Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inka kawka

dlaczego ladnej dziewczynie ciezko znalezc porzadnego faceta?

Polecane posty

Nie:) ale mówił np. że wszystkie laski się na niego gapią jak jest na dyskotece, nie przyszło mu do głowy, że może wykonuje dziwne ruchy:)

Gość racja...............
ja tez takiego znalam uwazal sie za bog wie kogo, fakt by przystojny , dziewczynom sie podobal, raz mnie poprosil do tanca i musze powiedziec ze zanim zaczelismy tanczyc to musial odgonic cale stado wielbicielek ktore wieszaly mu sie doslownie na szyje, albo rzucaly w niego orzeszkami..fakt mial cos w sobie ale ..zaraz zaczal mnie macac a to juz mi sie nie podobalo no i na koncu zostawil mnie na srodku sali i wrocil do kolegow:O ( mila 22 lata)

Gość racja...............
mial 22 lata

hahaha, no w sumie sam też bym na to nie wpadł że ktoś się na mnie gapi bo wykonuję dziwne ruchy Ciekawi mnie czy rzeczywiście miał coś w sobie poza dużym ego ?

Miał poczucie humoru np te dziwne ruchy nazywał tańcem:) a co do wyglądu to nie wiem kogo chciał przekonać , że jest przystojny bardziej mnie czy siebie..ale miał dobra pracę więc chyba był inteligentny:)

..jest normalny w pozytywnym tego słowa znaczeniu, czasem opowiada mi jakie to ma rwanie np. w pracy ale wiem, że mnie wkreca żebym była zazdrosna:) i że wcale nie uwaza sie za greckiego boga (chociaz mógłby)

Gość Editkaaa
do chodzący beton przemówi Sory, nie czytalam wszystkiego :P :) Ja nie mam nic przeciwko, ze wyrywasz laski na kazdej dyskotece, jezeli masz taka potrzebe :P Moze wlasnie to jest Twoj sposob zeby znalezc tą wlasciwa, w końcu w kazdej ilosci moze sie znalezc chociaz jedna jakosc :) A naprawiać Cie nie bede bo nie potrafie, mysle ze jestes madrym facetem i wiesz co robisz, ;)

hmm wiecie co to prawda... juz nieraz sie zastanawialam dlaczego tak jest, ze naprawde fajna, ladna dziewczyna ma dosc przecietnego faceta, a super facet przecietna panne... nie wiem, ja dosc czesto spotykam takie pary na ulicy. i tez z wlasnego doswiadczenia moge stwierdzic, ze te przecietniaki czasami zachowuja sie jakby naprawde byli boskimi stworzeniami..:)

Gość Editkaaa
A jezeli chodzi o inteligentnych facetow, to z nimi jest tak ze oni lubia jak dziewczyna sama to zauwazy, i potrafi z takim kims rozmawiac to znaczy nie udajac inteligentnej na sile, ale musi byc soba. Zreszta sa dwia rodzaje inteligencji, jeśli brakuje tej emocjonalnej to same IQ nie wystarczy zeby zrozumiec druga osobe

dokladnie, zgadzam sie z Toba.. ale niestety niektore dziewczyny jak i faceci czesto zapominaja o tym.

Gość Editkaaa
Własnie... zapominaja! A dlatego tak jest bo sa zagubieni w dzisiejszym swiecie, nie wiedza co tak na prawde jest wazne, a wazne jest to zeby zrozumiec drugiego czlowieka, i nie obrazac go tylko dlatego ze jest inteligentny i sie do tego przyznal, ale powiedziec mu delikatnie ze czasami jego wynioslosc moze doprowadzic do tego ze nie znajdzie fajnej , skromnej, madrej , dziewczyny. Trzeba byc po prostu dobrym czlowiekiem i nie traktowac drugiej osoby jak przedmiot, jak lalke Kazdy ma serce tylko trzeba trafic na taka osobe ktora potrafi to serce rozbudzic i wtedy mozna zyc i byc szczesliwym nawet z takim inteligentnym gosciem :) Jednak nie wszystkich da sie zmienic ;) i chyba nawet o to w zyciu nie chodzi

Gość chodzący beton przemówi
Editkaaa z niejednego pieca chleb jadłaś padło spostrzeżenie o tym że dziewczyny nie lubią nieskromnych w zwiążku z cytatem "A jezeli chodzi o inteligentnych facetow, to z nimi jest tak ze oni lubia jak dziewczyna sama to zauwazy" dodam że dziewczyny lubią to jeszcze bardziej :-) to 'zauważanie' to znaczy one same powinny dostrzec w swoim mężczyźnie to czego szukają autoreklama faceta to tani chwyt

Gość oooooooooooooooo....
bo ładna to nie wszystko,liczy sie wnetrze człowieka ,ładna wcale nie znaczy nie znaczy madra,a porzadny facet na to głownie patrzy, a zwykły prostak bierze ladna nie patrzac co ma w głowie wiemy dobrze do czego...

