Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość schudłam duzo

schudłam 34 kg w trzy miesiace..pewno nie uwierzycie

Polecane posty

Gość pilne proszę pomoc...
i ja poprosze o meila!!!! pinezka87@onet.eu

Gość v___Doti___v
Schudłam dużo - też proszę o Ciebie o jakieś rady czy wskazówki , chce w lato zrzucić 10kg....Napisz jak Ci się udało tak szybko tyle schudnąć ? Moj adres doro_kub@poczta.onet.pl

Gość 25 latek
Dziś zaczynam 5 dzien na diecie Królów i mam na minusie 1.4 kg ktoś powie, że to mało ale dieta prawidlowo przeprowadzona trwa 14 tygodni pozdrawiam tych którzy sie odchudzają w jakiejkolwiek diecie i trzymam kciuki :)

Gość grabarz1
wcale to nie dziwne ,że tyle schudłaś z duzej wagi a wy pewnie chcecie z 50 zejśc na 40? to ją oczerniacie są różne metody, leki i diety...

Gość grabarz1
jak się oczyści organizm ze złogów,jelita z fekalii...mniej zapełnia brzuch, bierze masaże, to skóra nie ma prawa wisieć

Gość ankrr
A może ktoś z Was wie czy te książeczki można znaleźć gdzieś w sieci... jakieś skany, pdf itp?

Witajcie, tak sobie poczytuje tu i tam z czystej ciekawosci i tak diera Królów mnie zainteresowała, czy to nie przypdakiem tak sama którą dostaje sie na rolleticu? Ktoś zamiesciła 1 tydzień-wyglada to identyko jak ta z ksiażeczki

Dostał juz ktoś tego magicznego maila ze złotym środkiem na schudnięcie? Ciekawa jestem czy warto ustawic sie w kolejce by go otrzymac...

schudłam duzo coś mi się wydaję ze chodziłyśmy na tą samą dietę do tego samego klubu i odchudzałysmy sie tym samym sposobem.bo jesli tak to na pewno jest to prawda :) znam dziewczynę która w rok schudła 80 kg :D jest mistrzynią w odcudzaniu u tego trenera :)i do dzisiaj trzyma wagę a inni chudną tam mniej ale i tak bardzo duzo.sama schudłam w dwa miesiące 18 kg :) niesttey wróciłam do żarcia bo oszalałam z radości i rzucilam sie na jedzenie:O :( napisz skąd jesteś ???

Gość up bo ciekawe

Gość zalalamamna
też poproszę o jakieś skuteczne wsparcie chciałabym 10 kg schudnać chociaż ważę 75 kg ;( a do grudnia muszę schudnąć 10 prosze bardzo o jakies dobre rady asipin@wp.pl

Gość ciekawskaaaahhh
ta? a ile już jestes po diecie i trzymasz wage? ze twierdzisz, ze nie ma po niej jojo! Nie ma diety bez jojo! o ile wrócisz do normelnego jedzenia i tyle :p

Gość MAMUSKA 22
Jesli moge to ja tez poprosze! ewe.kubiak@wp.pl. za 2 miesiace mam ślub a ja chce schudnąć 13kg:( Prosze o pomoc

Gość abop125
Znalazłam w necie, trzeba jeść karczek cały czas. Czyli spalanie tłuszczu, tłuszczem.

Gość załamana345
ja też poproszę o maila : mokusodan2@interia.pl Dziękuję z góry :)

oczywiscie ze po kazdej diecie jest efekt jojo jeśli znowu zacznie się jesć pizze i popijać browarkami :P albo objadać sie słodyczami :O cudów nie ma i mówię to z własnego doświadczenia...

Gość chetnie dowiem sie o diecie
7957193 pozdrawiam:)

Gość dominkkka
Wiesz co ja też myślałam, że jestem wyjątkiem, którego jojo nie dopadnie, bo wagę trzymałam ponad rok czasu po schudnięciu nie 30kg, ale 20. Jednak dla mnie to też bardzo wiele. A schudłam tylko w czasie wakacji. Byłam taka szczęśliwa. Mówiłam, że mnie jojo nie dotyczy. Ale po roku w końcu waga zaczęła świrować. I przytyłam nie 80 jak przed dietą, a 90. Nie jedząc większości węglowodanów. Nie wiem ile jesteś po diecie i co jesz, ale nie jaraj się tak, bo kilka miesięcy minie, a ty przytyjesz. Nie sądzę abyś całe życie była pod okiem trenera. Trener kosztuje. I na pewno nie będziesz pod jego stałym okiem. Zresztą co to za trener, który pozwala chudnąć komuś 11kg na miesiąc?? Może schudłaś jednak myślę, że ten trener faszerował Cię jakimś gównem, a Ty uwierzyłaś. Nie sa się zrzucić 11kg w miesiąc. Ja znowu się za siebie wzięłam i nie mam już nadwagi. Ale nie popełniłam poprzedniego błędu i schudłam w 14 miesięcy z 90 na 55. Wagę trzymam od dawna. Schudłam mając 8 lat teraz mam 22 i nadal cieszę się szczupłą sylwetką. Myślę, że gdybyś na prawdę schudła i ważyła te 90 kilka kilo to byłabyś bardziej wyrozumiała i nie przezywała dziewczyn od grubasek i zazdrośnic. Gdy ja schudłam służyłam radą i nie przezywałam nikogo, bo wiedziałam, że sama kiedyś miałam problem. ps. Jeśli odchudza się ktoś u dietetyka lub innych specjalistów to znaczy, że nie ma silnej woli i po wyjściu spod oka lekarza efekt jojo jest murowany. Bo przez 3 miesiące nie mogłaś nabrać nawyku dobrego żywienia. Ja nauczylam się odwywiac na wlasnych błędach. I samej najlepiej poznac swoj organizm i zawalczyc z nadwagą.

Gość dominikkkkaa
schudlam majac 18 lat

Gość dominikkka masz
masz świętą rację,odchudzać trzeba sie długo i z głową apotem zmienić już na zawsze styl życia tzn jeśc tyle być żyć a nie się obżerać... a autorka widzę ze już zamilkła,chyba się wstydzi odezwać :P

Gość proszęęę
do schudlam dużo : proszę o kontakt,będę bardzo wdzieczna moj nr. gg 7547005

Gość mimimimi
schudłam duzo odezwij się do mnie, chodzi mi tylko o jakieś wytyczne jak zacząc chudnąć gg 6840472.

Gość no i co koorva
85 wpisow i nadal chuj wiadomo......

Gość bo autorka narobila szumu
i spierdoliła,szkoda czasu na czytanie tego....

Gość ankrr
może jednak znajdzie się jakaś dobra duszyczka i jednak pobawi się skanerem i tymi książeczkami? Pewnie słów uznań i wdzięczności nie będzie końca:)

Gość jakimi ksiazeczkami
czy autorka dala komuś jakies namiary na tą dietę?? jeśłi tak powiedzcie tylko w dwóch zdaniach o co w tym chodzi:)