lamia 2 0 Napisano Lipiec 7, 2009 Hej, uzywacie może kul do prania? Ja zamierzam kupić, ale dyskusje w necie na temat licznych podróbek mnie zniecheciły. Macie moze z tym jakies doswiadczenia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lamia 2 0 Napisano Lipiec 7, 2009 nikt z Was nie uzywa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lamia 2 0 Napisano Lipiec 7, 2009 ponawiam pytanie. Czy wszyscy pierzecie tylko w proszkach?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lamia 2 0 Napisano Lipiec 7, 2009 posłuchajcie o takie mi chodzi http://ecoshop.com.pl/Ekokule_Kule_do_prania__kula_do_prania_biustonoszy_GRATIS_-89.html?gclid=CK_4983Aw5sCFYMw3godEUMeAg tylko nie wiem czy te sa wlasnie oryginalne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam używałam i przestałam Napisano Lipiec 7, 2009 dziadostwo, na początku wydawało mi się, że to działa, ale plamy zostawały na tkaninach a z czasem bilizna robiła sie zszarzała no i zapach niemiły pozostawał :P wróciłam do proszku i lenora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lamia 2 0 Napisano Lipiec 7, 2009 o dziekuje za opinie. A czy kupowalas oryginalne, bo tak pisza w necie, ze te nieoryginalne, to zle, a tamte to podobno dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam używałam i przestałam Napisano Lipiec 7, 2009 oryginalne, takie jak na zdjęciu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lamia 2 0 Napisano Lipiec 7, 2009 acha szkoda zatem, a moze ktos jeszcze sie wypowie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zielona Anglia */* Napisano Grudzień 2, 2010 ja wlasnie wypralam brudne dzinsy i dopralo, a w zestawie mam sztyft na plamy wiec wyprobuje przy nastepnym praniu moje pranie nie smierdzialo, tylko stukay mi w pralce, trzeba w jakis worek wrzucic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zielona Anglia */* Napisano Grudzień 2, 2010 moje sa z ecoshopu , niby do 250 pran Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mitula Napisano Listopad 13, 2011 Nie wiem jak działają kule, ale orzechy do kolorów są świetne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość e-salem.pl Napisano Luty 12, 2012 Może warto przejść ze standardowego prania w proszkach i zamienić je na kule piorące. Wkłady wystarczają na 200 prań! Dzięki unikalnym właściwościom fizykochemicznym, nie wymagają użycia żadnej chemii. Są antyalergiczne, nie zawierają szkodliwych substancji, sztucznych barwników ani mydła. Dopieraja tak samo jak proszki. Zapraszam, wszystkiego warto spróbować: http://e-salem.pl/k104,dom-do-prania-kule-piorace.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TransferFactor 0 Napisano Luty 12, 2012 Ja używałam kuli piorącej. Powiem szczerze - plamy ładnie schodziły, był tylko jeden minus. Pranie nie pachniało :(. Jednak proszek ma składniki zapachowe i lubie jak pranie pachnie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach