Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LoLi 56

łaczmy się w siłach - dzień pierwszy! czyli jak lekceważyc faceta!

Polecane posty

Gość LoLi 56

witam, od dzisiaj zaczynam troszke \"olewac\" mojego faceta, bo wiem ze czuje sie zbyt pewny! 1. napisał mi sms, ja mu odpiszę dopiero za 2h. a pozniej powiem, ze byłam zajęta!

Gość Facet co olewa kobiety
Nie wiem czemu czynicie jakieś podchody. Gdy się chce kogoś olać, to się go poprostu olewa i nie przejmuje się jego losem. Wszystko.

Gość LoLi 56
tak, tylko ze ja chce go delikatnie olac zeby moze w koncu przejal sie tym, ze moze mnie stracic! mam tego dosc, takze bede robic podchody nier ma chetnyhc?

dolaczam siei ja:) zbyt pewni siebie... za bardzo pewni ze nie moga nas stracic...

znajdz ty sobie kobieto zajecie jakies , porysuj, pomaluj, przeczytal fascynujaca ksiazke i te glupoty z twojej glowy wnet znikna. :) :D

napisał mi sms , ja mu odpiszę dopiero za 2h. a pozniej powiem, ze byłam zajęta! no akurat sobie 3 piwka z kumplami strzeli :) 2 h? to sie naczeka :P

Gość Justysiaaa
http://żalmiCIebie.pl. :|

Gość LoLi 56
a piszcie sobie co chcecie, ja i tak bede robic swoje. zobaczycie, ile bedzie polaczen nieodebranych do 16.30, zobaczycie moi drodzy.. ja po porstu mam tego dosc

Gość jsjsjs
gratuluje doroslosci... gg, smsy i inne... super!!!!!!! takie wlasnie jestescie!

"zobaczycie, ile bedzie polaczen nieodebranych do 16.30" dziś do 16.30 będzie pełno nieodebranych jego połączeń, a jutro do 20.38 Twoich :P nie no, faktycznie genialna jesteś :P

Gość inaina
Ja sie dołaczam, tez zauwazyłam ż emój facet który tak o mnie zabiegał juz jest pewby ze ma mnie w garsci ehh juz nie ma tych motylków jak na poczatku. tez tak zaczełam robić. odpisywac co kilka h to naprawde poskutkowało cos co nie cos ... wiecej pisał był zmartwiony i słowa czy zyje i takie tam. musze dac mu do zrozumienia że nie ma mnie az tak w garsci i że od niego nie odejde. musze cos zrobic. takze no dziewczyny prosze o rady chetnie bede tutja w tym topicu goscic. :D pozdo

Gość inaina
loLi 56 - a jak jest to w Twoim pryzpadku? czego masz dość?

musze dac mu do zrozumienia że nie ma mnie az tak w garsci i że od niego nie odejde. musze cos zrobic" wyslij mu emota na gg z bijącą piącha moze pomoże ? :p ewentualnie wyłacz komórke na jakies 3, 5 godziny a co niech sobie nie mysli ze moze takłatwo toba manipulowac :P

Gość nataliaxxx
Regres widze ze znowu sie udzilasz

a jak sądzicie, drogie panie, jak długo Wasi faceci będą wierzyli w to, ze akurat zawsze, kiedy dzwonią Wy jesteście bardzo zajęte???? albo spotykacie się z kompletnymi debilami, albo Wasi faceci faktycznie świetnie bedą sobie organizować czas, kiedy Wy będziecie baaaaaaardzo zajęte :P

biedna autorka siedzi z drżącymi rekami zaciskającymi się na komórce- zadzwoni??? czemu nie dzwoni ?? a może napisać jednak wcześniej - może o 15.29 ?..........

