Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ptasie_mleczko_

Grube panienki w miniówach... brrrr..

Polecane posty

Gość zazzzza
ja w ciąży przybrałam i po też, ale juz udało mi się schudnąć prawie 20 kilo, więc wyglądam normalnie-po prostu przeszłam na bardziej zdrowszą i lekkostrawną dietę (żadnych fastfoodów, zero cukru, ziemniaków i tak jeść nie mogę, chlebek jem tylko chrupki-żytni bo normalnego też nie mogę). nie ćwiczyłam , ale starałam się być aktywna i co... schudłam i to w ciągu 4-5 miesięcy. więc jest to możliwe nawet bez większych wyrzeczeń. ale nic mi do tego ,że ktoś jest gruby i nie napisałabym jak jakaś pusta panienka powyżej, że nie lubię grubych( to ta co schudła po ciąży 10 kilo) bo mnie to ziębi ani grzeje , czy ktoś jest gruby czy nie. zaś co do ubioru, to przy odpowiednio dobranym stroju, nawet puszytsta może wyglądać ok. no i noszenie mini odpada , no chyba ,że dziewczyna ma ładne nogi. czasem tak jest,że grubaska ma pulchny, duży tułów, a nogi w miarę szczupłe i ładne-to wtedy niech pokazuje to co ma ładnego a zakrywa to co ma brzydkie. szczupli mają lepiej bo w co by sie nie ubrali, to wyglądają dobrze. ja jak byłam grubsza, to nosiłam spódnice (dłuższe), tak by optycznie wyszczupłały sylwetkę i bluzki z wcięciem w talii i dekolty, tak że dzięki takim sztuczkom ten ubiór odejmował mi jakieś 7-8 kilo. ale jak ktoś ma grube lub krzywe nogi to niech nie zakłada mini bo to aż bije po oczach.

Gość Cienrzaruwka
truskawka litosci !! mam extra papu w pracy i chcialbym je zjesc ;(

Gość kupiłam wczoraj mini i
zabawnie wyglądały na wieszakach te w rozmiarze 44 i 46, jeżeli spódniczka ma 26 cm szerokości to w takich rozmiarach wygląda jak sznurówka na biodrach:)),

Gość hehe ja mam 175 cm
Ludzie już z tym odchudzaniem sie kompletnie poszaleli :o Kiedyś mi sie zdarzyło, że na zupelnie innym forum pisałam ile ważę i jakaś panna mi zaczęłą wspólczuć, że pewnie mi trudno wchodizć z taką wagą po schodach :D Już mi sie nie chciało mówić, że bez problemu średnio 2 razy dziennie wchodzę na X piętro po schodach, bo wymiękłam :D Dla niektórych każdy kto waży ponad 50 kilogramów to spaślak :o Nie wiem, śmiać sie czy płakać :o

nie mam 10 kg nad wagi wiec nie musisz zwracac sie do mnie :) moj BMI wynosi 21 wiec w sam raz:) mykam bo ta dyskusja do niczego nie prowadzi

Gość rozpuszczalna ogarnij sie

Gość ptasie_mleczko_
rozpuszczalna z mlekiem: jestes facetem czy kobieta?

bazinka a skad ty niby wiesz czy gruba nosi striny czy pelne gacie? zagladasz im pod kiecki?bo tak sie dziwnie uczepilas tych strinow w rozmiarze xxxl

Gość grubasy na dietę
a nie próbujecie wmówić światu że ten wasz tłuszcz jest atrakcyjny albo że sie w pełni akceptujecie nie macie kompleksów i inne takie pierdoły leniwe spaślaki weźcie sie lepiej za siebie a nie cały dzien przed kompem

Gość Nieeeeeee skąd
Liszowska jest szczupła laska litości....

