Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna z chicago

czy sa tu jakies mamy z usa

Polecane posty

moja mala mialy jakis zly dzien dzis bo o wszystko buczy nie chora nie glodna nie spragniona a jakas drazliwa a uprata o zgrozo. moja boska jak wrocila z tego michigen to przywiozla mi auto od mechanika naprawil ale nie do konca bo jeszcze klaksonu nie mialam i mial naprawic ale powiedzial ze jakas tam czesc wysiadla i nie mogl nigdzie dostac u dealera bo nie maja na magazynie a nawet jak dostanie to to podobno dwa dni roboty wiec musze czekac bo mamy zastepczego vena ale on nie ma AC wiec nie da sie jezdzic jak jest troche cieplej wiec nawet jak bedzie czesc to musze czekac na chlodniejsze dni. a wlasnie jak moja boska przywiozla mi auto to dala mi koszyk borowek takie nie powiem fajne prosto z krzaka a moja mala on ich jesc nie bedzie ale bedzie mnie karmic i psy i co sie jej skoncza w miseczce to jeszcze i jeszcze a jak nie chce juz jesc przez nia karmiona to wyje o boze ukatrupie ja dzisiaj ale moze juz usnie przy bajkach mam taka nadzieje.czasami jej sie zdarza ale czasami czeka i idziemy spac razem.

ach te dzieciaki ha...... dwu latki sa najkochansze ale przy tym najbardzie wybredne...... moja mala w pracy konczy 2 latka w sierpniu, tez jest niezla agenciara..... jak narazie @ nie dostalam, troche sie obawiam bo mam te bole na @ po prawej stronie jak co miesiac..... pozatym moja @ jest bardzo bolesna i jak nie wezme nic przeciwbolowego to dzien mam z glowy, wymioty i wymioty z bolu, bylam u gina z tym, ale powiedziala ze moze mi dac albo anty zeby to uregulowac bo mam cykle od 29 do 32 dniowe albo jakies tabletki ale nie moge po nich przez okolo 4 dni jezdzic samochodem itd... takze jej powiedzialam ze sie nie zgadzam ze jakos przezyje, cale szczescie ze bole mam tylko 2 dni jak trafie w dobry moment i wezme w momencie kiedy @ przyszla to mam z glowy bole ale czasem sie zdarza ze gdzies jestem i nie mam przy sobie tabletek to wtedy przekichane..... mam nadzieje zednak ze nie przyjdzie w tym miesiacu, niby mam te bole na @ ale rownierz mam raz na jakis czas bole podbrzusza ktorych nigdy nie mialam, piersi, nie wiem raz bola raz nie tak jak przed @, mam nadzieje ze te podbrzusza bole to nie moja wyobraznia ?! chyba zaczekam z testem ciazowym, nie bede robila jutro (niedziela) chyba przeczekam dzien i zrobie w poniedzialek albo wtorek..... w sumie juz sama nie wiem, jestem zakrecona jak nie wiem..... niby chcialabym juz wiedziec ale z drugiej strony czynie za wczesnie na test..... pomocy! pozatym nie wiem co sie dzieje.... uwielbiam kawe, ale teraz mogla bym pic litrami, serio kawa za kawa, juz etraz to siebie sama oszukuje i robie sobie decaff..... nie po to pije zeby nie bys spiaca tylko tak mi sucho i niczym nie moge sie napic i ciagle mam kawe w glowie..... az sie boje co to z tym sie dzieje, chyba sie nie uzaleznilam od kofeiny??!! jak tam u ciebie taka jedna? jak samopoczucie, jaka macie pogode, u nas caly dziesiejszy dziuen bylo ladnie, siedzialam na podrurku, patrzylam na meza siostrzenice i mojego brata jak sie wyglupiaja w basenie...... chyba sie nawet troche opalilam, co u mnie to trzeba godzin zeby mnie musnelo sloneczko..... troche zmeczona niby sie wyspalam, ale sloncze ze mnie energie wybralo calusienka...... teraz sie zanosi na deszcz podobno ma u nas pada w nocy, fajnie bedzie chlodniej nie trzeba bedzie AC wlaczac..... w sumie juz sie schlodzilo! jak ja nie lubie AC, oczywiscie jest przyjemnie itd... ale moje stawy tak mnie bola jak spedzam duzo czasu w klimatyzowanym pomieszczeniu...... nawet jak autem jade to staram sie nie wlaczac, chyba ze mam dzieciaki w auce to wtedy musze nie chce zeby ich zawialo w szczegolnosci jak jedziemy po highway.... ale sie rozpisalam.... caluski dzien tu nie bylam, w sumie czytalam troche bo wchodzilam tu z telefonu, ale nie odpisywalam bo dzieciaki lataly we wszytskie strony musialam na nich patrzec..... nawet jak nie pracuje to mam dzieci na glowie, moj brat mnie odwieedzil na wakacje takze mam 10 latka na glowie..... dodam tylko ze miedzy nami ejst spora roznica wieku! :)