Gość Editkaaa
Wlasnie... mądra dziewczyna zawsze zauwazy to co chce widziec w chlopaku. Ale faceci potrafia sie tak maskowac i udawac nie wiadomo co, ze ta dziewczyna uwaza ze to jest pustak, a czasem warto z takim kims pogadac i poznac go lepiej. Tak samo jest z ladnymi dziewczynami, one sa ladne bo sa, chodzi o to zeby one za bardzo nie wczuły się w role barbi, bo faceci nie tego od nich oczekuja. To on ma uwazac ja za swoja ksiezniczke, chociaz nie bedzie piękna, ale w jego oczach bedzie kims wyjątkowym.

Gość sssssssssssssssssssss444
jestes slepa, a nie ladna...

"dlaczego ladnej dziewczynie ciezko znalezc porzadnego faceta?" bo porządni faceci mają mózg i zdają sobie sprawę, że nie mają szans u takiej gdyż ona ma pełno propozycji od przystojniejszych, ciekawszych, bogatszych więc i tak pewnie jest zajęta :classic_cool:

Gość Editkaaa
Przepraszam bardzo, ale o kim piszes ze sie uwaza za ladna? Chyba nie zalapalas tematu :/ i piszesz co ci slina na jezyk przyniesie ;P

Gość chodzący beton przemówi
ktoś napisał pewnie du autorki tematu "jestes slepa, a nie ladna..." tylko tyle, albo AŻ TYLE Editkaaa a ty masz taki nick na kafe na stałe czy zmieniasz pseudo co dyskusję? tak pytam... nawet nie wiem jakie panują tutaj zwyczaje

Gość Editkaaa
To moj staly raczej :) Rzadko piszę, więcej czytam ;)

Gość janio2111
Czytając te wszystkie wpisy dochodzę do wniosku ze kazdy ma inne swoje zdanie na ten temat. I to dobrze bo tak powinno byc ale ja jestem takiego zdania mam 21 lat i nie mam dziewczyny nie dlatego ze jestem beznadziejnym pustym prostakiem lub cos w tym stylu albo gryby i oblesny .Chodzi o to ze mam prace studiuje zaocznie mam samochód ale nielubie dziewczyn typu barbi i innych co tylko leca na kase i prezenciki bo takimi sie brzydzę i zazwyczaj spotkania sie koncza z takimi na pierwszej randce. Ale cóz ja nieszukam dziewczyny na siłe bo po co ale jak fajna madra dziewczynę porządną ciezko znalezc bo włąsnie te porzadne jak widza fajnego faceta to mysla ze jak ma pieniadze to jest pies na baby a to jest nie dokonca prawda

Gość chodzacy beton przemowil

Gość kkkkasia :)
marcin83

"zawsze! czasami zdarza sie ze obcy facet albo ledwo co poznany proponuje mi seks" kazdy zdrowy seksuanie facet chce seksu, z ładna kobietą (nie ze TYLKO ale m.in. i najlepiej jak najłatwiej i najszybciej). taki aksjomat. to wtedy nie trzeba sie obrażac, oburzać, uciekac tylko zanęcic, że kto wie, kieeedys, moooże no ale najpierw to sie poznajmy, pogadajmy i w ogole ;) a i nie wiem czemu adnej dziewczynie cięzko znaeźć porzadnego faceta, generalizując im ładniejsza(tozn. im wiekszej ilości mężczyzn sie podoba), tym ma wiekszy wybór. nie trzeba sie od razu w każdym poznawanym zakochiwac i oddawać. tylko korzystać z tego dobrodziejstwa wyboru no ale ładna nie zawsze znaczy mądra... eh, gdybym ja byla taka ładna jak jestem mądra... ;P

Gość WWnGN
Ja podpisuje się pod tym tematem całkowicie. Jestem w miarę ładna ( nie jakaś gwiazda, ale tez nie brzydula), inteligentna i mam pewne wartości których się trzymam. Mam 20 lat i jak do tej pory nie miałam żadnego poważnego związku. Oczywiście mogłabym jak spora cześć moich koleżanek być z kim popadnie ale chyba nie o to chodzi w życiu. Czasami czuje że urodziłam się po prostu w innej epoce niż powinnam. Faceci teraz tylko za "dupami" latają, liczą na łatwy seks i dobrą zabawę. Z jednej strony dobija mnie to ale z drugiej jak widzę współczesne dziewczyny (15-25 lat) które dają komu popadnie niczym Galeriankach to tez nie ma się co tym facetom dziwić. Bo po co mają się starć, po co trudzić kiedy mogą pójść sobie na dyskotekę , postawić takiej małolacie piwo i dostają na tacy to na co w normalnym związku, trzeba by ciężko zapracować :P ? Na pewno są gdzieś jacyś porządni faceci ale znalezienie ich w tym tłumie baranów graniczy z cudem. a jak już się jakiś trafi to na pewno myśli że porządne to już tylko mniej urodziwe. Wierzę w to że trzeba szukać do skutku, ale ile jeszcze mi tej wiary wystarczy sama nie wiem.