Gość nie lubie grubych
grubasy na dietę, popieram Cie w pełni. chcieć to móc

Gość jhbjgjkgkuk
nie liszowska nie jest szczupła.. dobrze wygląda i tyle, dla mnie w normie:)

no według mnie Liszowska nie jest hmmm... idealnych rozmiarów, ale nie oznacza to że jest tłusta. Ona po prostu ma takie jakby... grube kośći? :D

Gość buehehehehe
Alez to WY macie problem a nie te wysmiewane przez was grubasy. To WY tyle stron napisalyscie, plujac jadem jaki to grubasy wygladaja, kto jest gruby itd. A te grubsze dziewczyny chodzace w miniowach maja was w doopach :D Chca to chodza i NIC zrobic nie mozecie. PS: Jestem szczupla, nie chda tylko szczupla. Pisze to aby wam wytracic argument " bo ty jestes grubasem". Biedne nieszczesnice z was - tak przezywac cudze zycie :D :D :D :D :D

Gość kasiakasiakasia123
padam ze śmiechu jak czytam ten temat. odkąd to rozmiar M i L jest dla grubasek? sama mam rozmiar L i wcale się za grubą nie uważam. zresztą śmiać mi się chce jak niektórzy- jak już ktoś wspomniał- mówią, że jak kobieta waży powyżej 50 kilo, to już jest spaślakiem. sama ważę około 60 kilo, ale mierzę za to 177 cm i jestem raczej chuda. a wracając do tematu to uważam, że te ciut grubsze dziewczyny czasem wyglądają nawet ładniej w mini od tych bardzo chudych dziewczyn. zresztą niech sobie każdy chodzi w czym mu się podoba, byle strój nie był za ciasny i się nie wbijał tu i tam(bo tylko to mnie razi). jest lato i może te ciut grubsze kobietki nie chcą się gotować w długich jeansach i workowatych bluzkach.

Gość zazzzza
Aden masz rację ta dyskusja do niczego nie prowadzi, są tu osoby które chcą sie dowartościować,dokopać komuś, leczyć swoje kompleksy

Gość zazzzza
buehehehehe Alez to WY macie problem a nie te wysmiewane przez was grubasy. To WY tyle stron napisalyscie, plujac jadem jaki to grubasy wygladaja, kto jest gruby itd. A te grubsze dziewczyny chodzace w miniowach maja was w doopach Chca to chodza i NIC zrobic nie mozecie. PS: Jestem szczupla, nie chda tylko szczupla. Pisze to aby wam wytracic argument " bo ty jestes grubasem". Biedne nieszczesnice z was - tak przezywac cudze zycie masz całkowitą rację, pustota tych idiotek/ów jest powalająca. ale to chyba jakies kompleksy to plucie jadem i ta nieuzasadniona nienawiść

widze często laski przy kości, które chodzą w miniówkach :D Ale jakos nie interesuje mnie to zbytnio! Niech sie ubierają jak chcą :D

Gość zazzzza
i od razu zaznaczam,że nie jestem gruba bo ważę obecnie 50 kilo przy 165 cm

Gość dokładnie rozmiar M a nawet
L na bardzo szczupłej, a wysokiej dziewczynie wygląda normalnie... Jestem naprawdę dosyć chuda, ręce jak patyczki, a czasem muszę wziąć większy rozmiar, żeby coś było dostatecznie długie... :o żal...

a striny nosisz? bo bazienka sprawdza czy przypadkiem nie nosisz strin w rozmiarze xxxl ! pilnuj sie:D

Gość inkkkkkkkka
z jednej strony rzeczywicie jest toi niesmaczne,z drugiej....kto z nas chce w upał chodzić opatulony w ubrania jak mozna paść chodząc po domu w staniiku i majtkach:) jest cholernie gorąco:/

Gość inkkkkkkkka
dodam jeszcze ze mam rozmiar 34/36 i guzik mnie w sumie obchodzi co ludzie myslą o mojej figurzemjak na dworze patelnia:)

A jak grubaski takie jak ja:) powiedzą że niedobrze robi im sie jak widza anorektyczki w mini( tylko z czysto estetycznych względów), czy to znaczy, że ona musza chodzić w kieckach do kolan?:) Każdy chodzi jak lubi:) wszyscy maja lustra i jak to co w nich widza im się podoba to ich sprawa:)