miejmy nadzieje ze nic tam nie peklo, nie jestem pewna czy dobrze kojaze fakty, pekanie przepukliny?! Ale jesli jest w stadium przedpeknieciowym to jest okay, pewnie bedzie trzeba wycinac?! Dalej nie wiem czy dobrze kojaze fakty razem, ale najwarzmiejsze zeby bylo zdrowko, nawet jak cos sie dzieje i nici z urlopu, to zawsze mozna go przelozyc! Zdrowie najwarzmiejsze!!!!!

hej taka jedna.... cos siie nie odzywasz, jak u ciebie? dzisiaj juz pewnie na urlopie, mam nadzieje...... mam nadzieje ze wszytsko okay sie ulozylo z synem twojego meza, i ze wyjazd sie udal, i ze teraz sobie z mezem odpoczywasz nie myslac o niczym, relax na maxa i do roboty........ pozdrowienia!

czesc ar wlasnie wrocilismy z uropu wprawdzie mialam dostep do netu ale nie mialam czasu aby na nim choc troche posiedziec. u mnie bez zmian staranka sa choc przez urop nic z tego bo mieszkalismy w hotelu w 1pokoju z dwoma lozkami wiec nie bylo jak. nie wiem jak mam liczyc kiedy bedzie nastepna@ gdyz wiesz ze mialm dosc dziene i zawczesne ostatnimi czasy a tak po za tym czuje sie dobrze tak jak ostanim cyklem mialam bole jajnikow i tym podobne tym nie mam nic kompletnie nic czuje sie dobrze wrecz bardzo dobrze jedyna dolegliwascia jaka mam to bol miesni w lydkach od chodzenia po gorach,hahahaha ale jesli ta@ bedzie tak wczesna jak ostatnia to juz pod koniec tego tyg powinnam dostac wiec zobaczymy. a co tam u ciebie czy wszstko ok widzialam twoj wpis na innym topiku ze wygrzewasz sie na basenie wiec fajnie ci ja juz jutro wracam do paracy i bardzo mi sie nie chce bbbbbbbbuuuuuuuuuuuu. no ale coz zawsze co fajne sie szybko konczy wiec powrot do zeczywistosci narazie pozdrawiam musze cos zrobic w domu choc tez mi sie za bardzo nie chce pozdrawiam.

hej..... witam spowrotem!!!! mam nadzieje ze urlop sie udal, ze pogoda dopisala i ze mala nie byla bardzo uparta :P wiem jak to z dwulatkami!!!! u mnie super, jak narazie staranka pelna para, mowie staranka, bo chyba moj maz sie jakos tak przyzwyczil z mysla ze chce miec dzidzie..... jak wczesniej byl troche zdenerwowany karzdym przytulaniem, jak to bedzie itd.... tak teraz chce sie przytulac jak najwiecej zebym zafasolkowala :P:) u nas pogoda dopisuje, i caluski ostatni tydzien i ten jak narazie 2 dni siedzimy na basenie... dzieciaki sa w niebo wziete, woda do okola, nie ma czasu na snacki takie jakie ja bym chciala zeby jedni (owoce) to wiecej precelkoof itd jedza..... a pozatym nie ma nigdzie pospiechu tylko woda sloneczko itd ja w sumie tez okay, bo starsze juz sa na tyle duze zeby siedziec na duzym basenie same, a ja z mala na baby pool... ona w wodzie a ja na sloneczku, jak mi sie cieplo zrobi to wskakuje do basenu sie ochlodzic i tak w kolko!!!!! wiem jak to jest wrocic z urlopu i z rzeczywistoscia sie spotkac... wracac do pracy itd...... dopisuj sie do tabelki na 'szukam koleezanki' sa tam super dziewczyny i bardzo pomocne, ja tam raz zajrzalam na poczatku i tak je podczytuje... oczywiscie nie namawiam, ale zawsze im nas wiecej tym lepiej :P:P ja zagladam i tu i tam...... do przeczytania!

