Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to tu jest

Moje dziecko nie spi op0d 4tej. Jestem wykonczona

Polecane posty

Gość jak to tu jest

Nie wiem dlaczego ale moje dziecko coraz gorzej spi0 od 3ciej., 4tej spi ale tak sie przy tym kreci i9 wierci ,ze nie ma mowy o spaniu... czy cos moze jej dolegac. przeszkadzac? Ma niespelna 3 miesiace

nie wiem czy może jej coś przeszkadzać, ale ja mam takiego nieospałka.. Różne fazy sobie wybierała. Czasami przed dobry miesiąc budziła sie o 3, czasami o 5 - i nie spi 2 godziny i znowu w kimę. Ma 20 mcy i też oglądamy o 2-3 w nocy tubisie lub czytamy książeczki przez 1.5 godz.. Mojej nic nie dolega. Tak ma. Sama mam czasami kryzys o 3 i sie wybudzam. Nie wiem czy z przyzwyczajenia, czy to rodzinne :) nie wchodzi w grę "nierozbudzanie" - wtedy ta przerwa jest jeszcze dluzsza a mala bardziej płaczliwa. Lepiej wstac, pobawic sie to szybciej ponownie zasypia. Jak była taka maleńka po prostu kończyło sie noszeniem na rękach :O

Moja się budzi między północą a 2, co noc. Tak ma i już. Widocznie na ten czas wypada faza płytszego snu. Jak w tych godzinach idę do łazienki to łatwiej o rozbudzenie Młodej, niż gdy robię przy jej pokoju cokolwiek w innej godzinie.