Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babycom

ile mozna czekac

Polecane posty

za włosy dziada - póki je ma - do ołtaza ciągnąc i po krzyku ;)

no druga sie znalazła - ja do 12 roku życia też byłam bachorem. i nie mam traumy :P przestancie głupoty gadac bo az czytac sie odechciewa....

Gość szczerze ci współczuje bo
mam podobny dylemat, mamy po 24lata w tym roku, 2 lata razem on chce żeysmy za niecały rok ze sobą zamieszkali... i ja się martwię i zachodze jak to rozegrac żeby nie skończyć bez zaręczyn i ślubu:o teraz chyba jestesmy za młodzi, on ma tylko 23 lata:o ale za rok jakiś przed zmaieszkaniem albo niedługo po, chciałabym zaręczyn a ślub za jakieś 3 lata, gdzieś 2 lata po zaręczynach... Ale jak to dla niego będzie za wcześnie to nie wiem, na Twoim miejscu powiedziałabym mu że masz problem z priorytetami bo poznaliście się tak dawno a wiele się zmieniło wy się zmieniacie czas tak pędzi i że pomieszkasz sama czy gdzieś tam z kolezankami itd i się zobaczy... może się chłop ocknie.Miejmy nadzieję... a ja się zastanawiam jeszcze nad tym że my na temat slubu, zaręczyn rozmawialiśmy tylko w kontekście żartów albo znajomych a tak o nas on nigdy nic nie wspomina:(

Gość dolarówka
Na koniec tylko coś dodam; wolne związki są dobre tylko dla facetów. Kobieta w nich jest wykorzystywana.

Gość typowe dylematy przaśnej polki
w innych krajach to mężczyźni biegają za kobietami i zabiegają aby zgodziły się za nich wyjść w polsce kobietony bez godności albo ciągle "przypadkiem" poruszają temat ślubu albo nawet otwarcie żebrzą o ślub wstyd

Gość o jejku jesteś od 21. roku
życia uwiązana z tym samym facetem raczej będziesz na starość zgorzkniałym moherem, bo z młodości to raczej nie masz czego wspominać

Gość dolarówka
Ironia wolnych związków: mieszka z dziewczyna kilka lat, a potem chciałby ożenić się z dziewicą.

Gość polska - zaścianke europy
tu kobietom do szczęścia niezbędny papierek i obrączka bo miłość im nie wystarcza no ale cóż, przeciętna polka ma masakrycznie nudne życie, żadnych przyjaciół (tylko znajomych), nigdy nie była na stypendium zagranicznym, nie ma żadnych ambicji i planów, więc łapie się wszystkiego żeby choć trochę się podbudowac i rozjaśnić przeraźliwą życiową nudę może być papierek, obrączka i przaśne polskie weselicho, byle coś w pustym życiu się zadziało

Gość szczerze ci współczuje bo
zobaczycie ten wasz 'zaścianek' jak bedziecie szczęsliwe w wolnym związku do 30stki a potem facet się hajtnie po paru miesiącach z 20sto latką a was kopnie w dupe, i zostaniecie same ale to zauważycie za parę lat dopiero:)

Gość do babycom
przesadziłaś - nie wszystkie kobiety mają tak tandetne marzenia jak ty, owszem ślub cudowna sprawa - ja swój wspominam jako wspaniały dzień ale żeby zaraz marzenie??? mam ambitniejsze marzenia twoje życie musi być przeraźliwie nudne jeśli masz takie wiejskie marzenia

Gość dolarówka
popieram.... kopnie w d*** panie z wolnego związku, takie przechodzone i przetarte////

Gość do dolarówka
może tylko w przaśnej polsce wolne związki są dobre tylko dla facetów, a polka - zmokła kurka jest w nich wykorzystana w zachodniej europie jest zupełnie inaczej, no ale tam kobiety prowadzą ciekawe życie i codziennie spotykają przystojniaków, więc trudno im się ograniczyć do tego jednego biedne, przaśne polki które prowadzą badziewne wsiurskie życie to jak złapią jakiegoś faceta to już jak szmata bez godności trzxynają się go zębami i pazurami no ale nie dziwię się, bo niby jak przaśna polka z życiem samotnicy ma spotykać mnóstwo przystojniaków - w przypadku takiej to niemożliwe, więc większość polek łapie się desperacko pierszych lepszych męskich spodni

Gość kisssuniaa
ja mam 26 ponad, a mój chłopak 38..ani slubu, ani zaręczyn...nawet wspólnego mieszkania razem.....(bo rodzice jego śwo. jehowy..:/)..jestesmy 4 lata.powoli wpdam w nerwicę..raz na dwa tygodnie spi mnie..dorosłe nastolatki..takie życie prowadzimy..on uwaza ,że na wszystko jest czas..ja uważam,że juz ne ma na co czekać..

Gość kisssuniaa
co sądzicie, czy to normalne? on kiedyś już był zonaty

Gość dolarówka
Następna naiwna. Ludzie, którzy się kochają chcą być razem. On dla Ciebie nawet ożeni się, a dopiero potem będzie zastanawiał się , czy dobrze zrobił. Tak to już jest z miłością, że myslimy sercem.

Gość babycom
ale wy niektozy jestescie nienormali niechce mi sie wszystkich wybowiedzi komentowac ale do jednej cos dobam ktos powiedzial ze na zachodzie jest inaczec, tak tak wiem dokladmie jak jest bo nie mieszkam w polsce tylko na "zachoodzie" i dobrze wiem jak tu jest.