hej wlasnie sie odrobilam z wszystkim to znaczy z mala i soba i postanowilam chwile posiedziec na necie ale niestety moj uparty kom nie bardzo chce wspolpracowac i musialam dosc dlugo czekac aby sie tu wladowac, u nas dzisiaj upal nie z tej ziemi tzn nie tak strasznie bo ok 90 ale to pierwsze chyba takie cieple dni od poczatku lata, masz racje do pracy sie nie bardzo chcialo wracac a wrecz bylo okropnie dzis nie dosc ze jakos spac nie moglam ostatniej nocy jakbym sie bala ze do pracy zaspie i budzilam sie co godz to i w pracy nie za ciekawie bo nic sie robic nie chcialo, co do topiku szukam kolezanki to tez uwazam ze bardzo fajny i wpisze sie do tabelki tylko ze taki zywy ten topick ze nie wiem czy na daze z czytanie i pisaniem a jeszcze ta chlerna roznica czasu. a co do staranek to u mnie cisza jak ostatnim razem bolaly mnie jajniki czy inne urojone objawy ciazy mi dolegaly to teraz kompletnie nic,ale tak sie zastanawiam i analizuje moze to kompletna bzdura ale pamietam ze moja mama tez tak miala bo mowila ze jutro a naj puzniej pojutrze dotanie okres a nie bylo z wyliczen dni cyklu,tylko tak na dzien albo dwa dostawala wyjatkowego zrywu do roboty mogla wtedy dom do gory kolami wywrocic i dalej by cos miala do zrobienia i taka pelana zycia i werwy byla i ja tez tak mam ze na zaraz przed@ tez moge cuda robic bo mi sie chce wiec nie wiem moze to glupie zeby cos takiego zaliczac do oznak nadchodzacej @ ale tak mam i juz,jak na razie tego tez nie zaopserwowalam wiec moze ale wcale sie nie nakrecam dzis 19dc wiec w zeszlym mies juz mialam a teraz cisza tylko duzo takiego mlecznego sluzu wiec czekam cierpliwie ale nie warjuje jak miesiac temu tobie zycze za fasolkowania i aby sie twoje oczekiwania i marzenia co do dwuch kreseczek spelnily a mam nadzieje ze sie udalo i ze juz je zobaczysz w krotce,a ktory to dzien cyklu u ciebie. narazie spadam do poczytania ide zagladnac na drugi topic pozdrawiam

Hej...... Ach ja jestem dzisiaj zagibiona.... Dzi of samego ran jest zakecony!!!!!! Napisze puzniej jak mala bedzie spala!!!!! Dzien moglby sie juz skonczyc!!!!

Hej, sorki za wczesniejsza wypowiedz, dzien do diabla! Od rana nic mi nie wychodzi, ciagle sie gdzies spuzniam itd.... No are teraz na spokojnie, relax na krzesle przy basenie.... Malone ludzi Bo padalo niedawno takze wszyscy uciekli!!!! U mnie okay, samopoczucie mam na mysli!!! Ogolnie mam 25 dc takze jeszcze kilka dni przedemna..... Czuje sie troche jak na @ cucychy bola na maxa, podbrzusze pobolewa jak na @.... Sama nie wiem w sumie przutylanka byly co 2-3 dni od 8 dc takze zaraz po ostatnie kilkudniowej @ a raczej plamieniu!!!! Ach lece Bo mala pomocy potrzebuje, wiaderko z woda zaciezkie dla niej!!!! Biedna kombinuje na wszystkie strony!!!

witaj u mnie dzis dzien ok tylko ze nic kompletnie mi sie nie chce a jak cos mam zrobic np w domu to jestem zla na mojego ze przeciez to on mogl zrobic wczesniej.jak ktos by mi cos nie tak powiedzial to placz gwarantowany.a jesli chodzi o fizycznie to nie mam jakich kolwiek objawo tak jak np miesiac temu nic cisza na morzu wiec juz nic nie wiem nie nakrecam sie czekam spokojnie dzis 20dc choc ostanim razem juz mialam wiec glupia jestem.u mnie bylo prob ale nie tak ze w dni plodne czy nie po prostu kiedy mielismy ochote i mozliwosc. a co do ciebie nie wiem bo kazda kobieta i kazda @ jest inna a bola cie piersi na okres czy teraz tak wyjatkow wiesz gdzies slyszalam ze objawy wczesnej ciazy niczym sie nie roznia od objawow nadchodzacej@ wiec trudno cos napisac choc szczerze ci zycze aby nie przyszla i byly dwie kreski`

