Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BiedronkaiKropka

Przyjaźń z ex...porażka

Polecane posty

Gość kasjana ...
U mnie trochę inaczej ... on chce, ale ja nie ... bo on raczej nic do mnie nie czuje .. Więc tak nie chce ... parę razy się do tego przymierzałam ... on to widział i uprzedzał, że jak powiem żegnaj, to odwrotu nie będzie .... Powiedziałam ... Cisza ....

Gość kasjana ...
Na pewno bardzo mnie lubi ... Wiem, że żałuje ... bo pytałam, czy będzie żałował ..że mnie nie będzie ... Chciał nawet dziecko ... Ale to nie dla mnie ... :O

Gość KróliknaPalu
Ale jak to? Ty go kochasz a on Ciebie nie? Dlatego postanowiłaś, że kończycie...

Gość kasjana ...
Można tak powiedzieć ... że ja tak, ale on nie ... tak nie chce ... Zerwałam, tak po prostu ... Wymiana sms-ów zabawnych ... wesoło... a ja żegnaj ... tak z znienacka ... Pod wpływem impulsu ... on już nic nie napisał ... Z pewnością mu się podobam ... lubi mnie ... ale to za mało ...

Gość KróliknaPalu
może za jakis czas zrozumie, że wiele mu dawałaś i że czuje do Ciebie coś więcej...

Gość kasjana ...
Ale on nie wie nawet dlaczego zerwałam ... Ma mnie raczej za złą kobietę ... trudno ...

Gość KróliknaPalu
No to porażka...trochę szkoda, że mu o tym nie powiedziałaś :/ Skąd wiesz, że Cię nie kochał? Powiedział jasno: NIE KOCHAM CIĘ ?

Gość kasjana ...
Hmm ... tu nie było o czym mówić .. nie wyleczył się z poprzedniej .... Gadanie o uczuciach, by mnie upokarzało ... czułam to ... wystarczyło .... Nawet jakby jednak coś czuł ... to bał się czuć ... więc na jedno wychodzi ...

Gość KróliknaPalu
No tak...czasami z ex nie da się wygrać :/

Gość kasjana ...
Przede wszystkim nie ten czas ... mnie nie zależało na związku ... w gruncie rzeczy ... fajna przyjaźń z seksem ... to jednak też nie to ... Nawet romans powinien mieć jakieś emocje ... tyle by mi wystarczyło ...

Gość kasjana ...
Chciał córeczkę ... trochę za dużo o tym mówił ... może i to zrobiło swoje ... jak pomyślę, że chciałby dziecko z kimś kogo nie kocha ... to masakra dla mnie ... Już wolałabym dać dziecko komuś kto mnie kocha, a ja jego nie ...

Gość uważam że postąpił bardzo
ucziwie może mało delikatnie, ale przynajmniej nie robi ci wody z mózgu i nie próbuje wykorzystac twojej słabosci do niego

Gość mam/miałam tak samo
najpierw 2 lata związku, potem przerwa, następnie odnowienie kontaktu i nawiązanie przyjaźni. Wyznałam mu uczucie, co prawda nie zwiał, nadal sie spotykamy, ale nie napisal tego samego, z jego zachowania wynika jakby nadal cos do mnie ial, ale nic nigdy nie powiedział, chyba wyplączę sie z tej "przyjaźni"