Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość schudłam duzo

schudłam 34 kg w trzy miesiace..pewno nie uwierzycie

Polecane posty

Gość 25 latek
Hej już podaje. Jest to dieta rozpisana w formie książeczek każda książeczka na jeden tydzień diety ( jest ich w sumie 14 - czyli prawidlowa dieta trwa 14 tygodni ) w kazdej ksiazeczce są przepisy jakie produkty są dozwolone a jakie zabronione i przepisy jak przyzadzac jedzenie. Dodatkowo dochodza masaze na urzadzeniu rolletic 60 minut jeden zabieg maszyna masuje cale ciało a Ty wykonujesz okreslone cwiczenia ktore w danym momencie mowi instruktor wogole sie nie meczysz bo to forma masazy. Jesli stosuje sie diete bez cwiczen to wiadomo ze skora wiotczeje jest mniej elastyczna a tu rozbijasz tkanke tluszczowa eliminujesz celulit i ujedrniasz skore. Pierwszy tydzien diety polega na jedzieniu bez ograniczen jogurtów naturalnych ( bez dodatków) odtłuszczonego twarogu ( do 5% tłuszczu) surówek za jarzun , jedno jajko dziennie i dodatkowo ogorki, kapusta, kalafior, papryka zielona, brokuły , kabaczki, szparagi itp sama tzw. " zielone" warzywa zabronione jest jedzenie marchwi, pomidorow, owocow, mleka, buraczkow, kawy, herbaty cukru maki, kaszy , ryzu , przypraw ale to tylko w pierwszym tygodniu w nastepnym juz dochodzi ryba, przyprawy i inne dozwolone produkty.

Gość hehaheha
a nr to sobie ludzie mają znaleźć :P

po co zakładasz topik i nawet mniej więcej nie napiszesz o co chodzi w diecie?

Gość dchudlam duzo
to ja prosze o numer gg ;p jakby ja poodala do cala kafe by pisala..;/

Gość hehaheha
szczerze mówiąc to jak na mój gust chciała się poprostu pochwalić a teraz proszona o szczegóły to wciska kity o tym że nie można podać tak bo to ściśle tajne. Uważaj bo cię ten twój pan trener znajdzie i na policję poda. :P

Gość schudlam duzo
poczta mi sie zblokowala dawno na nia nie wchodzilam..;/ ne amietam hasla..serioo...przeporaszam za to..dzis wiieczorem sprobuje ją odblokowac a jak sie nie uda zaloze nową i dam znac ewentualnie prosze o nr gadu gadu z checia pomogę

Gość schudlam duzo cos sprzedaje
Tak ,cos kreci,albo cos reklamuje i chce zarobic biorac za gowno kasę.Nie dajcie sie nabrac dziewczyny,miala pisac na e mail,teraz na gg,cos mi sie zdaje ze gowniarsko sciemnia ,olac pustaczke

Gość schudlam duzo cos sprzedaje
mialas pisac na e-mail,wiec nie kreć i wiecej sie nie pogrązaj idiotko,a wy dziewczyny dajecie sie nabierac :D

Gość też mi cos smierdzi
reklamą...najpierw bajer, pełna tajemnica tak żeby zainteresowac jak najwiecej ludzi a potem sie okaże że to jakaś "cudowna dieta" lub specyfik za ktory trzeba zapłacić.:P

Gość też mi cos smierdzi
albo zbiera adresy e-mail.:P

Gość przestan oszukiwac
zgłaszam topik do kasacji .To ewidentna reklama i oszustwo

Gość Ta Pani owszem siedzi w swej
pracy, a praca ta jest wciskanie diet naiwnym :) :P

Gość 25 latek
do kiciuś wiesz co jest sporo do przepisywania moze umowmy sie tak ze ja rozpisze tu jeden tydzien i sobie przepisze kto bedzie chcial a jak ktos sie zdecyduje ja ze mna robic to wtedy na maila bede podsylac kolejne tygodnie bo naprawde jest sporo do pisania. I tydzien diety Królów: - jogurty naturalne ( bez dodatków) bez ograniczen -odtłuszczony twaróg ( do 5% tłuszczu) bez ograniczeń - surówki z jarzyn bez ograniczeń -1 jajko dziennie - sól dozwolone warzywa: ogórki, kapusta, sałata, brukselka, szpinak, kalafior, kalarepa, rzepa, rzodkiewka, cebula, por, czosnek, grzyby, karczochy, zielona fasolka szparagowa, dynia, kielki, szparagi, pedy bambusa. Do salatek zalecane jest dodawanie octu jabłkowego jesl komus nie bedzie smakowalo to moze wypic na szklanke wody dwie lyzki octu. Zabronione produkty : - marchew, pomidory, owoce, mleko, buraczki, kawa i herbata, cukier, maka, kasza, ryz, przyprawy. Przykładowa sałatka z diety: Salatka wiosenna: 1 salata lodowa, 1 zielona papryka, 1 czerwona papryka, 1 ogorek, 1 peczek rzodkiewek, 1 cebula, peczek szczypiorku, peczek pietruszki , sol Wszystkie produkty poszatkowac pomieszac salatke mozna podzielic na 4 czesci i przyzadzic z 1 opakowaniem serka grani ( do 5% tluszczu) albo z opakowaniem jugurtu naturalnego, albo z jednym jajkiem ugotowanym lub z pieczarkami ok 20 dag. Cieple danie to np. ugotowany kalafior i jajko sadzone albo Gołąbki z pieczarkami poprostu zamiast farszu z miesa daje sie ugotowane poszatkowane i posolone pieczarki do tego cebula i czosnek podsmazone na patelni i pycha wczoraj robilam .

