Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kupuję auto i mam problem

Pomóżcie, wybrać, bo już mi głowa usycha........

Polecane posty

Gość Kupuję auto i mam problem

Witajcie, Mam problem, tzn. dylemat. Jestesmy z mężem przy zmianie samochodu z mniejszego na większy, ze względu na dziecko... Mąż wyszukał Hyundai i30 silnik 1,6 126KM za 56 000 + 700 zł dodatki, ale pakiet ubezpieczeń gratis. Ja znalazłam Seata Toledo Xtreem za 67 000 , 1,9 TDI 105 KM z możliwością podrasowania go za 1000 zł do 140KM...., ale bez pakietu ubezpieczeń, a to niebagatelna kwota... Mam dylemat co wybrać, bo wiadomo, że Seat Toledo to wyższa średnia, Hyundai to niższa średnia, poza tym Hyundai to Koreańczyk...., nie wiem sama. Seat wydaje się super okazją, ale nie wiem, czy to nie jest za duża kasa na auto. Hyundai'a moglibyśmy kupić w zasadzie bez większego problemu, z dobraniem jakiegoś kredytu około 12 000 zł, do Toledo musielibśmy już wziąć większy kredyt, bo chcemy ze swoich zainwestować jakieś 45000. Doradźcie coś, bo my już nie jesteśmy obiektywni i to jesteśmy przy tym, ze warto w Seata zainwestować, bo marka i klasa, a to znowu, ze może lepiej Hyundai'a, skromniej, ale dają 5 lat gwarancji, więc może nie będzie źle. Doradźcie coś. Pozdrawiam

Gość PODNOSZĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘ

Gość Nikt nie pomoże