Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość będę_szczery...

Moja dziewczyna chce żebym przepraszał za coś czego nie zrobiłem

Polecane posty

ona Cię kocha i jest moze troche zazdrosna. dziewczyny uwielbiają jak faceci rzucają dla nich jakies sprawy. chcą czuć ze są wazne w tym związku. dlatego wytłumacz jej ze kochasz ją najbardziej na świecie i ze jest najwazniejsza itp. ona mogla pomyslec ze wtedy po pracy jak byles zmeczony nie chcesz sie z nia widziec bo ci przeszkadza itp. dziewczyny juz tak mają podejrzewają wszystko o co tylko mozna. milion myśli na sekundę ;)

\"Ale ona do mnie dzwoni w trakcie mojej pracy i mówi żebym o tej i o tej godzinie na nią czekał, bo ma właśnie autobus i nie zamierza czekać do wieczora.\" no wlasnie miala autobus , i gdzie czekala przez ten czas ? czy wrócila sie do domu ?

Ja niestety tez mam takie jazdy co miesiac i mecze mojego biednego meza.Zdaje sobie sprawe z tego ze zle robie wrzeszczac na niego o byle co ale nie potrafie sie powstrzymac,nie mysle wtedy.Nie chce sie usprawiedliwiac hormonami, ale to faktycznie one powoduja takie ataki zlosci to smutku itd. Na codzien taka nie nie jestem,a wrecz przeciwnie jestem spokojna i tryskam humorem.Tylko te przekleta dni. No i twoja penie ma tak samo.Tylko musi nauczyc sie przyznawac do bledu.Ja nakrzycze nakrzycze ide do drugiego pokoju i troche poplacze i mi lepiej.Ide wtedy przeprosic i jakos wynagrodzic np cos pysznego zrobie:)Ale on juz wie ze tak mam. Staram sie zmienic i czesto gryze sie w jezyk.Wytlumacz jej ze nie jest pepkiem swiata i jak juz ja poniesie to niech nie zada od ciebie przeprosin tylko sama pomysli nad tym co sie stalo i sie przyzna do bledu. Mam nadzieje ze zawsze taka nie jest, bo jak tak to straszna egoistka z niej i mysli tylko o zaspokajaniu swoich potrzeb.A sie rozpisalam:)

moja kuzynka ma podobny charakter i czasem tego jej krzysia mi żal . tez dzwoni bądz tu i teraz bo jak nie to.. i sie zaczyna

Gość darkyrah
Cos o tym wiem tylko mam tak co pare dni wcale jej nie nadskakuje bo ile to mozna ostatnio zrobiła mi jazde za to ze odebralem telefon o 17:30 a nie o 17 :? dzwonila zjebala mnie jak psa wylaczylem telefon zawsze tak robie jak sie zdenerwuje daje jej czas pozniej ona płacze i zrzuca wine na mnie plus DO TEGO WYCIAGA WSZYSTKIE ZŁE RZECZY Z PRZESZŁOSCI oczywiscie tylko moje wystarczy powiedziec tylko chocby prawde na jej temat i sie zaczyna czasami placze i przeprasza czasami krzyczy ...wyciagnela do mnie rece raz nawet .... ludzie ja juz dłuzej nie wytrzymnam jestem kawalerem młodym ona ma dziecko i jest po rozwodzie zalezalo mi na niej ale mysle ze zostanie samam poniewaz nie wyobrazam sobie takiego zycia w ciagłym stresie

Gość to po co jesteś z taka kobietą
Mało innych na świecie??

Gość Amarika
Boze ja to juz wogole mam jakies zwalone jazdy :/ Co pewnien czas włacza mi sie opcja robienia z siebie totalnego debila. Pozniej jest mi wstyd i mam ochote zapas sie pod ziemie. Głupio mi strasznie i sie bardzo zle czuje w towarzystwie tej osoby przy której sie zbłazniłam. Bo nawet jesli nie mysli ze jestem Debilem to ja i tak bede sie przy tej osobie tak czuła :/ A tuz przed oresem włacza mi sie natomiast program "niezrównowazana emocjonalnie idotka". I wtedy to juz mam wrazenie ze mój debilizm przechodzi mutacje i uzyskuje wyzszy poziom swiadomosci na który ja juz nie mam wpływu :/ Czasem zdarza mi sie palnac cos jak martwe ciele ogonem :/ Ze az sama sie dziwie ze cos takiego wyszło z moich ust (????) i ze ja wogole miałam w tym jakis udział (???) :/ Normalnie jak egzorcyzmy :P :)(żarcik) Bredze jak pijany zajac we mgle :P

Gość Amarika
Dodam tylko tyle ze mój juz przywykł i nawet sobie z tego pozniej zarujemy. Nauczył mnie smiac sie z siebie samej :) i uswiadamiac sobie moja głupote :P Tłumaczył mi wszystko po 10 razy jak małemu dziecku az wkoncu do mnie docierało. A jak nie to dostawałam "lanie" :P :D

"adskakuje bo ile to mozna ostatnio zrobiła mi jazde za to ze odebralem telefon o 17:30 a nie o 17 :? dzwonila zj**ala mnie jak psa wylaczylem telefon zawsze tak robie jak sie zdenerwuje daje jej czas pozniej ona płacze i zrzuca wine na mnie plus DO TEGO WYCIAGA WSZYSTKIE ZŁE RZECZY Z PRZESZŁOSCI oczywiscie tylko moje wystarczy powiedziec " jak to fajnei nie mieć dziewczyny :D a zresztą po którymś z kolei szantażu emocjonalnym, raczej wcześniej niż później, kopnąłbym ją w ............ 🖐️ w końcu samotnośćnei jest zła 🖐️