Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość schudłam duzo

schudłam 34 kg w trzy miesiace..pewno nie uwierzycie

Polecane posty

Gość schudłam duzo

nawet jak..ale tak..udalo mi sie jestem z siebie dumna..za chwile wejda tu grubasne dxiewczyny i beda pobrzucaluy mnie blotem ze niezdrowo tak szybko chudnac a guziok prawda..lepiej schudnac szybko niz odchudzac sie latami i miedzy czxasie podjadac jak organizm zaczyna wariowac wtedy..robilam badania krwi i sa o niebo lepsze..a mialam duza nadwage...

bo niezdrowo :) badania krwi to nie wszystko niestety :P a ile ważyłaś wcześniej ? gratuluje mimo wszystko. ja wolę odchudzać się powoli, ale skutecznie :)

Gość no to dopiero
e tam ale nowość na Discovery jest program w którym pokazują ludzi którzy w ciągu miesiąca stracili nawet i 50kg w miesiąc. Więc co to te twoje 11kg w miesiąc. :P

Gość oczywiscie ze niezdrowo
napisz za kilka miesiecy ile wynosi twoja waga.:classic_cool:

Gość schudłam duzo
ważyłam 92kg...

Gość schudłam duzo
jestyem pod stała opieka i kontrolą trenera wiec tycie mi nie grozi poza tym ta dieta jest o tyle dobra ze efektu jojo nie ma po niej bo to co sie je zamienia sie w energie;p i gwarantuje wam ze to nie sa jakies zupki,czy zarcie w proszku ani gotowane warzywa itp ;p

Gość schudłam duzo
nie mam niestety foty jestem w pracy..

Gość jak bardzo wisi CI skora

Gość miska1234
Podaj szczegóły,bo też bardzo chcę schudnąc tak z 10 kg mi wystarczy !

Gość scudlam duzo
hahah wcale mi nie wisi..powiem wiecej jedna dziewczyna schudla 81 kg w rok i w ogole jej skora nie wisi..trzeba miec dobrego czlowieka ktory was poprowadzi..i cwiczyc i samrowac sie kremami ;p mam cialo jak nastolatka jestem dumna zazdrosnice ;p

Gość schdlam duzo
poprosze o email to pomoge

żadna dieta nie zagwarantuje ci tego, że nie będzie jo-jo. tylko trwała zmiana sposobu odżywiania coś da. jak potem będziesz żarła tak jak przed to oczywiste, że przytyjesz. dla mnie to trochę dziwne. nadwaga 30 kg nie zrobiła się z powietrza, a ty zrzuciłaś to tylko w 3 miechy. miejmy nadzieję, że nie bedzie efektu jo-jo ;) a jak ze skórą ? nie ma problemów? nie rozciągnęła się ?

A ja ci szczerze zazdroszczę i serdecznie gratuluję :) I trzymam kciuki żeby udało ci się utrzymać wagę jak najdłużej , najlepiej na całe życie .:)

Gość miska1234
też podaję kasiatomczak3@wp.pl i proszę o pomoc,jak pisałam wystarczy mi zgubic 10 kg :) Dzięki z góry i pozdrawiam.

ale se wkręcasz ? kto ci tu zazdrości ? ze 3 osoby może :o fajny topik, nie ma co :o 🖐️

Gość gratuluję
a czy mozesz po prostu tutaj opisac swoją dietę? nie wiem po co cala ta zabawa z mailami

z ciekawości poproszę bogunia82@gmail.com ja od lutego schudłam z 91kg na 66kg bez pomocy trenera ;)

Gość wow ile zdesperowanych
odchudzaczek...:P

ja niczego nie zazdroszcze, sama waże 48 kg przy 164 cm wzrostu.. poprostu jestem ciekawa metamorfozy i tego jak Twoje ciało teraz wygląda :)

Gość ciekawe jak długo
utrzymasz tę swoją wagę?:P

Gość 25 latek
Hej a ja jestem na tzw. Diecie Królów ( nie dawno gościli w dzien dobry Tvn) i dodatkowo chodze codziennie na masaże rolletic chce schudnąć 10 kg bo 2 lata temu tez robiłam tą dietę i schudłam 13.5 w 1.5 miesiąca z czego wróciły mi 3 kg teraz chce ważyć 60 więc zaczełam od nowa jestem na 4 dniu pozdrawiam jesli ktos z was jest na tej diecie to piszcie:)

Gość miska1234
do 25 latek : czy możesz podac szczegóły tej diety ?

Gość shudlam duzo..
nie chce pisac tutaj o tej diecie..ta dieta jest opatentopwana przez jednego trenera,za nia ludzie placa ogromne pieniadze ale i chudnąl..juz odpisuje na email

Gość ewq konewqqq
Gratuluję. Co to za dieta krolow?

DO : schudłam duzo Gratulacje ;) Może byś opisała swoją dietę? Jednak musi się tam coś kryć (koszty, ciągłe ćwiczenia) Ja chyba wolę chudnąć wolniej, ale się tak nie męczyć... Trochę w to nie wierzę :)

Gość schudlam duzo
utrzymuje swoja wage od poczatku roku wiec chyba jest ok..;

Gość schudlam duzo
co smi sie z poczta stalo...serio...nie moge sie dostac do niej..;/ jestem obecna na gg prosze o kontakt na pewno odpisze jestem wpracy moze mnie chwilami nie byc.