Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dori30

Co was martwi u waszych pieciolatkow?

Polecane posty

Mnie martwi to że moja prawie pięciolatka jest aż za bardzo rozgadana. Późno zaczęła mówić i tak jak rano wstanie to do wieczora prawie gada prawie że bez przerwy. Jak zajmie się czymś np wycinaniem czy malowaniem to jest chwila spokoju o ile nie natchnie ją opowiadanie samej sobie. Mam nadzieję, że to nie choroba. A i jeszcze jedno mnie smuci to że jest strasznie podobna do teściowej i z wyglądu i z zachowania. Cieszy mnie to że pięknie liczy do 100 w sumie tonie nowina bo już od roku prawie. Co do pampersów to proponuję kupić takie pieluchomajtki. To takie pampersy nie zaklejane na rzepy tylko w kształcie majtek. Są specjalne dla chłopców z dinozaurami, a rozmiar 6 proponuję to są 16+ czyli ponad 16 kilo i te pieluchomajtki zasikane nie śmierdzą tak jak te pieluchy zaklejane na rzepy (cwana taka jestem bo ledwo co dwulatka odzwyczaiłam od pieluch)

To zadne zmartwienie, najwyzej moze peknac glowa :))))) A tesciowa napewno ladna kobitka:))))

Gość Obeznana z tematem
Kasia mama: najpierw pediatra, skierowanie na wszelkie badania układu moczowego; powrót do niego, interpretacja wyników i jeśli Wszystko Ok. to do dobrego psychologa, zajmującego sie w Twojej okolicy moczeniem nocnym. Takie moczenie powyżej 4-5 lat ma podłoże psychogenne. Koniecznie Działaj!

Gość Obeznana z tematem
Dori30: sam fakt Narodzin Konkurencji jest Powodem.. Wyobraź sobie, że Twój mąż pewnego dnia zaczyna Ci opowiadać, że bardzo Cię kocha i dlatego chciałby mieć jeszcze jedną kobietę.. Zapewnia, że nie przestanie Cię kochać, że wszystko będzie tak samo, itd. W końcu przywozi Tę Młodszą: Ty od progu musisz się przywitać, uśmiechać, zachwycać itp. Cały dom zbiega się podziwiać Tę Drugą; nie jestes już w Centrum Uwagi.. Mąż ją nosi na rękach, przytula- oczywiście zapewniając Cię, że nadal Cię Kocha.. A wieczorem to Ona zajmuje Twoje dotąd miejsce w łóżku przy nim.. (bądź: twoje łóżko). Musisz oddać Jej Twoje ulubione ciuchy (bo podobno za małe..) , zabawki (jesteś już na nie Za Duża..) itp.. JAK SIĘ CZUJESZ..? :D

Gość kasia mama
tak, wiem, Juz na srode zarejestrowalam mala do lekarza i bede dzialac bo faktycnie, nie ma co czekac, ale dziekuje!!!

Obeznana ! Ale sie usmialam!!! :))))) Rewelacyjne porownanie! No pierwszy raz cos takiego slysze:))) Mozna sie w czuc w sytuacje ,az do kosci! :)))) Dzieki;)

Gość Obeznana z tematem
..a proszki... :D

Gość Obeznana z tematem
Kasiu, powodzenia :D

Gość Obeznana z tematem
..Dobranocka.. :) Do..

Gość masturbacja u syna
Mój ma 5.5 roku i gdzieś na wiosnę odkrył zalety masturbacji... już mi ręce opadają bo parę razy dziennie kombinuje na łóżku albo w łazience i myśli w dodatku że jest sprytny i że ja nic nie wiem i nie widzę... Nie wiem co z tym zrobić.

Niestety nie mam pojecia. Ale wiem, ze chlopcy w tym wielku zaczynaja kombinowac. Moze Changes bedzie wiedziala cos na ten temat, bo ma dwoch chlopcow. Napewno jest to normalne, ale mnie by tez martwilo.

Changes potrzebuje, ale nie wazne. Matko czego to oni nie wymysla! Jakie wzory! W glowie sie nie miesci:)

Gość gość
1D01ELCsqZuZP5VVSPtrrYlt