hej..... a to masz niezaciekawy dzien, ale to pewnie 'napiecie przedmiesiaczkowe' cie zlapalo..... ja tez tak mam czasem ze przed @ wszytsko mnie wqrza..... nawet to z czym mam doczynienia codziennie.... co do mnie, to objawy objawami, takie same jak na @, bol piersi.... nie wiem czy tak samo czy nie, bo zawsze mnie bola..... takze to nic nowego..... jajnik prawy kluje, jak zawsze na @, ale mam tez takie dziwne ciagniecia w dol, jakby ktos sznurek przywiazal do mojego podbrzusza od srodka i sie na nim powiesil...... takze to cos nowego..... pozatym mam takiego smaka ze glowa mala, ale tak tez mam przed @, takze nie zlaiczam tego do zadnych objawow..... sama nie wiem co myslec, my sie przytulalismy mniej wiecej co 2-3 dni..... od 8dnia cyklu takze, calkiem calkiem...... tylko co mnie niepokoi (czytalam gdzies ze to normalne) ale wszytsko co mezus zostawi we mnie, puzniej wyplywa ze mnie, sorki za szcegoly no ale z kim jak nie z toba mozna sie podzielis ?! nie wim, moze co mialo sie dostac sie dostalo.... jestem dobrej mysli!!!!! poloz mala spac, wez sobie goraco relaksujaca kapiel i do lozeczka..... zobaczesz jutro bedzie lepiej!!!

no czesc u mnie tez nic raczej nowego bylam z mala w wallmart i chyba 2 godz spedzilysmy miedzy zabawkami bo moja mala nie chce konkretnie aby nic jej kupowac tylko taki ogrom zabawek jej sie podoba i musi wszystkko zobaczyc wiec czas leci. korcze nie wiem czy ja tylko mam takie wrazenie ale wydaje mi sie ze co ide na za kupy to wszystko jest o pare centow drozsze i tak nic takiego nie kupilam i 60 dych sie poszlo pasc a gdzie cala reszta tyg zakupow. a co do mnie to tez raczej chyba czekam na @niz na ciaze bo cos to bardzo dziwne wasnie jak bylismy na wakacjach to wydaje mi sie ze mialam pms bo wszystko mnie bardzo denerwowalo i wogole raz moglam sie smiac z byle czego a za chwile plakac i czuc sie nie kochana przez nikogo na swiecie.teraz wszystko raczej ustapilo i czuje sie nawet dobrze.ale natomiast nic nie czuje fizycznie nie boli mnie nic na dole nie kluja jajniki nic z piersiami sie nie dzieje a to juz koniec 21dc i nie mam @ wiec czarna magia. a co do twojego pytania to ja tez tak mam ze po przytulaniu wyplywa ze mnie to co moj tam wlal wiec to chyba normalne i tez mam nadzieje ze to co mialo tam zostac i dzialac czyli plemniczki to sa i dzalaj ale sie okaze.postanowilam ze juz wiecej kasy na testy tracic nie bede i robie dopiero w przyszly czwartek bo to bedzie moj 28 dc a takiego dlugieg to nie mialam jak sie mala urodzila.no oczywiscie jesli wczesniej nie dostane tej holery@. wiesz a ja mam pytanie bo wydaje mi sie ze juz duzo wiem na temat cyklu i dni plodnych i tak dalej ale dalej mam problem ze sluzem podczas calego cyklu.bo tak zaraz po @ sluz powinnien byc mleczyny lekko ciagnacy bo to sa dni nieplodne a potem czyli podczas dni plodnych powinnien byc przezroczysty i ciagnacy jak kurze jajko i znowu zmienia sie na mleczny i leppki kiedy nadchodza dni nie plodne ale jak powinnien wygladac sluz zaraz przed@ taki sam jak w dniach nie plodnych czy moze inaczej i czy powinno go byc duzo czy raczej tam powinno byc suchawo. bo ja mam teraz raz go duzo az czuje ze mam mokro ale jest on bialy jak mleko i raczej ciagnacy a raz malo jest prawie calkiem sucho a on wyglada tez bialo tylko ze taki grutkowaty . mam nadzieje ze do ciebie nie przyjdzie i ze bedziesz sie cieszyc z dwuch kreseczek wiesz ja nie mialam zadnych objawow wczesnej ciazy kiedy zafasolkowalam z julka tylko brak @ i dwie kreski na tescie i w sumie do konca nie mialam zadnych objawow oprocz potwornej zgagi.ja tez mam laknienie okropne na jedzenie i to obojetnie co byle by bylo tak na tydz przed a na dzien przed mi przechodzi i mogla bym wogole nie jesc wrecz nie moge patrzec na jedzenie przez kilka pierwszych dni nowego cyklu. zycze ci milego dnia i do poklikania