Gość inaina
Nie cały czas tylko od czasu do czasu. Niech zobacza ze mamy swoje zajecia a nie interesujemy sie ciagle nimi. Bo gdyby tak było w ich przypadku to ciaglo e by wydzwaniali, pisali czy przyjezdzali. Ale tak nie jest. Za to my majaczymy az tak ich kochajac czemu mój facet tak o nas nie zabiega jak kiedys. To jest najgorsze, fakt odkrywaja sie te wady obydwu stron. Ale facet jest na 100 pewny że ah ona mi nie ucieknie juz wie ze jest moja i takie tam. Njalepiej cos mówic ze sie jest zajetym i odowiadac ogólnie - wtedy wezmie do serca oho jest zajeta i juz tak do mnie nie pisze wiec sam przejmuje incjatywe... lub gadac ze jakis facet mnie probował poderwac to tamto poskutkuje... sie przekonalam

Regres widze ze znowu sie udzilasz" natalka jak tam twój temat ? spadł na 3 podstrone ? :p

"biedna autorka siedzi z drżącymi rekami zaciskającymi się na komórce- zadzwoni??? czemu nie dzwoni ?? a może napisać jednak wcześniej - może o 15.29 ?.........." a on własnie kończy drugie piwko (jak już wspomniał spryciarz Regres) ;)

Gość inaina
I w zadnym wypadku nie zachowywac sie jak mamuski - oni maja swoje matki = my mamy byc dziewczynami. A jak jest jakis problem czy cos przeskrobał?? spokojnie mu to wytłumaczyc nie wrzeszczec. Podobnie np w takim wypadku, facet nie chce isc czy jechac z Toba do sklepu? A skoro np przyszedł jego kumpel wykorzyastj sytuacje i z tekestem do kumpla: powiedzmy mateuszu odwiazł bys mnie pod te sklep? albo cos sie zepsuło. Do innego? Kamilu naprawił byś mi kran bo mojemu wcale sie nie spieszy? - tak gadac przy facecie to zrobi takowa rzecz w ciagu sekundy. Nie pozwoli by to inny zrobił. A żeby facet był bardziej milusi i wogle. Trzeba podwyższyc jego ego. Np zrobił cos chociaz zle ale zawsze tekst: Kochanie jestes wspanialy - super to wyglada. I juz robi wiele.

"a nie możesz po prostu z nim porozmawiać i powiedzieć co czujesz ?" jasne, i całe trzy tygodnie główkowania na marne miałoby pójść???? ;) nieee, to zły pomysł :P

Gość LoLi 56
nie siedze przy telefonie, mam wylaczone dzwonki, siedze sobie w drugim pokoju. nawet nie patrze na tellefon, a nawet jak nie zadzwoni do 16.30 to odezwe sie o 18.30, bo moiwl ze ma cos ojcu pomagac. takze luzik, nie panikujcie wy, nie martwcie sie!! nie siedzy z telefonem :) inaina --> powiem ci, ze ja mam dosc tego, ze on jest mnie pewny, i ma mnie w garsci. czasami jak zrobie cos specjalnie, a czasami i nie specjalnie to go nosi i jest na mnie zly. wczoraj za bardzo mu pokazalam ze mi zalezy na nim, i ukazalam swoja zazdrosc to teraz calkowicie inny, taki cwaniak sie wydaje, nie lubie takich.

czasami jak zrobie cos specjalnie, a czasami i nie specjalnie to go nosi i jest na mnie zly." a wyjscia do kina to macie specjalne czy to bardziej nie specjalne ? sugerujesz ze lepiej nic nie robic :P

Gość inaina
loli 56 A to co ile piszecie wdzien? jak to wyglada? ile jestescie razem juz? I od kiedy taka sytuacja? No mój odkad skonczył szkole to jest całkiem inaczej bo praca a wczesniej to o jeju jak to o mnie nie zabiegał. i mnie denerwuje to. i mma czasem wrazenie ze mu nie zalezy. A on sie tka zachowuje bo wie ze go kocham i od niego nie odejde.vUfam mu no i wie ze go nie zdadze tak z emi napisał - ze jest spokojny o mnie. pff denerwujace to jest... Bo chcialabym by wiecej tych czułosci itd.

Gość LoLi 56
w dzien to malo smsow, ok. 10...ale dzwoni do mnie co 2 lub 3h... jestesmy ze soba 6 miesiecy a Ty?