Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatuszek_759

Co chciałabyś dostać od swojego faceta na prezent??

Polecane posty

Gość kwiatuszek_759
milion myślim zazdroszcze Ci i to bardzo. wszystkiego co pisalas. ale masz dobrze.

Gość milion myślim
Kwiatuszku cały czas pracujemy nad tym co Nas łączy. Ile to nocy przegadaliśmy do białego rana po kłótniach. Najłatwiej jest odpuścić, ja jednak uważam, że o związek należy walczyć i jak już wspomniałam pracować nad nim. Chyba mam szczęście bo trafiłam na "egzemplarz", który myśli podobnie :) Niedługo minie 5 lat od kiedy jesteśmy razem i już kombinuję czym tu go zaskoczyć :) To drobnostki w naszym związku tworzą niepowtarzalny klimat, wyręczanie się w niektórych czynnościach, wspólne pasje (wędrówki po górach, snowboard), życzenie sobie codziennie "miłego dnia", wspólne gotowanie i oczywiście od czasu do czasu weekend tylko dla nas. Gdy nocujemy razem to wstaję rano z łóżka by zrobić mu kanapki do pracy, dostaję lub daję obowiązkowego buziaka przed wyjściem itp. mogłabym tak długo wymieniać ale to po prostu zwykłe miłe gesty na co dzień i zachowania, które znamy tylko my i które wypracowaliśmy przez ten czas. Na pewno nie jest to superidealny związek- ale czy takie w ogóle istnieją? Życzę Ci by ułożyło Ci się jak najlepiej z Twoim Ukochanym i pozdrawiam cieplutko!

Gość depresyjnatrzydziestka
Chciałabym "dostać" jego dozgonna miłość a do tego bilet na porządny koncert

Gość a ja chcialabym zeby
milion kwaitow w i przed domem i zajebisty weekend w lozku albo w hotelu :P