Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sssssssssZŁAAAAAA

Rany, chyba zje**ałam kupilam wycieczke do Egiptu,hotel 3*

Polecane posty

Gość sssssssssZŁAAAAAA
to hotel z powyzszego linku;)

Empire lezy dosc daleko od centrum. Centrum jest w Sakkali, tam wszystko sie dzieje. Bedziesz musiala dojezdzac spory kawalek busikiem, ale czesto kursuja wiec spoko. Dobrze ze masz all. I tak sporo wydałas , ja za tydzien w zyciu bym tyle nie zapłaciła bo mnie nie stac ;)

Gość sssssssssZŁAAAAAA
te 345, to za 2 tygodnie, z All ;) wiec oplacalo sie czy niezbyt?

Gość sssssssssZŁAAAAAA
te 2345* zł . Czytalam ze do Sakkali, taksowka ok 2 zł w przeliczeniu na nasze;P

Gość sssssssssZŁAAAAAA
Dzieki paris;) oczywiscie mozemy korzystac z basenow przy Empire Beach;) i ze wszytskim animacji. To samo , z pakietu all korzystamy na terenie Empire Beach

Gość wodoszczelna
Byłam w zeszłym roku w Empire, polecam dobry hotel, jedzenie ok, pokoje czyste. Najlepsze pokoje sa na parterze, z balkonami wychodzącymi na drugi (mały) basen. Bosko! Ech! Zazdroszczę. Wykup sobie wycieczki, koniecznie na Giftun, oj. nigdy tej wycieczki nie zapomnisz. A.... w hotelu jest Polka Agnieszka. Ona we weszytkim Tobie pomoże. Zazdroszczeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nie no jak na 2 tyg to spoko. A jakie biuro? Alfa czy Triada?

Gość sssssssssZŁAAAAAA
Paris, Sun&FUn;)

Gość pokaż tą ofertę za 2300
w Empire jest w miarę ok, czysto, jedzienie tez chwalą... Minus to to że na palżę trzeba iść do Empire Beach ale to żaden większy problem... Bedziesz zadowolona Powiem Ci że ja tez kupiłam wczasy w Egipcie miesiąc temu i chociąz teraz last jest o parę groszy tańszy to wiem ze może być problem z zakwaterowaniem Cieszsie że mam załatwione i nie śledzę ofert, niczego to nie zmieni... Tonie radzę to samo

Gość sssssssssZŁAAAAAA
ok, tez nie bede sledzic ofert, dzieki;)

Gość sssssssssZŁAAAAAA
pokaż tą ofertę za 2300 a Ty do jakiego hotelu jedziesz? i ile płacisz?;)

do Hiltona Long Beach, ma 4* ale już tam byłam służbowo na parę dni i jest super!!!! płaciłam 12 000 za 4 osoby

Gość sssssssssZŁAAAAAA
3 tys, to dla nas za drogo, zdecydowanie ale hotel piękny, zazdroszczę.

Wybawimy się obie, nic sie nie martw ;) Ważne że wyjedziemy z tego mokrego cieknącego deszczem kraju, pozyjemy troche w zwolnionym egipskim tempie, odpoczniemy... Warunkami sie nie przejmij bo naprawdę są ok!!! Tym bardziej że mówisz że nie jesteś "chińską ksiązniczką" i nie wymagasz Bóg wie czego... Bedzie super, zobaczysz!!!!!

Gość sssssssssZŁAAAAAA
Nie wymagam wiele;) naprawdę;) Dzieki 🌼

Ja jak bylam w egipcie w hotelu 5* to byl ok, ale nie jakis luksus i kolo zhotelu powiedzial, ze egipsie 5* to jak europejskie 3*, a zeby miec 5* standard to trzeba w egipcie isc do 7* hotelu.

