Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaciążona pijąca żurawinę

Ile i gdzie przytyłyście w ciąży?

Polecane posty

Wpisujcie się. Ja - 29 t.c., przytyłam jak dotąd 10 kg, ale głównie w brzuszku. Pozatym ma wrażenie, że jakby pogrubiałby mi trochę ramiona...? Czy to możliwe? Nogi, uda bez zmian. Tyłeczek się zaokrąglił, ale bardzo nieznacznie i z pewnościa na korzyść ;D

Gość slimmm
ja jestem w 30 tyg przytylam 1 kg. i jest mi z tym bardzo dobrze :p moja rada dla grubasek w ciąży-nie żreć tyle!!! a nie bedziecie plakac nad swoja waga i figura :D

Gość madeleine258
do silmmm - uwazaj bo Ci uwierze :P:P:P to chyba masz ciąże ale urojoną :O

Gość slimmm nie badz taka madra
zobaczymy za pare tygodni jak zacznie ci sie zbierac woda w organizimie, jak dziecko intensywnie zacznie przybierac na wadze, a ty wraz z nim czy wtedy tez taka wyszczekana bedziesz jak teraz :D 30 tc to jeszcze nic, wiec tak sie nie zachwycaj sama nad soba :) Moja kolezanka do 29 tc nie przytyla nic, w ostatnich 2 miesiacach przytyla 19 kg! Druga z kolei tyla regularnie od poczatku ciazy, urodzila w 39 tc i przytyla 16 kg, a wiec mniej niz ta pierwsza co byla tak samo arogancka, wiec ja ci radze lepiej sie pilnuj z takimi tekstami :P

Gość aaa jaaa
za 2 tyg rodze i przytyłam 20 i mam to w dupie :P po porodzie spadnie wszystko

Gość slimmm
hahaha... czyzby zazdrosc zżerala?

Gość slimmm
a wlasnie ze nie spadnie !! rozstepy cellulit i obwisle cycki , to was czeka obzartuchy wstretne :P

Gość tego tamtego
tycie to indywdualna sprawa kolezana przytyla ponad 30 kg bo zarla wszystko na co miala ochote teraz biadoli i sie wkurwia na wszystkich ze nie moze sie w nic wcisnac. z kolei moja siostra przytyla 11 kilo w calej ciazy bo powiedziala ze nie ma zamairu sie obzerac wrecz przeciwnie bedzie starala sie kontrolowac i wcale tym dziecku nie zaszkodzila teraz po samy porodzie lacznie z dzidziusiem tymi wodami lozyskami i innymi dziwnymi rzezami zeszlo jej 9 kg i wyglada zajebiscie.

Gość aaa jaaa
t slimmmm daruj sobie co , pewnie ty idiotko nawet w żadnej ciązy nie jesteś tylko tak z zazdrości na tym topiku piszesz...:D a zresztą schowaj się patyczaku jeden...

Gość jestem w 35 tc
Jutro zaczynam 36 tc i przytylam 16 kg :) Brzuch mam ogrooooomny, do tego troche przytylam w tylku i udach, chociaz moj maz mowi, ze nie i, ze z tylu w ogole nie widac, ze jestem w ciazy, bo nadal mam talie...Hm, no coz, ja widze po ciuchach, ze przytylam nie tylko na brzuchu :) Poza tym od 2 tygodni mam mega spuchniete stopy, kostki, dlonie, palce itd., wiec niestety upaly tez mi dodaly nieco "kg", przynajmniej tak twierdzi polozna, a ja nie mam nic przeciwko temu ;)

Gość jeśli ktoś miał słusznej
wielkości udai biodra ot raczej tam nei przytyje ja miałam 89cm w biodrach i gdybym nie przytyła w tym miejscu, to nie wiem jak wyglądałabym w 9 miesiącu, bo brzuch miałam ogromny w biodrach przybyło mi 8 cm

Gość tego tamtego
a po co odrazu wyzywac kogos od idiotek ? bo ma inne zdanie? i czego tu zazdroscic? ciazy? 9 miesiecy opuchlizny zygania i dziwnych humorow... pffffffffffffffffff

Gość slimmm nie badz taka madra
Nie jestem w ciazy i narazie nie planuje, bo nie mam czasu na takie bzdury, a ty i tak jeszcze przytyjesz czy ci sie to podoba czy nie :) Za pare tygodnie bedziesz tak samo spasiona i tlusta jak wszystkie ciezarne i nic cie od tego nie uchroni hahaha :D:D:D

ja tez nie przytylam w ciazy a nawet schudlam. ale nikomu tego nie rzycze. wolalabym nawet 20kg na plus niz chcby 1 na minus

Gość madeleine258
slimmm nie badz taka madra ---- POPIERAM !!! :D:D:D:D:D:D

Gość kajaja
ja przez cala ciaze (choc wiele w to nie uwierzy) nie przytylam ani grama. 2 dni po porodzie bylam o prawie8 kilogramow lzejsza niz przed ciaza. Dlaczego? Nie wiem bo jadlam normalnie. Ale teraz sieciesze bo malutka jest zdrowa a ja na lato od razu wskakuje w bikini.

