Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 5, 2009 mam leszka :O piekę ciasto choć doopa spora... :( jutro poniedziałek :O ale za godzinę Wyspa Harpera, to się trochę poboję... na razie to tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zwiekszona dupa Napisano Lipiec 5, 2009 ja dzis swoja sumiennie hodowalam caly dzien lezac w wyrze i zrac co pod reka mialam :o to tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaczka daisy 0 Napisano Lipiec 5, 2009 A ja caly dzien siedzialam na naszej klasie i obczajalam mezow kolezanek tudziez zony kolegow w radosci ze mi zaszczyt zamazpojscia i posiadania potomstwa zoszanie na najblizsze 15 lat oszczedzony. Zaraz ide pod prysznic a potem sie nasmaruje balsamem brazujacym a jak sie wchlonie to se palne ujedrniajacy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 5, 2009 :D jak się ostatnio wysmarowałam samoopalaczem to zasnąć nie mogłam bo mi śmierdziało :O najpierw zjem kawał ciasta a potem się nasmaruję antycellulitem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 5, 2009 już po leszku cały zlewozmywak garów czy muszę...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zwiekszona dupa Napisano Lipiec 5, 2009 skalska...rewelacyjny jest dax perfekcta bronze, wyprobowalam :) nie smierdzi i smog nie robi ja oddalam sie w strone wanny, pozniej sie pierdykne oliwka i do spania :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Lipiec 5, 2009 Ja własnie kończę piąte.. tesco. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zwiekszona dupa Napisano Lipiec 5, 2009 myrek...zainwestuj do chuja czasami w siebie :o:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Lipiec 5, 2009 No zakup piwa tesco bardzo śmiało określam dobrą inwestycją. I jest ona jak najbardziej we mnie. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 5, 2009 oliwka też dobra pogrzebałam w lodówce... znalazłam dwa centymetry Red Label :D spijam resztki :( niedobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zwiekszona dupa Napisano Lipiec 5, 2009 nie jest zle skalska..ja ruszylam dupe do sklepiku osiedlowego po kolejne...te wakacje mnie wykoncza niech juz dziecie moje wraca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ot ...i powiedziały Napisano Lipiec 5, 2009 co wiedziały :D Żałosne kobiety ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 5, 2009 król mi przygrywa http://www.youtube.com/watch?v=7Hg-IRZk4D0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zwiekszona dupa Napisano Lipiec 5, 2009 nie zalosne tylko starszawe sie nawilzac juz musimy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Lipiec 5, 2009 No ja też się nawilżam, od środka rzecz jasna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ot ...i powiedziały Napisano Lipiec 5, 2009 To już wyjątkowo smutna sprawa Trzeba było się nie przyznawać :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zwiekszona dupa Napisano Lipiec 5, 2009 nie chce powielac tematu majkela ale sie rozbuczalam to kawal zycia mojego byl, caly pokoj w jego plakatach :D mama moja sie dziwila jak ja spac moge :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zwiekszona dupa Napisano Lipiec 5, 2009 myrek widze jak ja dwa litry plynu wypija Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 5, 2009 ja sobie wypraszam jeszcze nie wyschłam :P jeszcze... ileś tam lat do menopauzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 5, 2009 we łbie mnie się kręci :O:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Lipiec 5, 2009 Ja szukam konkretnych sposobów jak zachęcić do zwierzeń przy piwie:O. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grejpfrutowa 0 Napisano Lipiec 5, 2009 a ja tez sącze... po tych moich pomidorkach... jakies duńskie, ale dobre :) lusesita jakiego placka napiekłas ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 5, 2009 biszkoptowy z malinami :D ale nie mam siły spróbować...:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Lipiec 5, 2009 Malin nie widziałem jeszcze w sprzedaży.. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 5, 2009 kupiłam córce pojemniczek a ona zjadła kilka i pogardziła to wrzuciłam do ciasta ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaczka daisy 0 Napisano Lipiec 5, 2009 Tobie smierdzialo, mi cala posciel zapaskudzilo, jak sie rano obudzilam to nie powiem jak koldra wygladala. Wiecie co ja teraz robie? Maluje baby w internecie:). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zwiekszona dupa Napisano Lipiec 5, 2009 nie lubie ciast :o wole przeszki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 5, 2009 lecę na film Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaczka daisy 0 Napisano Lipiec 5, 2009 tylko wroc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anulka33 0 Napisano Lipiec 5, 2009 ja tez ogladam wyspe harpera chyba bedzie straszny teraz reklama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach