Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziaramadziara

Przyjaciółka/Przyjaciel pilnie poszukiwani

Polecane posty

Gość MałyJogurcik
Kluseczko, w razie czego - sprzedawczyni w galerii handlowej, widziałam pełno ogłoszeń, wszak co chwilę otwierają jakieś sklepy. Legnica zasypana ofertami, to i Wrocek też musi być . :) Ale to w razie czego. I tak będziesz panią szefową, zobaczysz!

Gość kniach kniach
ziewczynki ja zapraszam do tego wreocka :) na drineczka od parasolkami z parasoka, ot co ;) francuzeczka: facet to nie pepek swiata! a sprobowalby dziad gdyby mu sie nie podobaly!

Gość MałyJogurcik
Znam ten ból z bluzkami zatrzymującymi się na piersiach. Piękna, satynowa tunika - weszła tylko do początku piersi, ech! 😭 Na przyszłość nie biorę esek, bo to zbyt optymistyczna wiara :D.

Gość francuzeczkaaaa
mi tam zwisa czy sie innym podobaja moje cycki czy nie mam jakie mam i tego nie zmienie:)

Gość MałyJogurcik
A żebyś wiedziała, że do Wrocka. Ech, pochlapałabym się w Waszej pięknej fontannie, tak jak to się na koloniach chlapało... :D

Gość MałyJogurcik
Spotkały się baby o północy, o cyckach gadają. :o ;)

Gość kniach kniach
MalyJogurcik eska?? Kochana i Tys ie odchudzac chcesz?? Gluptas!!!! a co do pracy we wro: wyslalam w pon tamten z 30cv i zero odzewu!!!! a kwalifikacje mam niezle i szukalm w kadrze zarz, i w handlu rynke FGHM i lipton straszny ;(

jogurcik, a w buźkę chcesz??? ja żem z Mazowsza, nie Wrocka, ni Legnicy... ty weź mała tą herbatkę odstaw. :D francuzka - kniach ma rację, że wiem co mówię... małotzytzkowie ruleeez!

Gość francuzeczkaaaa
a zmieniajac temat macie facetow,chlopakow,narzeczonych ,mezow?

Gość kniach kniach
MałyJogurcik bo ktora lepiej zrozumie jak nie ta o roziarze D ;) a co do fontanny - kolo ratunkowe albop motryli w razie W bo po kolana w niej jest ;)

Gość kniach kniach
francuzeczkaaaa z tego co tu pisze to stare pannice z nas ;p a Ty ile masz lat francuzeczko?

Gość francuzeczkaaaa
e tam stare:P ja mam 21

Gość MałyJogurcik
Eskę to ja wzięłam, elkę to ja mierzę :D Bojku, mylą mi sie te Wasze mieściny, wybaczcie, ale i tak cały świat kręci się wokół Wrocławia :D Piękne miasto. A z CV tak jest zawsze, potem odzywają się po kilku tygodniach. Ale możesz zadzwonić i zapytać, to nie jest w złym tonie. I usuń zUe zdjecia z naszej-klasy, bo szefowie tam patrzą :d Moja mama odrzuciła w ten sposób z trzy kandydatki. Jak dobrze, że nie mam tam konta... :D

Gość kniach kniach
francuzeczkaaaa no to bedac w Twoim wieku to zareczona bylam i slub planowalam :) ale z wiekiem zmadrzalam ;) smieje sie oczywoscie mam 24 lata

Gość MałyJogurcik
Koło ratunkowe zawsze się przyda. I telefon do przyjaciela również. :)

nasza klasa = nasza wieś... nigdy nie miałam tam konta... przegrałam życie? :) francuzeczka, ja mam 22 lata.

Gość kniach kniach
MałyJogurcik ale agenciara z Ciebie nie moge hahahah, eska to ja biore... hahaha na nk mam zablokowana funkcje wyszukiwania bo wiem ze tak robia :) ja pracue teraz w firmie gdzie nk to jedno z narzedzi :) Ty wpadaj do tego wrocka!

Gość MałyJogurcik
cięta kluska, ja natomiast słyszałam, że jak się nie ma konta na naszej-klasie, to się nie żyje :D :D :D

Gość MałyJogurcik
Fajne jesteście, wiecie? Dawno mi się tak miło nie pisało. :)

Gość kniach kniach
cięta kluska zycie przegralas ;)

Gość francuzeczkaaaa
kniach kniach to co sie stalo ze nie doszlo do slubu bo chyba nie doszlo jak mozna sie domyslec?

jogurcik... znaczy się, mam konto - fikcyjne :D jak na starą pannę przystało look'am z zazdrością zamężne i dzieciate kumpele. hehehe.

Gość kniach kniach
MałyJogurcik az sobie zapale z wrazenia, nie moge z Was dziewczyny hahah

Gość francuzeczkaaaa
kniach poczestuj papieroskiem bo ja niestety nie mam:/ az zrec mi sie chce przez to niepalenie

Gość MałyJogurcik
Kluseczko, ja też mam konto fikcyjne, ale ostatni razu używałam go... rok temu? :D Mówię Wam, przegrałyśmy życie, nie mamy kont na nk. :D Polewamy!

Gość kniach kniach
cięta kluska to nie jest z Toba az tak zle, zyjesz jestes dzezi ;) szlag trafia co druga to szczesliwa - a tak na prawde skzoda gadac :-/

Gość MałyJogurcik
Ja już dziś nic nie jem (haha, mamy już wtorek, ale ciiiii!), nawet ochota na chrupki przeszła, tak więc brawo. A palenie powoduje prostatę, uważajcie. :D