witam ar wiesz takie bole w podbrzuszu i jajnikach to na dwoje babka wrozyla bo moze byc na@ albo na ciaze.ale mowisz ze jak by co to narazie nie @ przyszla wiec jest nadzieja.a co do testow to nie wiem ja jak staralam sie o mala to zrobilam kilka dni przed i wyszedl pozytywny wprawdzie ta druga kreseczka byla bardzo blada ale byla a po paru dniach powtorzylam i juz byla bardzo widoczna.tak ze zalezy od ciebie tak masz racje ze dwu latki to super agenci.a faceci to jeszcze wiekszy bo zaczynam miec nerwy na mojego bo tak to niby kochamy sie do konca i wszystko gra jak jestesmy miedzy znajomymi to tez ze staramy sie o dziecko.a jak jestesmy sami i ja cos proboje zagadac na temat stranek to on do mnie mowi ze on nie jest do konca przekonany o sluszosci posiadania nastepnego dziecka bo ekonomia i co zrobimy jak ono sie urodzi i ja nie bede mogla pracowac przez kilka mies a on nie znajdzie pracy bo ekonomia zla.mowie ci doprowadzi mnie do choroby nerwowej,nie jest nam zle. wiem za moze byc troszke ciezko kiedy sie urodzi bo ja nie bede pracowac przez jakis czas ale dziecko sie nie rodzi zaraz po zaplodnieniu tylko za 9 mies i napewno znajadzie jaka prace zanim ja bede rodzic.wiesz dokladnie chodzi o to ze on pracuje na pelny etat w dobrej firmie ale jak ja nie bede pracowac to nie mam placone wolne urlop dostane ale nie platny i on musi znalesc druga prace aby pokryc rachunki i zycie to na co ja zarabiam aktualnie.a wszystko to bardzo skomplikowane ale coz moze juz jestem. fajnie ze masz tu swojego brata na wakacje ja nie mam juz rodziny jestem jedynaczka a mama mi nie dawno zmarla a tata nie wiem gdzie jest bo jak bylam mala to rozwiedli sie i on sie nigdy mnna nie interesowal.wiec wiem ze jest mimo wszystko bardzo zle byc jedynakiem i ja nie chce tego dla mojej malej wiec to jest jeszcze jeden z powodow dlaczego chce miec dziecko. a co to ac ja tez jej nie lubie szczegolnosci tej w autach bo spedzam w nim dosc duzo czasu na dobe i jak mi tak caly czas chodzi to mnie oczy bola jak bym miala piasek pod powiekami a i cala klatka piersiowa boli wiec nie lubie natomiast ta w domu mi nie przeszkadza ale wlanczamy jak sa juz naprawde duze upaly a tak to wiatraki.u nas dzisiaj tez byl piekny dzien i jutro ma byc podobny wiec dzis mala byla z mezem na basanie a ja sie wybieram z nia jutro.korcze przez to ze ta pogoda taka zwariowana w to lato to nie wychodze naszych karnetow na basen kopilam rodzinny za 220$ a jesli bym ich nie miala to za kazda osobe jest 8$ wiec sie oplaca ale musi byc choc kilka ladnych dni zeby koszt ich zakupu sie wrocil boze ja tez odrazu epopeje napisalam ale coz wiele sie dzieje przez caly dzien wiec jest co pisac. moja julka miala dzisiaj bardzo puzno drzemke i wstala dopiero ok 6:30 wieczorem wiec jeszcze jest na nogach ale ja tez sie przespalam z godz z nia jak wrocilam z pracy tak ze posprzatalam dom wlasnie zaparzylam kawe (ar jak masz taka chec to zapraszam na kubek,)wiec jeszcze troche posiedze choc lubie kawe za jej smak ale wcale nie dziala na mnie tak iz nie mogla bym spac a po za tym to mi smutno bo moj maz dzisiaj musial dodatkowo isc do pracy bo ktos tam na urlopie wiec zastestwo bylo konieczne a tak to sobotni wieczor jest tym jedynm co mamy go dla siebie wiec dupa siedze sama mala juz zasypia a ja klikam ale juz dosc bo kto to bedzie czytal. pozdrawiam do jutra.

