Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Derfinxa

Seks analny, ochyda.

Polecane posty

Gość Derfinxa

Po pierwsze dupa jest od srania a nie ruchania Po drugie jaka normalna kobieta chcuała by pozniej całować coś co było w dupie? nawet jesli to jest umyte no ludzie.. Mój chłopak uprawiał seks analny z jakimiś dziuniami i chciał żebym go oranie popiesciła to mu odmówiłąm i powiedziałam żeby na to nie liczył to nie będe piescic ustami czegoś co było w dupie... ... :o

Gość Sylka8
masz racje :P

Gość Derfinxa
Więc zastanówcie się sto razy zanim włozycie coś w dupe komuś... bo pozniej może sie skonczyc obrzydzeniem przyszłego partnera... A ten mój już nie ma na co liczyć ze seksu oralnego ;) a fuj..

Gość Wszystkie dziewczyny są Bi
Usta też służą do jedzenia albo mówienia a nie do ruchania :P A we fiucie jest mocz.

Gość J_Lo
oHyda jak juz :P ale racja ohyda :)

Gość Derfinxa
Ale to są narządy rozrodcze, a nie do srania... to co innego, widać słabą macie funkcje myślenia ... Seks to seks, dupa to nie pochwa to coś czym sramy... :o

Gość Derfinxa
karygodne zachowanie widać jesteś niezle głupią osobą, narządy rozrodcze, rodzenie itp to co innego niz moczenie fiuta w jakims osranym odbycie to nie sluzy w ogole to wspolzycia..:o

no wybacz, jeśli się nie myjesz, to zapewne masz "osrany odbyt" ..:) cóż, higieny cie tu nikt nie nauczy :) Poza tym twoje zdanie jest inne niż moje, i mam prawo się wyrazić jasno. Nie życzę sobie obelg pod moim adresem

Gość jestem kurde facetm i
też uważam seks analny za ohydę i nigdy bym swojego penisa nie włożył w odbyt, bleeeeeee

Gość Derfinxa
karygodne nie no głupi jestes :D:D nie wyrabiam, myjesz odbyt wewnatrz czyli co wkładasz sobie szczotke i szorujesz rure odbytu ?:D:D :classic_cool: pusty czop

Gość Derfinxa
Nie obchodzi mnie twoja "obojniakowa" płeć. Jesteś strasznie głupia i nie umiesz logicznie myśleć ;)

Gość Derfinxa
Pitol sobie dalej "mądra" kobieto :D:D:D Spadam z tąd bo widze że kobiety są jednak puste :classic_cool: Powiedziałam co chciałam :D

Gość desztfa
ale się usmiałam z tego topiku umieram :D jeden mówi że nie kłada się do obsranej dopy kutasa a inny że jak ktos nie dba o higienę to trudno :D:D:D przeież odbyt do wkładania jest w środku i tam zawsze są resztki kału to ktoś ma se szczotą od kibla wyszorować ? :D

Gość a ten
A wiecie co to lewatywa?