Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ptasie_mleczko_

Grube panienki w miniówach... brrrr..

Polecane posty

Gość gothic spleen
Brak wyczucia smaku nie jest domeną grubych dziewczyn. Ale nikt jakoś nie zakłąda topików o tym, że dziewczyny z krzywymi nogami w miniówach są be ;)

Gość abc i xyz
Idę zjeść kromkę z pasztetem:P dietą zajmę się kiedy indziej:P

oj,widze ze dyskusja jest zacieta...A ja wam powiem ,ze mam 165 cm.wzrostu i waze 67 kg,i nie jest mi z tym zle,i nie uwazam sie za gruba,i chodze w krotkich spodnicach,w obcislych spodniach,i w dopasowanych bluzeczkach,bo nie uwazam,zebym byla jakims potworem,zdaje sobie sprawe,ze nie jestem super szczupla,ale czy ze wzgledu na to mam chodzic w szerokich spodniach albo w dresach???? Mam za to bardzo zgrabne nogi,i skoro chociaz nogi mam ladne,to bede je pokazywac i tyle. A swoja droga-po raz kolejny wychodzi nietolerancyjnosc Polakow - bylam w kilku duzych miastach europejskich i tam naprawde nikt nie zwraca uwagi na to,jak sie wyglada,jak jest sie ubranym,czy jest sie chudym czy grubym. Jeden chodzi z irokezem zielonym na glowie,drugi ma kolczyki na calej twarzy,trzeci ma wszedzie tatuaze,czwarty cos jeszcze innego,i to jest normalne-tak lubi,jego sprawa,koniec dyskusji. Trzeba byc bardziej tolerancyjnym czlowiekiem i nie zwracac uwagi na innych-bo po co tak przezywac,ze ktos obcy na ulicy mial takie ubranie czy inne,glupota...

To właśnie nie chodzi o to,żeby chodzić w workach i dresach... Ani o to,żeby mieć kompleksy na tym punkcie. Chodzi o to,że po prostu niektórzy nie zdają sobie sprawy z tego,że nie zawsze im mniej ,tym lepiej. Albo ,że im bardziej obcisłe tym lepsze. Jestem szczupłą osobą,zgrabną i sama uważam,że nie zawsze powinnam chodzić ubrana w krótkie spódniczki i obcisłe bluzki. Mam znajomą ,która nie dosyć,że blada,jakby ją ktoś mąką posypał,to zwyczajnie...otyła. Ma grube,ubite nogi pokryte w dodatku cellulitem. Fałdy na brzuchu i ramiona jak u jakiegoś kulturysty(nie umięśnione,ale szerokie). I co?? Chociaż czasem mówi ,jak to ona chciała by schudnąć i jak źle wygląda...jak zazdrości niektórym. A nie dosyć ,że nic z tym nie robi,to jeszcze zakłada spodenki,spódniczki,obcisłe bluzki,itp... I myśli,że na dyskotece tak właśnie powinna wyglądać-bo inne tak się ubierają. A ja jestem pewna,że prędzej spodobała by się facetowi,gdyby te nogi mimo wszystko zakryła. Ehhh;/

Gość abc i xyz
kiedy widzę dziołchę z wystającym i obojczykami nie krzyczę ZAŁÓZ SZALIK!!!czy mało cycatą GDZIE ZGUBIŁAŚ CYCKI??? nie mam zamiaru sie gotować z powodu boczków.

Gość abc i xyz
jak sie ktoś dobrze czuję ,nic Nam do tego!!! a jak kogoś patrzały bolą niech odwróci głowę i po sprawie!

nie chce mi sie nawet czytac tego coiektorzy tu pisza nie macie jak sie udoskonalic to zakladacie topiki o grubych kobietach??? cikawe ile wazy ta osoba co go zalozyla..... Dla mnie to jest beznadzieja wyzywac ludzka istote co z tego ze jest gruba moze jest na cos chora moze to lubi a moze sama sie doprowadziła do tego stanu ludzie opanujcie sie ....... cieszcie sie ze wy jestescie idealni (jak wg jestescie) i nie doskonalcie sie tym ze ublizycie takiej grubasce !!!!!!! a moze teraz niech ktos zalozy topik o wieszakach w miniowach przeciez to wyglaa jeszcze gorzej niz u grubaski !!!! a tak wg to jak wyobrazaacie sobie zycie wsrod samych wieszakow bo dla was to nawet kobieta wazaca 60 kg jest gruba !!!!!! macie jakas popierdolona obsesje a gdyby wszyscy byli szczupli to zycie by nbylo bez sensu !!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość insomnia27ll
wiecie powiem wam tylko tyle, że uwazam się za osobę grubą, ale kształtną, jak jest ciepło i przyjemnie na dworze, wkładam cieńkie rajstopy i dzinsową mini, do tego często obcasy. Dopasowywuje bluzkę żeby brzuch za bardzo nie odstawał i nic się nie wylewało... i mi sie podoba. Znajomi mi mowią że właśnie w tej "kreacji" wygladam super, bo spodnie nigdy nie dałyby takiego efektu jak spódniczka. Nie potępiam tak jak autor grubych panienek w minówach, ale potępiam grube panienki które jakgdyby na siłe pokazują to co mają najgorsze i nie potrafią skutecznie i ładnie dopasować ubrań... Ktoś też wyzej napisal że w sklepach trudno o wieksze rozmiary modnych fasonow - racja, cięzko mi znalezc te spodnie 41-42 i wiem, że jestem gruba,ale mojemu chłopakowi sie podobam, sobie się podobam i widze jak faceci na ulicy na mnie patrzą. Wiadomo niektorym się podobają takie ak ja innym figura modelki a jeszcze innym podoba się wszystko. To, ze ktos ma nadwage nie oznacza że musi robić wszystko żeby schudnąć i przypodobac się tym, ktorzy w glowie mają tylko i wyłacznie wytyczone wzorce.

Na szczescie zyjemy w wolnym kraju i kazdy ma prawo ubierac sie tak, jak lubi, niezaleznie od tego, czy to sie podoba autorce topiku, czy nie ;)

Gość kondzio123
hej wam a ja uwarzam rze takie kobiety som fajne