Gość Pracuje_w_Biurze_Podrozy
Chce mi sie plakac 3 dzien a ja mam mgliste pojecie o tym wszystkim...:( nie ma mi kto tego solidnie wytlumaczyc..siedze TU SAMA!!!!!!!!!:( ktos moze pracował lub mial doswiadczenie w takiej pracy??????????

do Pokaz ta oferte za 2300 .......moze bys mi troszke to wszystko rozjasnila na jakim systemie pracujesz ja na merlinie????? POMOCY NIOOOO

Ale co Ty w biurze pracujesz i nie potrafisz klikać w oferty? no jaja!!!! A ciekawe gdzie s ahotele 7* i to w Egipcie. Jedyny mi znany to ten w Dubaju i chyba jeden jest w Las Vegas.

Gość AAAAAAAAAZŁAAAAAAAAAAA
Paris, a możesz mi wytłumaczyc jak wyglada sprawa z ALL INCLUSIVE? Zawsze brałam HB i nie za bardzo wiem.. Dostaje się jakąś kartkę, czy coś, aby pokazać przy barze że ma się tą opcje? Podchodzi sie do baru i co? Wybierasz co chccesz z karty i mowisz ze masz ALL? Możesz mi wytlumaczyc jak to wygląda? Z góry dziekuje🌼

Przy zakwaterowaniu dostajesz bransoletkę hotelowa. Jesli hotel ma opcję HB i ALL to kazdy ma inny kolor bransoletki i po tym kelnerzy poznają co kto ma. Jesli jakies napoje np. wino importowane czy alkohol znanych marek czy jakies soki z wyciskanych owoców itp. to wtedy obsluga mowi, ze to jest płatne dodatkowo i daje pozniej Tobie rachunek do podpisu. Ten rach jest pozniej wlozony do Twojej przegródki z kluczem w recepcji i przy wykwaterowaniu regulujesz rachunek. Zazwyczaj wszystko jest opisane co jest w all a co jest platne.

Dziękuję Paris;) Jesteś niezastąpiona 🌼

Gość chantall27
byłam w ubiegłym roku w egipcie i wtym roku tez sie wybieram. Na 3* bym sie nie zdecydowała nigdy- nie w Egipcie. Jak wracaliśmy juz z wczasów to tylko kilka osób było zadowlonych z całego samolotu z pobytu. Przyczyna prosta- woleli zapłacić kilka stów wiecej i 5* wybrać. Ja byłam w Dana Beach i Desert Rose, polecam totalnie. Mało polaków- jakies 4 osoby na cały hotel wiec komfortowo:P

Hmm... no nas nie stać jako że mamy po 22 lata;) ;) ;) Może za rok/dwa/trzy ;) ale na chwilę obecną nie..

do Paris umiem klikac ale nie chce jakiejs pomyłki zrobic jak jest dostepna oferta to nie wiem czy znowu miejsca w samolocie sa wszystko takie poirabane..NIGDY nie mialam doczynienia z taka praca wiec nie krytykowac ciekawe jakby was zostawiono 1, 2 dzien samych jak sie nie mialo z taka praca stycznosci..do tej pory tylko pracowalam w innej firmie i to na stazu:(..a teraz nie chce mowic czegosc czego nie jestem pewna nie wiem jak poprawnie poinformowac klienta.......ceny sie tez zmieniaja i poza tym nie wiem jak mam zarezerwowac wycieczke dla 4 osob jak sa tlyko pokoje 2 osobowe:( nie ma mi kto tego wyjasnic dobrze a ja siedze tu jak na szpilkach zeby tylko nikt sie nie pozyszedł zapytac

TO nikt Tobie nie wytlumaczył jak to sie robi? Wzięli Ciebie z ulicy i posadzili w biurze? A jak nie potrafisz to zapytaj kogoś, trzeba bylo to zrobic odrazu zreszta. Po co sie stresowac? Pytaj i juz.

Albo rob próbnie, nie zatwierdzaj juz na koncu przed placeniem. Na wydruku przeciez bedziesz widziec za co trzeba zaplacic .