Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo nie kummmaam

Czy sa mamy które olewją wprowadzanie wg norm glutenu?

Polecane posty

Gość bo nie kummmaam

nie wiem co robić, czy wprowadzać wg książek czy olać i się nie przejmować tym, wkońcu nasze mamy raczej nie wyliczały nam ile go dostajemy i jesteśmy zdrowe. A jak Wy postepujecie?

ja też olewam. podaje gluten na oko.... tu skórka chleba, tu ciasteczko, tu troszkę manny i jakos leci :)

a ja nie olewam :P i nie olewałam :P W końcu po coś są .Zaszkodzić nie zaszkodzą a być może pomogą :)

Gość ja olewalam te normy
- zamiast tej kaszy manny ktora dodaje sie po trochu do posilku - podawalam chlebek w malych ilosciach

Gość bo nie kummmaam
jeny to mnie pocieszyłyście, bałam się że tylko ja jestem taka olewająca;)

zanim zdążyłam sie zastanowic to moja mam nagotowała wnusi krupniku :D Od tamtej pory dziecko uwielbia domowe zupki. Kupowanymi pluła dalej niz widziała :P zatem - nie mam pojecia o co wogóle chodzi w tym szczepieniu glutenem

Gość khhllk
ijijjj

Gość dla meza
karmiac piersia wprowadzamy w 5 miesiacu a butelka w 6. ja kermie cycem maly ma 5 miechow i juz jadl buleczke w zupce zamiast manny i skorke z chleba i wafelka z loda. wcinal az mu sie uszy trzesly. hi hi :)

" karmiac piersia wprowadzamy w 5 miesiacu a butelka w 6."bzdura, zaleca się pełne karmienie 6 miesięcy i wprowadzac potem powoli pokarm, na pewno nie od razu gluten i nie już w 5 miesiący, coś sie koleżance wyżej pomyliłoja olałam i zaczęłam wprowadzać w 8, nieregularnie, od czsu do czasu

Gość lenja
ja olewałam i jest ok