heja banana! witam w piatkowe popludnie! na reszcie, juz na ten piatek czekalam od tygodnia :P chociaz szybko zlecialo... teraz weekend na odpoczynek, w ogole jestem wymeczona, nogi mnie bola, spac bym mogla caluski czas, ale chyba to przez to glupia nadchodzaca @ (albo nie @) na temat tego sluzu to ja tez za duzo nie wiem, ale obserwujac siebie to zaraz po @ mam przezd 2 dni baaardzo sucho... potem zaczyna sie bialy i gesty, potem jest przezroczysty i ciagnacy i potem znow bialy i gesty..... i chyba tak jest co miesiac!? ogolnie nie patrze na to za bardzo, ale czasem tez jest glutowaty.... powiem ci ze raz to sie wystraszylam bo byl taki gesty i ciaglacy i tak go bylo duzo ze az bylam u gina.... ale wszytsko okay bylo!!!! mam nadzieje ze ta glupia @ nie przyjdzie..... i ze jednak dwie krechy zobacze!!!! mam rowniez nadzieje ze u ciebie wszytsko sie tez potoczy po twojej mysli!!!! nie przejmuj sie tym ze masz juz koniec 21 dc i nic nie czujesz mozliwe ze ci sie troche rozregolowalo bo (mozliwe) nerwy czy stres.... a teraz moze wrocic wszytsko do normy, mozliwe ze beda 26dniowe cykle teraz! acha sie rozpisalam, mam nadzieje ze wszytsko sie trzyma kupy i ze sie rozumiemy! pozdrowienia i do przeczytania!

hejka u mnie bez zmian czyli humorek nawet ok choc wyprowadzic mnie z rownowagi bardzo latwo no i caly czas jakas zmeczona jestem dzisiaj.dzis 22dc i dalej nic ani@ ani rowniez zadnych objawow nadchodzacej lub wczesnej ciazy.i powiem ci ze mialam wielka ochote kupic dzis test i zobaczyc co wyjdzie ale boje sie rozczarowania wiec poczekam do przyszlego tyg chyba ze cholera przyjdzie wczesniej akysz akysz zeby nie bylo jej przez najblizsze 9mies a u ciebie moze to juz objawy jakies fasolki ktory to dzien cyklu? moze juz cos tam sie zaczyna dziac. ja dzisiaj w pracy mialam dlugi dzien bo nie wiem czemu czy przez deszcz czy piatek czy jedno i drugie byly takie korki ze jak zawsze zajmuje mi ok30min zajechac do domu dzis wzielo mi ponad godz wiec mam serdecznie wszystkiego dosc. ale bardzo mnie dziwi ze nie czuje nic kompletnie ani jajnikow,ani piersi ani kompletnie nic. pozdrawiam do poklikania moze jeszcze jestes na kafe a jak nie to do jutra,ja niestety w sobote pracuje ale no coz juz sie przyzwyczailam

hej.... ale ja jestem glupia, patrzylam na topick ale na zla strone, i sie zastanawialam czemu nie piszesz, pewnie zajeta itd.... wiesz mam nadzieje ze to jednak na ciaze.... a nie na glupia @... u mnie to 28 dc a zazwyczaj mam cykle 29 do 32 dni.... chcialam robic test dzisiaj (niedziela) ale sie powstrzymalam.. i czekam do srody.... chyba..... jak wytrzymam..... co do piatku to u mnie szybko zlecial, ale mam takiego nerwa, wszystko mnie wqrza, w piatem po poludniu robilam pranie i moj maz do mnie zadzwonil jak przekladalam wszytsko do suszarki... nawrzeszczalam na niego ze wydzwania do mnie jak jestem zajeta, biedny ma 2 przerwy w pracy i tylko wtedy mozemy gadac aja sie na niego wydarlam.... nawet sam zauwarzyl ze mnie nerwy nosza po mieszkaniu, wszytsko mnie wqrza..... sama nie moge sie powtrzymac od nerwow... ach nie wiem co sie dzieje, nigdy tak nie mialam przed @.... mam nadzieje ze u ciebie sie cos tam kielkuje... i ze bedziemy szczesliwe ciezarne za bardzo niedlugo!!! do przeczytania!

moze i za kilkuje ale nie w tym mies. tak jak pisalam dostalam @ta holere wczoraj i nie bylam szczesliwa bo myslalam ze moze juz ale trudno moze tak ma byc.ale wlasnie mi sie uzmyslowilo ze ja wlasnie tak jak teraz tylko w 2006 roku staralam sie o mala zaczelismy w maju czerwcu a zaszlam w sierpniu bo juz we wrzesniu nie dostalam wiec moze sierpien jest jakims szczesliwym mies dla mnie i tym razem tez sie uda i bede miala dzieciaczki z tego samego mies ale by fajnie bylo. a co do ciebie to bardzo by fajnie bylo abys juz cos po serduchem nosila i mam szczera nadzieje ze tak wlasnie jest. wiec pisz co i jak ale objawy masz takie bardziej na fasolke niz na @ wiec moze moze............trzymam kciukasy aby sie udalo. pozdrawiam papappapa