a co do mnie to ja niewiem bo ja ogolnie nigdy nie mam jakich kolwiek objawow nadchodzacej@ wiec co kolwiek mnie tam zakluje albo zaboli to jest cos nowego.w ciazy nie bardzo pamietam abym miala tez jakies objawy ze jestem oprocz tego iz troszke plamilam tak na brazowo ale to juz moze byl jakis 9-10tc ale to bylo z powodu cysty ktora mialam a nie samej ciazy.dyskonfort jaki mam to tylko w 2 dzien jak juz przyjdzie i wtedy tez musze brac tabletki bo sie nie da bez nich. a co do mnie aktualnie to jest troche dziwne bo nie robilam zadnych testow owu ale wedlug kalendarzy owu na necie powinnam ja miec wlsnie wczoraj albo przed wczoraj a ja juz od kilku dni mozna powiedziec ze caly ten tydz mam sluz nieplodny a natoiast dam sobie uciac glowe ze mialam taki jak opisuja nawet tu na kafe owul plodny zaraz jak mi sie ostatnia @ skonczyla a mam bardzo krotkie cykle 24do 26dni wiec juz sama nie wiem ale podejrzewam ze jesli ja mialam owu to na poczatku tego tygodnia zaraz jak skonczylam krwawic. troche malso maslane mi wyszlo ale trudno. a jeszcze teraz wlasnie juz kilka dni mam bardzo duzo tego nieplodnego sluzu takiego bialego ze az czuje ze mi tam mokro przepraszam za az tak dokladny opis ale przezywam to jak mrowka okres wiec jest to dla mnie bardzo wazne jeszcze raz serdecznie pozdrawiam i zycze milego dnia

no to niezle... ja pwiem ci ze jakos tak tez nie widze zeby moja maz byl calkiem zdecydowany na to dzidzie ktora mozliwe ze jest tam pod serduszkiem..... no ale co bedzie to bedzie, ja wiem jedno ze kobieta staje sie matka w momencie kiedy sie dowiaduje ze jest w ciazy, a face w momencie kiedy zobaczy swoje dziecko... wiem ze twoj maz ma 2 z pierwszego malzenstwa i teraz mala julcia, no ale to chyba ciagle tak jest..... a mam pytanie czy ta 2 dzieci z twojego meza pierwszego malzenstwa tez mieszka z wami? sorki ze takie pytanie, ale tylko tak myslalam sobie... bo jak to to jednak macie 3 dzieci na glowie ha? ja tez zazwyczaj sie rozpisuje.... takze nie martw sie.... dzisaiaj niedziela 12.07 i @ jeszcze nie ma..... cuz coraz wiecej do mysleecia ale to dopiero 30dc takze kto wie..... moze byc 32 dniowy tym razem, chociaz czuje jakbym miala miec @ juz od kilku dni!!!! anyways..... chyba dzisiaj kupie test bo njuz nie moge wytrzymac, a jestem palaczka i tak nie pale za duzo ale jednak popalam i zle sie z tym czuje, ale jednak to uzaleznienie, ale jak juz bede wiedziala ze mam fasolke, to zuce bo wiem co to znaczy palic w ciazy, wiem ze mozliwe ze jestem w ciazy a i tak pale i to juz zle..... moja mama palila jak byla w ciazy, nie wiem czy ze mna i z moim srednim bratem , bo nie pamietam, ale z moim najmlodzszy palila.... pamietam miedzy nami jest 13 lat roznicy takze pamietam jak byla w ciazy itd..... i co dzidzia sie urodzila z powarzna wada serca! przez co, palenie w ciazy..... takze ja dziekuje za takie wady! kurcze niedziela, sloneczko swiedzi, wlasnie sie szykuje z bratem i siostrzenica na basen.... tez mamy member ship... masz racje te wakacje nie sa takie cieple, takze zadko kiedy sie tam chodzi......

agula78 a ty mieszkasz w stanach, masz juz dzieciaczki, a moze tez sie starasz? o nie pisalas ze narazie nie planujesz dzidziusia, a masz juz malucha? jak dlugo jestem w stanach jezeli tutaj jestes? tak jak pisalam wyzej narazie z testem czekam ale nie wiem czy wytrzymam dluzej niz do jutra!