Ja przytyłam 12,5kg, ale w sumie trudno mi powiedzieć gdzie, bo właściwie poza brzuszkiem, to nic nie było po mnie widać. Cały czas nosiłam rozmiar 36 - do końca ciąży. Wszystko co najlepsze przeszło w młodego. No i w 3 miesiące po ciąży miałam już poprzednią wagę. Wcale się nie ograniczając w jedzeniu. Wręcz przeciwnie - jak zaczęłam karmić piersią, to jadłam więcej niż podczas ciąży.

Gość jestem w 35 tc
Slim, wcale niekoniecznie trzeba miec rozstepy tyjac i nie wiem czy wiesz, ale rozstepy sa genetyczne i nawet jesli malo przytyjesz, a mialy je kobiety w twojej rodzinie to najprawdopodobniej tez je bedziesz miala. Moja mama urodzila 2 corki, siostra tez i zadna (wlaczajac w to ciotki, 2 siostry mojej mamy) nie ma rozstepow i ja do tej pory tez nie mam. Wiadomo, u mnie moga sie jeszcze pojawic, bo jeszcze kilka tygodni przede mna, ale skoro one nie mialy to szansa jest mniejsza, ze ja je bede miala. A i dodam, ze np. moja siostra przytyla w pierwszej ciazy 19 kg, a w drugiej 24 kg i po obu porodach po okolo pol roku wrocila do swojej dawnej wagi (jest szczupla, przy 168 cm wazy 55kg) Takze roznie bywa, a ty nie musisz byc taka niegrzeczna :P

Gość slimmm
alez ja wcale nie musze udawac ze jestem w ciazy.. bo i po co.tak trudno uwierzyc niektorym sfrustrowan6ym ciezarowkom ze mozna nie wygladac jak slon bedac w ciazy..? ja nawet nie dojechalam jeszcze do swojej wagi z przed ciazy, wiec male szanse zebym sie spasla przez ost 10 tyg :P

Gość tinturintu
przytylam 30 kg i wielkie halo:) tydzien po porodzie bylo -15 teraz trzy miesiace po mam 2 kg na plus jeszcze mialam ogromniasty brzuch i uda

Gość slimmm
rozstepy sa nie tylko kwestia genetyki ale przede wszytskim ile kg i jak gwaltownie sie przytylo/schudlo...

Gość oj slim zebys sie nie zdziwila
wiele kobiet tyje najbardziej podczas ostatnich 2 miesiecy ciazy, wiec nie smiej sie zawczasu :)

ja przytyłam 17 kg, głownie poszło mi w brzuch (dodam że o pół metra mi się powiększył) i w pośladki. no i trochę wody zatrzymało mi się w organizmie... po porodzie od razu minus 10.

W 6 miesiącu 5kg mniej niz przed ciaza (wymioty, odwodnienie itp),na koniec ciazy +15kg, czyli w sumie +20kg. 8kg zostawiłam w szpitalu, Po miesiacu wrocilam do wagi wyjsciowej (bez diet). Rozstepow brak, walcze jeszcze z malym brzuszkiem.

Oj dziewczyny.... TEn kto nie przytył w ciąży to raczej ewenement. Bo przecież i macica jest większa, więc i waży więcej, łożysko waży, wody płodowe, no i przede wszystkim dziecko. Pozatym w ciązy objętość krwi kobiety zwiększa się o 30-40 %. Organizm zatrzymuje wodę i dzieją się inne rzeczy w organiźmie. Więc ja wciąż noszę 36/38 jak przed ciążą, ale na wadze mam 10 kg więcej. :) Najważniejsze, że dzidzia jest zdrowa i dobrze się rozwija, a moja gin.powiedziała, że przyrost wagi jest książkowy i zupełnie prawidłowy.

Gość jestem w 35 tc
slimmm rozstepy sa nie tylko kwestia genetyki ale przede wszytskim ile kg i jak gwaltownie sie przytylo/schudlo... Zgadza sie, dlatego w ciazy najlepiej tyc regularnie :)

ja jestem w 26 tygodniu i przytyłam 3 kg. Sądzę, ze te 3 kg to akurat mniej więcej tyle, ile teraz ważą dziecko, wody płodowe, pewnie powiększona nieco macica, łożysko. Nie zauważyłam, żebym gdzies przytyła. Po prstu mam brzuszek i tyle :)

Gość kajaja
DO: Zaciążona pijąca żurawinę Pewnie te dziewczyny ktore nie przytyly to rzadkosc ale sie zdarza. Ja jestem tego przykladem. Niektorzy mnie straszyli ze dziecko bedzie chore a ja strace wlosy i zeby ale na szczescie to byly wyssane z palca opowiesci. Tak juz jest kazda ciaza inna.

Gość oonaa
ja też ciągle chodzę w swoim 38, przytyłam 11 kg, trochę zaokrągliła mi się pupa i uda, urosły piersi, reszta brzuszek, który jednak jest nadal brzuszkiem a nie brzuchalem. W sumie to nie wiem gdzie te kilogramy. do końca zostały mi 2 tyg.

Gość magdaamama
slimmm...głupia dziewczynko...jestem tydzień po porodzie, przytyłam w ciązy 22 kilo i co...i dzis mam juz 15 kilo mniej niz w 38 tygodniu kiedy urodziłam...wiec spadaj na bambus i nie truj ....a poza tym to chyba wspołczujemy poziomu jaki soba reprezentujesz....