Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziaramadziara

Przyjaciółka/Przyjaciel pilnie poszukiwani

Polecane posty

Gość kniach kniach
ja tez, ale jednego trezba mu pogrtaulowac - wytrzymaly skurw**l

Ja też mam Twojego. I gitara. Jeszcze tylko Pani Numer Trzy musi do nas napisać, bo bez niej nie da rady! :* I racja, wytrzymały. Ale nie odpisał mi na mój komentarz do niego, więc chyba mu się smutno zrobiło :( :D

Gość kniach kniach
kobitki moje Kochane a wiec widzimy sie jutro, tzn dzisiaj :) super na prawde :) fajnie ze tu trafilam :) forum daje do ulubionych i jutro tu jestem :) Pa DD reporteki :) Tzatzyki :*

Gość kniach kniach
kochane ja mma maila na o2, jak podam to bedzie mi skurw**l takie pierdsy wysylam i zapcha mi cala poczte :*(

dziewczynki, mnie tez się nie chce spać, ale ten pjehdolony podszyw mi skutecznie humor usadził. oddalam się na maila jakby cuś. całuje kobitki. 👄

Kniach, ale my tutaj podesłałyśmy mejle. Napisz bezpośrednio do nas teraz mejla, mejlem się przedstaw :)

Gość kniach kniach
raz jeszce maile babeczki bo nie moge znalesc :( i napisze zaraz do was :*

Siedzisz tutaj od dwóch godzin i zasypujesz temat beznadziejnymi postami, a nie chce Ci się poszukać wcześniejszego posta? Było nie bałaganić, Serduszko:*

jogurcik, @ Ci puściłam. :) kniach, koronkowych i kolorowych. 👄 zajrzę tu jutro (dziś), a jak cuś to tyż nas na maila łap. :) dobranocka! :classic_cool:

Gość kniach kniach
dziewczynki halo halo bo jka sie boje ze was jutro nie znajde ;( maile raz jeszcze pliska

Gość francuzeczkaaa
jestescie kobitki?

Witam serdecznie, Dziewczyny. Piękny mamy dzień, Dopiero wstałam - strasznie wcześnie, prawda? ;) Przed chwilą wzięłam prysznic, jestem cała w balsamach i odżywkach, popijam sobie zieloną herbatkę i szukam pretekstu do tego, że by jeszcze nie teraz umyć naczynia. Strasznie się rozleniwiłam, heh. Szkoda, że z wczorajszego chata nic nie wyszło, ale dziś mamy okazje do tego, żeby znów sobie pogawędzić. I widzę, że nawet skasowano naszego kochanego podszywacza. Na przyszłość już wiem, żeby nie wybierać nicków z małym \"L\" lub dużym \"i\". Mądry Polak po szkodzie. ;)

Gość kniach kniach
czesc kobitki :* ja dopiero co od lekatrza wrocilam koszmar!! jutro do pracy :-/

Kniach kniach, czyżby kac po wczorajszym? :D A tak na serio, to mam nadzieję, że wszystko ok. Daj znać, co się stało.

Gość francuzeczkaaa
hej dziołchty:)

Gość francuzeczkaaa
a jakos nie bardzo zwalony mam dzien siedze i sie nudz:(

Mnie również, jakaś taka dziwnie obolała jestem, niewygodnie mi i cały dzień snuję się z jednego pokoju do drugiego. Dlatego weszłam na kafeterię, patrzę, Kniach Kniach napisała, to myślałam, że popiszemy, ale jej nie było. Na szczęście Ty odpisałaś i będę miała zajęcie na jakiś czas. :) A prócz złego samopoczucia, to co tak poza tym u Ciebie słychać? Jak pogoda? U mnie pada i świeci słońce, i tak na okrągło.

Gość francuzeczkaaa
jesli chodzi o pogode to nie moge narzekac sloneczko swieci i jest cieplo.Chyba zaraz pijde w odwiedziny do kumpeli bo wrocila ze szpitala

O, widzisz. A pewnie, zamiataj do niej i nie siedź w domu w tych smutkach, we dwójkę zawsze raźniej, a i rzeczywiście miło, że o niej pamiętasz. :)

Gość kniach kniach
dziewczynki ja caly tydz na l4 bylam :) zapalalenie tchawicy ojj nie zycze nikomu :-/ jutro juz do pracy wroce co by nie bylo ze symuluje ale antybiotyki dalej biore :-/ dziewczynki bylam dzis na zakupach i tak :) kupilam: stroj kapielowy - w koncu znalazlam miseczke na siebei ;) sukienke - czarna na chrzciny jak myslicie nie bedzie przypalu?? i kopertowke srebrna do tej sukienki :) aaaaa i stanik :) cos mnie na bielizne naszlo ;_)

Witaj, kniach kniach! Jak miło Cię widzieć! 🌼 To świetnie, że poszalałaś sobie na zakupach, naprawdę. Gratuluję udanych zakupów oraz znalezienia miseczki do swoich tzytzków :D Jasne, że czarna sukienka nie jest przypałem, moja ciocia (dwudziestoparolatka) też często chodziła na chrzciny ubrana w tym kolorze, wyglądała bardzo elegancko. Ty też będziesz Zwłaszcza ze srebrną kopertówką, uuu, pełna klasa. :) I wracaj do zdrowia!

Gość kniach kniach
no elegancja francja :) srebrne szpilki i kopertowka sukienka ze mi sie udalo taka kupic :) babka czarna wiazana na szyji :-D nawet tzatzyki mi tam weszly - cud!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i stroj kapilowy cud ze w koncu po 3 latach kupilam :) uffffff toi mnie uspokoilas bo stare babole w sklepie mowily ze czarnego na chrzciny i na sluby sie nie zaklada!!! co za bezsens ;p a co u Ciebie??

Gość kniach kniach
dziewczynki jak cos bede wieczorkiem, bo teraz musze popracowac troszke :) buziam Babulce moje Kochane :*