AR i jak kupilas test ??? Ja pewnie nie wytrzymalabym do poniedzialku :) Tak, mieszkam w stanach juz od 6 lat. Mam dwie cudowne dziewczynki 1 i 3 latka, obie urodzone tutaj . Wiecej dzieci nie planuje, choc maz chcialby jeszcze synka ;) a co do do reakcji facetow na dziecko.... hmmm pierwsze oboje planowalismy i maz byl bardzo podekscytowany , ciagle dopytywal sie czy juz mozna zrobic test :D , potem, rozmawialsmy, ze gdy Kamilka skonczy roczek to bierzemy sie do roboty za drugie, na ale im wiecej czasu uplyawlo , to on odwlekal to decyzje - praca, kasa itd wiadomo.... postanowilam wziasc sprawe w swoje rece ;) ktoregos razu powiedzialam,ze mam nie plodne i mozeby bez zabezpieczenia , a tak naprawde to byly plodne .. troche balam sie jego reakcji, ale wiecie co ... ucieszyl sie bardzo, i teraz przynajmniej raz w miesiacu dziekuje mi , ze ma takie dwie wspaniale corki :D

Czesc dziewczyny! Nie nie kupilam testu, chcialam zaczekac ma jutro, no ale @ przyszla :(;( w sumie nie bylam nastawiona na ciaze takze sie nie zalamalam, ale troche mi smutno, oczywiacie nie bylam przygotowana, na basenie z bratem I ni z tad ni z owont zaczelam czuc bile, poszlam do lazienki I buch, niespodzianka!!! W sumie @ bolesny ale zeby obfity?? Ale nie nakrecam sie! Chyba nici z tego cyklu! ;(;(

ja wlansie rozmawialam z mezem nie dawno, bo sie pytal czemu leze w lozku... a mnie takie bole zlapaly to musialam sie polozyc i przeczekac bo nie bylo mowy tylko o przesiedzeniu bolu..... no i powiedzialam ze dostalam @ nie wiem czy sie ucieszyl czy zdziwil... bo pewnie myslal ze napewno bedzie dzidzia...... no ale potem sobie zartowal ze mnie (on nalezy do ludzi ktore lubia zartowac na kazdy temat) i nie wiem juz co myslec, czy sie cieszy czy smuci?! @ narazie jest taka jaka byla, w sumie to nawet nie ma porzadnego czerwonego kolory tylko taka brozowa..... myslicie ze mowinnam robic test? mozliwe ze to tylko resztki?! aaaaa juz sama nie wiem co myslec..... mam namieszane w glowie, moja mama jak byla w ciazy z moim srednim bratem to przez 4 miesiace miala @ i nawet nie wiedziala ze jest w ciazy!!!!! do przeczytania!

Hej Ja sie nie staram, ale z znam sie z Agula :) Mamy corcie w jednym wieku. I tez jeszcze mieszkam w USA. Trzymam za was kciuki dziewczyny !!! A.R.CT ja mialam plamienia 2 dni w czasie kiedy powinna przyjsc @. Ale ustaly co sklonilo mnie do zrobienia testu. Wynik byl pozytywny. Moze warto zaryzykowac? A i ja w czasie dlugich staran, niestety, zakupilam testy w sklepie www.earlypreganancytest.com - mnie nie zawiodly. A cenowo, no coz...pakiet kosztuje tyle co jeden test w aptece.

hej, dzieki za wiesci, ja wlasnie mam plamienia, nic nie leci ze mnie jak normalnie, zobacze jak nie zaczne \'krwawic\' jutri to bede robic test jak tylko skoncze plamic.... dzieki za stronke z testami, ja jednak skocze jutro do CVS i zakupie ze 3...... Surfitka poznalyscie sie tutaj na kafe z agula? fajnie ze jestescie znajomymi! i fajnie ze macie juz male pociechy tak bardzo chcialabym miec juz swojego malucha!

czesc dziewczyny. ar masz racej ze poczekaj i jak bedziesz uwazac ze sie nic nie rozkrec i jest to tylko plamienie to zrob test ja tak nie mialam ale wiem ze wiele kobiet ma plamiena w okresie kiedy powinna przyjsc a tak naprawde jest w ciazy. ar pytalas mnie czy dzieci mojego meza mieszkaja z nami tak ale syn juz pracuje utrzymuje sie sam to znaczy je u nas ale cala reszte pokrywa ze swojej kasy.wiec jest spoko a u mnie bez zmian czekanie na to czy przyjedzie czy nie. wiec narazie pozdrawiam wlasnie wrocilam z pracy i jestem zmeczona napisze wiecej troche pozniej.

