Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziaramadziara

Przyjaciółka/Przyjaciel pilnie poszukiwani

Polecane posty

a ja was zaskoczę - w moim ostatnim związku (dwa lata scooorvielovi poświęciłam i mnie bzyknął z jakąś "emerytką"!!!) to ON mi gotował, sprzątał, prał i... no wytresowałam go w pocie czoła. :D

Gość kniach kniach
cięta kluska otoz to ja sie ne dziele w doslownym tego slowa znaczeniu, ani miejsce na skrpete nie znajde :)

Cicho, podszywacz zmienił wzorek, teraz stawia choinki! :D :D :D kniach kniach, widzisz, nie jesteś jedyna :) ja dwuletni "związek" odchorowałam dwoma miesiącami płaczu i depresji, teraz generalnie wszystkie te miłości są mi obojętne. Ale przyznaję, wkurza mnie słuchanie o wspaniałych menach moich przyjaciółek - nie z zazdrości, po prostu ten temat mnie nie interesuje. :)

Gość kniach kniach
moj tez pral, gotowal, zakupy robil, rozpieszczal ale mimo duzej roznicy 6 lat to dzieciak byl!! i co puscil mnie z malolata 11 lat mlodsza od niego... on ama teraz 30lat. alew nie zaluje podjetej decyzji mimo wszytsko

A mój mnie zdradził z moją najlepszą przyjaciółką, o. Więc morał na przyszłość - nie opowiadajcie przyjaciółkom o zaletach swoich menów, tylko o wadach. Lepiej na tym wyjdziecie :D

Gość kniach kniach
MałyJogurcik ja wyslucham a i owszem ich problemow jak to sie kloca po raz 10 raz po to by sie pogodzic ;) wszystko okej tylko mysle sobie boze dziewczynki Wy na prawde innych problemow nie macie :) trzymaja na sile by nie byc samym, dawno dziadow powinny pogonic, no moze nie wszystkie ale wiekszosc?? opo co to zeby nie byc samej?

Gość kniach kniach
MałyJogurcik jak to z przyjaciolka?? matko boska co Ty za koleznaki masz!!!!! nie wiem co bardziej by bolalo, ze przyjaciolka z facetem mopim czy facet ehhh a gdzie nasza kluseczka?

no mój się zarzekał jak odkryłam jego "wyczyn" (debil jeszcze sobie z nią fotki robił rodem z bawarskiego kina amatorskiego i na pulpicie komputera trzymał), że to nic nie znaczyło (jachaaa) i nawet przy mnie do biedaczki dzwonił żeby ją "rzucić" :D :D :D

kniach kniach, dokładnie. Facet to rzuci laskę w pioruny, nawet się nie obejrzy. A laska trzyma się faceta jak jakiejś ostatniej deski ratunku, jakby nie umiała żyć sama. Może nie umie, ale ja już wolałabym męczyć się z powodu samotności, niż częstych kłótni i problemów, zawiści, złości.

Gość kniach kniach
ciekawa jestem czy nadanza, czy rozumie o co chodzi :) w koncu piszemy takim jezykiem ze na jego poziom watpie by cos skumal :-/ ehh skzoda zawracac sobie dziadem glowy :) cietakluseczko!!!!!!

jestem,, jestem... podziwiam swój podszyw (kwitnę, kwitnę!) :D jogurcik, zajebista przyjaciółka! :D a Ty jej pewnie jeszcze kanapki w podstawówce robiłaś? hehe.

A normalnie, tak jakoś. Ale on już nie jest moim chłopakiem, a ona moją przyjaciółką. Było, dawno minęło. Już się nie złoszczę, jest ok. :) Ech, trzeba było sobie zapisać te zdjecia i mu na neta wrzucić na demotywatory, żeby się z neigo pół polski śmiało, mówię Ci :D A co to za hit nam tu wklejasz, Kluseczko?

Gość kniach kniach
dziewczynki Wy nie tu nie zostawiajacie na pozarcie ;( MalyJogurcik gdzie mail to nie Ty?

W sumie jej się nie dziwię, zarąbiście przystojny gość, a i jemu się nie dziwię, bo ona bardziej ładna i w jego typie. Wolał niskie brunetki :) Kanapek może nie robiłam, ale do szkoły podwoziłam i z dyskotek zabierałam, hehe :D A to podszywacz? A ja myślałam, że znów jakaś piosenka świetna! :D

Gość kniach kniach
MałyJogurcik masz duzy dystans do tego wszystkiego, gratuluje!!!!!

Kluseczny podrywaczu, może i wzięłabym sobie Twoje słowa do serca o poziomie itd, gdyby nie to, że Ty sam nie masz poziomu. Piszesz z sensem i masz rację z tymi demotywatorami, ale CAPS LOCK i masa przekleństw zniżają Cię do poziomu samego joemonstera, przykro mi. Więcej kultury na przyszłość, a będzie ok! :) Ja jestem z mejlami i bez, nie martwcie się. Tzytzki górą :D

Gość kniach kniach
to bedzimy glupoty dostac na maile :-/ boze co za ciec

Gość kniach kniach
we trzy od razu nie damy rady :(

Gość kniach kniach
zmeczyl mnie ten gnoj na prwde :(

Blondas__93@o2.pl piszcie tutaj. Mam funkcję blokowania mejli, więc nic się nie stanie :) I wymienimy się mejlami. Bez tzytzków :) OK?

Gość kniach kniach
dziewczynk czy Wy mi wymiekacie?? to co widzimy sie jutro?? tzn dzisiaj :)