Gość zainteresowana1234567890
ja mimo wszystko chcialaby zaryzykowac moje gadu 6072766

Gość 25 latek
Jestem na 4 dniu i narazie 1 kg w dół więc nie polega to na drastycznym chudnięciu tylko malymi kroczkami dojsc do celu tylko do tego muszą byc masaze ale wydaje mi sie ze jak ktos cwiczy w innej formie to tez sie uda dlatego jak ktos sie chce przylaczyc to zapraszam :)

Gość 25 latek
Wysłałam Ci numer mojego gg na maila wiec jak cos to sie odezwij pozdrawiam

Gość schudlam duzo
kto podal nr gg a tlyko jedna osoba juz wie o co chodzi...i ja nic nie scimniam a ni nie reklamuje

Gość hahahahh
rownie dobrze moglas sobie sama ten nr gg wpisać. robisz z tego jakas tajemnice rzadową zamiast w 3 zdaniach opisac co jadlas i ile cwiczylas. Przestań sciemniac dziewczyno bo to naprawde zalosne. najlepiej od razu podaj linka do prywatnego gabinetu pieknosci albo "cudownych" tabletek z tele mango....

Gość 25 latek
Nie serio pisze z jedna dziewczyna bo ja tez mam jej numer gg to jakas dieta tzw. tłuszczówka

Gość schudlam duzo
nie mam po co klamac ;p 25 latek nie opisuj jak mozesz ;d jak ktos chce to sam napisze do mnie

Gość hahahahh
tłuszczówka? kolejne cuda typu "obżeraj sie słoniną 3 tyg" albo "pij ocet bedziesz niewielka" no i co jest niby taka droga i scisle tajna ze nie mozna tego napisac tylko robic podchody?

Gość rany julek P
a co to za problem napisać choć ogólnie o co chodzi a nie takie cuda. Żałosne i tyle. :O

Gość aa..dd..aa..
To na kafe nie może napisać, bo dieta opatentowana, a na maila może wysłać? Ściema jakich mało! Ludzie nie dajcie się wkręcać! W najlepszym razie dostaniecie jakaś reklame cudownego środka, za który trzeba zapłacić!

Gość schudlam duzo
i po klopocie ;P jedna juz wie..;D i zadnych sciem nie bylo ani reklam..pozdrawiam Cie dziekize mnie wsyluchalas

Gość hahahahh
http://www.sfd.pl/dieta_t%C5%82uszcz%C3%B3wka-t416614.html i co ? to niby ma być ta ekstra dieta ??? moze gdybym chciala zostać miss siłowni.....

Gość zainteresowana1234567890
ale wy ludzie jestescie wredni..po co to czytacie wogole?po co wchodzicie na takie topiki?zeby sie posmiac?ja tez bym wolala pokazac na gg lub mailu a nie wsrod takiego bydla, dzieki za rady pewnie skorzystam.. musze sie zmobilizowac, 25latka tez pozdrawiam.. ludzie opanujcie sie;)

Gość schudlam duzo
hahahaha top nie ta dieta wyobraz sobie pani juz podziekujemy;p

Gość schudlam duzo
prosze dziewczynki wierze w Was ;p dacie rade

Gość ale po co chcesz mu te oczy
Też kiedyś tak schudłam :o Z 74 kilogramó w 2 miesiace zeszłąm do 50 :o Dopóki jadłam przysłowiowy listek sałaty dziennie i brałam pewien lek, którego ubocznym skutkiem był brak apetytu i utrata wagi (przepisany przez lekarza na konkretną chorobę), wagę trzymałąm, potem jak mnie dopadło jojo, wcale bez jakiegos obżerania się, to doszłam do 80 :o Skutecznie schudłam dopiero wtedy kiedy na stale zmieniłam dietę i zaczęłąm sie ruszać. W tej chwili od ponad 10 lat trzymam wagę (z wahaniami 2-4 kilo) I nie wieżę w diety cud, glodowki i żadne inne metody, opróż ŻP i wiecej ruchu.

Gość schudlam duzo
zadnych lekow,tabletek ani liscia salaty bo tak nie mzoan i przede wsyztskim nie glosowka;/ nie macie pojecia o czym my mowimy..ale nic ja lece dwie osoby dostaly moja pomoc i wierze ze i im sie uda,nbuziaki dla Was ;P