hej dziewczyny! no to @ nie u mnie rozkrecila... nie dokladnie tak jak powinna ale jednak jest to @... takze nici z tego cyklu..... chyba jestem zalamana, nie wiem czy dlatego ze dzien byl dlugi i wyczerpujacy, czy dlatego ze @ jednak sie rozkrecila...... ach sama nie wiem co pisac..... pozarlam sie z mezem...i chyba to tez mnie troche z nog zwalilo..... ach co za zycie, czemu sa takie dni w naszym zyciu, ktore chcemy wymazac.....

AR .... przykro mi :( ale glowa do gory, ja tez nie zalapalam za pierwszym razem, choc myslalam, ze dzialamy w samym srodku cyklu, udalo sie przy drugim podejsciu :) przez ten miesiac pobierzesz kwas foliowy , przygotujesz organizm i bedzie dobrze :) Hej Surfitka :D Tak, poznalysmy sie z Surfitka na kafe, a dokladniej na topiku czerwcowek :) Taka jedna ... a co u ciebie ???

hej dziewczyny... janie ze zeescie sie poznaly tutaj i dalej utrzymujecie kontakt pewnie sie wymieniacie wszystkim co maluchy robia bo w tym samym wieku.... ja folik biore od dnia \'zaplodnienia\' oczywiscie co sie okazalo niedoszlego..... takze od 26 czerwca..... mam zapas na 3 miesiace, moja matula mi podala z polski przez kuzynke, poniewarz stwierdzila ze juz jest gotowa zeby byc babcia, a ze ja nastarsza w rodzinie to mi sie nalezy przygotowywac, takze jak tylko stalo sie, zaraz na drugi dzien zaczelam brac i tak biore codziennie.... takze to jest w toku.... wlasnie taka jedna co u ciebie, jak samopoczucie...? ja troche lepiej sie czuje wzielam goraca kapiel, pojechalam na zakupki, zkadlam mala kolacyjke i teraz sie relax.... niedlugo do lozeczka bo jutro znow do pracy!

fajnie ze zescie * mialo by, pewnie jeszcze wiele innych bledow porobilam, ale tego sama sie doczytac nie moglam :):):)

AR CT mam nadzieje, ze to juz ostatnia 2 na dluzszy czas. Przykro mi ze nie wyszlo. Ja nie bede pisac ile razy mi nie wyszlo... A skad jestes ? Z Agula znamy sie z czerwcowek 2008 :)

hej ar bardzo mi przykro bo wiem co czujesz ale z drugiej strony miejmy nadzieje ze to ostatnia na nastepne 9 mies.a ze z m sie starlas to nic dziwniego faceci sa z innej gliny i jak my mamy takie zle dni to oni na to innaczej patrza i dlatego nas nie rozumieja za dla nas np jak chcemy miec dziecko i sie nie uda i dostajemy @to bardzo jestesmy rozczarowane. nie wiem czy dzis taki dzien czy cisnienie,caly dzien czulam sie do dupki ale jak wrocilam z pracy to mala spala i ja tez sie z drzemlam z nia nie wiem ile ale ok godz i jak ona mnie obudzila to normalnie jak bym pijana byla i nie moglam sie obudzic,i sporo czasu uplynelo zanim zaczelam funkcjonowac moze ta kawa mnie na nogi postawila. u mnie samopoczucie mieszane bo czasami sie nakrecam tak jak bym conajmniej juz w ciazy byla a czasami wydaje mi sie ze chyba nic z tego i tak w kolko.a co do fizycznej strony to oprocz tego ze mam lenia choc wczoraj i sobote mialam przeblyski i posprzatalam dom,zrobilam pranie,zakupy i tone innych rzeczy to nic mi sie nie chce,jajniki jak i macica troche pobolewaja ale to tyle cycki nic.ach to czekanie denerwuje mnie ze nie ma sposobu aby odrazu dalo sie stwierdzic czy sie zaskoczylo czy nie. no ale trudno jak nie tym razem to nastepnym.wiem ze to moze glupie bo przeciez jest najwazniejsze aby bylo zdrowe ale tak sobie mysle ze fajnie aby jak uda mi sie zaskoczyc to zeby byl chlopak a wy co bys cie chcialy. agula i surfitka fajnie ze sie znacie z kafe i ze czerwcowki ja tez bylam czerwcowka2007 ale nie stety topick z powodu tych co sie na czerwono wtracaj to sie rozpadl czasami ktoras z dziewczyn cos napisze ale to bardzo zadko i tyle, pozdrawiam i do uslyszenia zycze milej nocki i dobrego dnia. ar uszy do gory jutro nowy dzien wszystko bedzie lepiej zobaczysz

