Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość schudłam duzo

schudłam 34 kg w trzy miesiace..pewno nie uwierzycie

Polecane posty

Gość Promienna Aksamitka
ja bym sie chcetnie obawila gdybym je miala :D tez jestem ciekawa a autorka niepotrzebnie zawracala sobie glowe i tworzyla ten topik :/ tylko zamieszania narobila :P

dominkkka zupełnie racji nie masz piszac ze nie mozna schudnąć 11 kg w miesiać. Ja np tyle nie schudłam, ale znam osobiscie ludzi, którzy schudli i 15 w miesiac bez trenera, a z lekarzem. Błedem jest wrzucac wszytkich odchudzających sie do jednego worka. Są ludzie którzy chudna powoli i tacy, co bija rekordy nawet nie chcąć ich bic Osobiscie uwazam, ze tempo odchudzania zalezy od wielu czynników, ale chyba najbardziej od zmotywowania, przestrzegania okreslonych reguł i konsekwencji..

Gość ktos kto ma to niech powie
ogólnie o co chodzi?

Gość łowca masz rację

;D ALE TEN TOPIK JEST SUPEROWY normalnie czad;) założycielka chyba coś z głową ma nie tak ;p narobiła szumu i spi***oliła popieram wasze wypowiedzi laski w 100%🖐️

Gość ta laska sperdolila
po pierwszym poscie a mimo to topik nadal istnieje.... to juz jest chyba 95 wpis.

Gość oranżadka22
,,pewno"? Hahahahahahahahahahahah! No schudłas.Brawo.Ale nie rozumiem po co sie tym chwalisz? Piszesz,że pewnie wejdą tu jakies grubaski i będa mówic,że to niezdrowo.To po co założyłas ten topik?

;) jak widac istnieje ale kurva żadnego pozytku z niego niema :D, tylko wkurwić się mozna[złość zły]

SCHUDLAM DUZO gdzie jestes potrzebujemy twojej pomocy abuuuhahaha i co dupa blada co nic nie gada

Gość SYLWKA
Witaj SCHUDŁAM DUZO, bardzo prosze o informacje o diecie. z góry dziekuje i podaje maila ; s@lu.pl

sylwka ,nie łudz sie za SCHUDLAM DUZO ci odpisze po prostu nasiala zametu i spierdolila z topiku i w dodatku pewnie huja schudla :D :p pozdrawiam

Gość elapicz
czesc do dziewczyny"duzo schudlam" ja tez poprosze o ta diete elapicz@yahoo.co.uk z gory dzieki

Gość SYLWKA
No cóz niestety zawiodlam sie. czekam i czekam na tego maila a tu nic. siano i obiecanki cacanki . Golcia miala racje !!!

a nie mówiłam !!!! i nie tylko ja wszystkie laski na tym topiku SCHUDŁAM DUŻO TO PIC NA WODĘ z resztą chuj jej w dupsko chude czy grube :p

hej czy i ja moge dostac na maila dostep do tej diety karlyna@wp.pl serdecznie z góry dziekuje

Gość Maras
PamiętajcieGRUBE BABY y,że sama dieta nic nie da ,jak nie zmienisz nawyków żywieniowych.. Co z tego ,że waga spadnie o 25 kg np.,jak za miesiąc wróci w postaci jo-jo. Trzeba wiedzieć co i jak. Czy wiecie np ,że owoc należy zjeść pól godz przed posiłkiem lub 2 godz po? Że po 16 nie należy spożywać nadmiernie owoców ,bo fermentują ,powodując nocne gazowanie ha ha. Mięso plus surówki itp? .To jest podstawa. ZMIANA ŻARCIA.Ja chodziłem na silkę,ćwiczenia mniejsze posiłki i w 4 miesiące 8 kg mniej. Ale co z tego jak wróciłem do takiego samego jedzenia z dodatkiem sosów,piwka,SŁODYCZY ,PĄCZUSIÓW ,CZEKOLADEK . i w 2 miesiące mam to samo.Teraz jestem na diecie Królów. Pierwszy tydzień ohyda ,jak dla mnie ,ale już następne są zdecydowanie lepsze . Odrzucasz pieczywko,węglowodany. Myślałem ,że chlebka nie odrzucę,ale uwierzcie ,że siś dało. Jestem facetem . Mam 184 cm i miałem 107 kg na starcie .Teraz po tygodniu 2.5 kg mniej.Czuję się ok. Polecam. DIETA DLA WYTRWAŁYCH ,ale na mecie PEŁEN SUKCES I RADOŚĆ Sorry za GRUBE BABY ha ha.Pozdrawiam

Gość martenka87
25 latek... Czy mógłbyś opisać jakieś przepisy na 1 i 2 tydzień diety królów? Wiem co trzeba w jakim tyg. jeść tylko brakuje mi fantazji i fajnych przepisów:) Pozdrawiam!

Gość ToTylkoJaaaa
Aaaaa gó*wno prawda że jak się schudnie szybko to jest nie zdrowe i wraca się do wagi. Ja schudłam 40 kg i jak widać żyje i mam się dobrze. Mam prawie idealnie płaski brzuch, jedrne ciało noom tylko troche wydaje mi sie że pupe musze wyćwiczyć;D poza tym ok. Niby trzymam wage juz 2 lata bo wraz z waga zmieniła mi sie tez przemiana materii. I nie stosowałam żadnych diet z kosmosu. Po prostu jadłam troszeczke mniej i raz na jakiś czas pobiegałam sobie za piłką na podwórku. I też jak niektórzy siedziałam tutaj i nie raz płakałam nad tym że innym się udało a mnie zarasta tłuszcz. Trzeba się zmobilizować, uwierzyć że się da. A i polecam gorzką czarną kawe - przyspieszyła mi przemianę materii, boski poziom błonnika. Jadłam pączki, czekolady, ciastka. wszystko tylko w mniejszych ilościach.