Hej dziewczyny, u mnie samopoczucie lepiej! Fakt faktem z tymi facetami to racja nie rozumieja naszego rozczarowania przez @!! Ja wlasnie w pracy sliczna pogoda!!! Hej taka jedna...... Fajnie ze masz starsze dzieciaki w domu, dla mnie jest to niesamowite jak ludzie sie kochaja I przyjmuja dzieci z pierwszych malzenst do rodziny.....Niesamowite!!!ail Pozdrowienia dla ciebie I meza I dzieciakow! Napisze cos puzniej Bo Tera dzieciaki siedza mi na glowie, jak siedze I ich obserwoje to sie nie interesuja, a jak sie czyms zajme to zaraz siedza na glowie!!!

taka jedna z chicago czy kiedyś miałaś nick zuzanka?? jeśli tak to wiesz że dziewczyny z czerwcówek piszą na forum prywatnym i możesz do nich dołączyć :) jeśli masz ochotę to napisz na czerwcówkach na kafe. pozdrawiam!

czesc ja wlasnie wrocilam z pracy i normalnie nie moge nie wiem czy cisnienie czy jakas inna cholera a moze to juz fasolka daje jakies oznaki bo normalnie nie moglam sie dzisiaj obudzic caly czas oczy mi sie zamykaja jestem jagby mnie ktos z kija sciagna,jest mi niedobrze i pobolewa mnie podbrzusze ale nie wiem czy tak wczesnie jesli o ciaze moga byc jakies objawy czy ja sie po prostu nakrecam a puzniej bede wyla jak przyjdzie@ no ale wszystko sie okarze w przyszlym tyg. narazie pozdrawiam i napisze pozniej acu tak ja mialam kiedys nick zuzannka ale przez jakis czas po urodzeniu malej nie czytalam ani nie zagladalam na kafe a jak juz zaczelam to naszego topicku juz nie bylo wiec nie wiem gdzie piszecie na priv jesli bylabys taka dobra podac mi jakies namiary to bylabym bardzo wdzieczna.a jesli chodzi o nasz stary topick czerwcowki2007 to pisalam klika tyg i chyba nikt mnie nie poznal pozdrawiam i mam nadzieje ze bede mogla do was od nowa dolaczyc.

acu przepraszam i zwaracam wszystkie chonory nie doczytalam dokladnie a przeciez wszystkie z was ktore tam jeszcze pisza przywitaly mnie bardzo serdecznie jaka ja zakrecona jestem i slepa no ale trudno starosc nie radosc.jeszcze raz przepraszam za wpis wczesniej ze i mam nadzieje ze mi przebaczaycie dziewczyny. ar a co do tego ze mozna kochac dzieci z poprzednich zwiazkow partnera to akurat w mojej sytuacji bylo to dosc latwe bo dzieciaki zakceptowaly mnie od samego poczatku z tym ze ja nigday nie chcialam zajac miejsca ich mamy bo one ja maja a ja jestem tylko kobieta ich taty ale zawsze staralam sie im dac do zrozumienia ze jestem ich kumplem na dobre i na zle ze moga mi zaufac i polegac bo jesli tylko czegos potrzebuja nawet pogadac to ja jestem dla nich. wiec mam z nimi uklad kolezenski i to sprawdza sie w 100% i mam nadzieje ze tak zostanie.

hej..... nareszcie spokuj, w domku odpoczynek! taka jedna, wlasnie o tym mowie, moi rodzice sie rozwiedli jak bylam mala..... moja mama ponownie wyszla za maz jak mialam okolo 8 lat.... z pierwszego malzenstwa ma 2 dzieci, mnie i jednego z moich braci :) moj ojczym to kochany czlowiek..... ale nigdy nie czulam ze zaakceptowal mnie jak by nawet kumpele, oczywiscie ja go zaakceptowalam, ale jako meza mamy o ojca mojego najmlodszego brata.... nigdy z nim nie rozmawialam, i nie rozmawiam na zadne tematy..... i wlasnie dlatego jest to dla mnie cudowne ze sa na swiecie ludzie ktorzy albo wchodza w rodzine albo przyjmuja, ze tak powiem, kogos z rodzinka i wszystko sie uklada... moze nie jest to najbardziej normalna, ze tak powiem, rodzina ale wszyscy sie akceptuja, wszyscy na siebie moga liczyc w kadej sytuacji! moja rodzina rozpadla sie jak bylam malutka nie pamietam swojego ojca nawet kkontaktu zemna nie chcial utrzymywac..... ojczyma mam ale to tylko tyle ze jest w domu, no i dal mi malutkiegi braciszka, ktory zreszta siedzi u mnie na wakacje i marudzi o wszytsko jak malutkie dziecko! ;) tak pozatym, taka jedna.... uwarzaj na te bole itd... nigdy nie wiesz moze zafasolkowalas..... nie nakrecaj sie za bardzo ale bac ostrozna...... zreszta co ja tu ci bede mowic, wiesz lepiej masz juz malego brzdaca, takze w ciazy juz bylas, a ja tu bez doswiadczenia sie wtracam! ;) pozdrowienia!

ar to mamy podobna sytuacje moja rodzina czyli moja mama z tata tez sie rozwiedli kiedy bylam bardzo mala i on tez nie utrzymywal ze mna zadnego kontaktu przez te wszystkie lata.wiem ze kobiete i ma z nia 2 dzieci,znalazl mnie niby na nk w zeszlym roku udawal przez chwile kochanego ojca i po chwili znowu sie kontakt urwal i nie wiem nawet dlaczego,wiec postanowilam ze nie bede sobie nim juz glowy zawracac niech se zyje ale mi glowy nie zaprzat. natomias moja mama byla z moim niby ojczymem bo to byl jej pierwszy maz bo ja jestem z drugiego zwiazku mojej mamy ale jak moj ojciec nas zostawil moja mama zwiazala sie od nowa za swoim pierwszym mezem nazywam go niby ojczym bo mama miala z nim slub koscielny wiec cos ich niby laczylo bo z tego nie ma rozwodu a z moim tylko cywilny.niby ten moj ojczym ok czlowiek tak jak i ty o tym piszesz ale nie mam zadnego rodzenstwa moze dla tego ze on byl alkoholikiem i moze mama sie bala takiej odpowiedzialnosci aby miec z nim drugie dziecko nie wiem. a co rad ktore mi dajesz to bardzo mile bo oprocz ciebie tutaj w sumie nie mam z duzo znajomych z ktorymi mogla bym tak szczerze porozmawiac i tak szczegolowo bo niby co to kogo obchodzi jakie mam objawy moze urojone a moze nie.wiec bardzo dziekuje i mam szczera nadzieje ze tobie sie uda i w przyszlym mies bedziemy sie cieszyc z twoich dwuch kreseczek. pozdrawiam i zycze milej nocki i jutra papapap. korcze juz 9 a ja musze jeszcze tyle zeczy zrobic ale nic mala oglada bajke jak skonczy idziemy sie kompac a potem ja szybki shower a potem to juz w strone lozka. boze nie wiem tak jak wczesniej pisalam nie wiem dlaczego nie mam na nic sily normalnie jak by ktos ze mnie wszystkie soki wypompowal czuje sie jak flak bez grama energi jak by mi dali to bym spala 24h na dobe ale nic koniec przynudzania do juta papapa

zaraz ide spac mala dogorywa na fotelu i oglada bajki.ale korcze nie wiem co to jest ale pobiegalam troche z julka za pilka ale nie jakis maraton tylko tak zeby pilke zlapac bo w koszykowke gralysmy i teraz mnie podbrzusze boli tak ciagnie ropiera moze nie jest to cos bardzo bardzo bolesnego ale dosc dokuczliwe a caly dzien mnie tak ciagnelo i nie po bokach jak jajniki tylko posrodku.ja juz chyba zwarjuje bo albo cos tam nie tak moze ta cysta a moze fasolka ale znowu nawet przy moich krotkich cyklach to chyba zawczesnie na jakies objawy.przy julce nie mialam prwie zadnych juz troche puzniej jak wiedzialam ze jestem bo i test byl na+ i lekarz potwierdzil ze jest ciaza to mnie piersi bolaly sutki bardzo ale nie tak wczesnie przeciez to gdybym dostala tak jak ostatnim razem po 24d to jeszcze 9 dni.juz wiem ja mam schize i musze sie isc leczyc ale na glowe pozdrawiam juz nie nudze ale dalej ciagnie i troche boli na serio i spiaczke mam papapa

czesc czemu sie nie odzywasz ar czy wszystko u ciebie ok. u mnie upal i parno.julka nie miala dzisiaj dzemki wiec jest padnieta i musze sie nia zajac ale mam nadzieje ze pojdzie spac wczesniej wiec napisze wiecej narazie pozdrawiam.

hej taka jedna... sorki dzien mialam zabiegany nie mialam czasu wejsc na neta dzisiaj.... no ale w koncu cichutko i spokojnie! u mnie wszytsko okay, pogoda super, nie mamy parno takze jest spoko, nie trzeba wlaczac ac jak juz mowilam ze mi to jak najbardziej pasuje :) jesli chodzi o moja @ to sama nie wiem o co chodzi, wczoraj sie rozkrecila, dzisiaj, tak jakby ujac to jednym slowem, plamilam.... a to dopiero 3 dzien, powinna jak z kranu leciec, a tu nic..... dla samego spokoju zrobie test jak sie tylko skonczy! chociaz nie mysle ze cos tam zafasolkowalo.... dzisiaj rozmawialam z meze... tak sobie gadalismy i zesmy imiona wymyslili, hehehe, fajnie, nie wiemy czy zafasolkowalismy a juz imiona mamy! w sumie to byla tylko taka mala pogadanka! :);) pozatym to nic sie nie dzieje, juz po srodzie jeszcze dwa dni i znow sobota, ale mi szybko zlecialo !!! taka jedna, jak samopoczucie, jak sie czujesz, dalej sie ciagnie, masz bole?

czesc bardzo sie ciesze ze u cibie wszystko ok.ja pamietam ze jak bylam w ciazy to imiona wybieralismy dopiero blisko rozwiazania. ale fajnie ze takie pogadanki macie.wiesz masz racje z ta@ twoja bo moze akurat cos tam jest a to jest tylko plamienie.wlasnie ogladam program tlc i jest program o kobietach ktore wogole nie wiedzialy ze sa w ciazy bo nic sie nie dzialo i mialy niby okres a ze sa w ciazy dowiedzialy sie na porodowkach. a co do mnie to tak mam pobolewania wieksze mniejsze ale nic strasznego ale zauwazylam ze nasilaja sie jak zmecze sie fizycznie. siedze teraz na necie i czytam o krotkich cyklach takie jak moje 24-26dc a dniach plodnych i wychodzi na to ze mialam naprawde duze szanse zaskoczyc jesli tam jest wszystko ok.wiec zobaczymy dla mnie czas teraz troche sie ciagnie bo czekanie jest dobijajace ale masz racje jutro juz czwartek.

hej... ogladalam ten program o tych kobietach ktore nie wiedzialy ze byly w ciazy i sie dowiedzialy o tym na porodowce, albo na jakims wyjezdzie w lazience jak znalazly malucha w kibelku.... okropnie, ja bym chyba nie przezyla dowiadujac sie ze bylam w ciazy i o niczym nic nie wiedzialam...... ja jak to pgladalam to plakalam... nie moglam sobie wyobrazic jak cos takiego moze byc mozliwe??! wiem jak ci sie dni dluzo, ja mialam to samo, ale juz od niedzieli leci szybciutko, moze to i lepiej, bo jesli nie zaciazylam to szyciej mi czas zleci to najtepnych dni plodnych :) a jesli chodzi o te imiona, to sama nie wiem czy nawet jak bym miala malucha to by imiona zostaly w sumie to tylko maz mi powiedzial jakie sie jemu podobaly, w sumie dla chlopca wybral Krystian, leprze too niz nic, bo ja dla chlopca nie moglam znalesc nic, dla dziewczynki maz mowil ze mu sie podoba Karolina... moze byc, mi sie podona Zuzanna-Zuzia, Julka i ostatnio poznalam kobiete ktora miala corkie z imieniem ktore mi siedzi w glowie, Tytum.... chyba mi sie nawet podoba.... ale nie mam odpowiednika na polski.... hej jesli mozna zapytac oczywiscie, w jakim wieku jestes ? tak tylko pytam i zrozumiem jak nie bedziesz chciala mowic..... wiedsz tak wlansie czytalam co pisalas niedawno i powiem tobie ze tak szczerze to ja tez nie mam z kim pogadac o takich sprawach chyba tylko tutaj z toba bo z kim innym?! takze milo mi bardzo ze ciebie poznalam i ze ciagle jeszcze jakis kontakt utrzymujemy! jak tam ywoja mala spi juz?