Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatuszek_759

Co chciałabyś dostać od swojego faceta na prezent??

Polecane posty

Gość lisicali
a ja nwet nie wiem co bym chciała dostac :/

Gość kwiatuszek_759
Ja na poczatku od mojego chlopaka dostawalam roze a teraz nic. nawet czasami zastanawiam sie czy czasami nie zrobi mi niespodzianki i nie przyjdzie z roza, ale to zaczelo sie od czasu jak zamieszkal u mnie. a co dopiero jak zamieszkamy w wlasnym mieszkaniu. a niedlugo to nastapi.

Gość on_wiatr_ze_wschodu
Dlaczego nie mozemy byc bardziej romantyczni? Własnie dlatego, że jak dostaniecie dłon to po pewnym czasie chciałybyscie cała reke. Uczucia to bardzo kruchy temat ktory nalezy stopniowac w odpowiednio odbierzonych dawkach. Ja przyznaje sie jestem romantyczny i kochliwy i dla mnie nie ejst problemem przytulic swoja kobiete w centrum miasta i powiedziec "zyje tylko dla Ciebie" i takie tam pierdołki:) Dostaje ode mnie duzo jednak trzymam ja krotko, musi wiedziec, że mnie nie mozna traktowac jak "zachcianke" pstryk i juz to ma....na wszystko trzeba sobie zasłuzyc

Gość Natalietka
moj mąż jako ze jest zagranica kazal mi sobie cos kupic cos co chce,a tak jak sobie przypominam ostatnio dostalam od niego perfumy francuskie i zlote kolczyki,zreszta bez przerwy cos mi kupuje ale najpierw sie pyta co chce:)

Gość Natalietka
wibrator dostalam tez jakis czas temu,zebym nie byla samotna,hee ale lezy nieuzywany.

Gość kwiatuszek_759
Natalietka Ale wiesz ciesz sie ze dostajesz. jak jeszcze do jakiegos czasu tez dostawalam ale od dluzszego czasu nie dostaje.

Gość Natalietka
no ciesze sie ciesze,wiem ze kiedys moze nadejsc ten dzien gdy przestane dostawac,ale ze tak zapytam kwiatuszek,ile czasu jestescie razem?my 8 lat po slubie i rok przed czyli 9 lat,i przez te 9 lat mąż bardzo o mnie dba,wiesz mysle ze to zalezy od charakteru czlowieka,na poczatku jest super a potem juz robi sie powiedzmy skapy i zapomina,mysle ze to zwiastuje juz nieciekawa sytuacje jaka sie powoli zaczyna zblizac.

Gość kwiatuszek_759
Natalietka Ja z moim chlopakiem jestem 2,5 roku niedlugo beda 3 lata.

chciałabym dostać jakis fajny masażer do ciała, ale mały, poręczny, taki, zeby sie w szufladce zmieścił :)

Gość Natalietka
a moze poprostu zrobil sie skapy i szkoda mu pieniedzy na jakikolwiek prezent?

Gość kwiatuszek_759
to raczej nie. nie wiem jaki jest tego powod.

Gość ka-fe
Kwiatuszku, obiecuję, że nic :) Na początku starałam się, przynajmniej od święta:) Pamiętam kiedyś z tortem jechałam 300 km (akurat byłam na szkoleniu w oddaleniu od ukochanego) żeby mu w dzień urodzin smutno nie było. Dodam-autobusem :) Na co dzień raczej zwykłe rzeczy - kupuję sobie perfumy to i jemu też. Zamarzył sobie długopis za tysiąc złotych (taki bardziej dla prezencji własnej) ale szkoda było mu troszkę pieniążków - kupiłam. Ale cóż: z jego strony żadnych niespodzianek na urodziny czy święta. Żadnych kwiatków, no przepraszam raz- z kauflandu czy innego sklepu spożywczego - sama przyznasz- to mało romantyczne :) Poczułam się skonsternowana takim podarkiem, ale oczywiście okazałam swoją radość i wdzięczność:) Od tego momentu nic się nie dzieje:) A to już kilka lat razem:)

Gość fgbfg
Kosmetyki, bo duzo kasy na nie wydaje :/ i słodycze :) a no i ciuszki :)

Gość asienka.malenka
ostre bzykano

Hmmm. Jeszcze mi tak do głowy przyszło... Weekend w jakijś malutkiej leśniczówce z dala od ludzi, tylko we dwoje... Tak, marzenie...

Dołączę się:-) Chciałabym dostać taki wisiorek, bo by mi pasował do kolczyków i pierścionka, które kupiłam nad morzem;-) http://www.allegro.pl/item657812013_wisiorek_srebrny_z_bursztynem_bursztyn_srebro.html I żebyśmy w końcu poszli na jakieś tańce do białego rana, gdzie nie będzie wykrętów, że go nogi bolą i że małolaty i muzyka nie ta i wracamy za godzinę... :-)

Biżuterię z diamentami. Wycieczkę za granicę. A później obrączkę :D:D I pieska :)

kupetka to z kim Ty się spotykasz jak marzysz o takich rzeczach? :O

Gość kwiatuszek_759
ka-fe no to żeczywiście.

Gość kwiatuszek_759
fgbfg a z jakiej firmy kupujesz kosmetyki?? zamawiasz z Oriflame??

Gość kwiatuszek_759
ka-fe no to rzeczywiście.

Gość kwiatuszek_759
asienka.malenka no to rzeczywiście fajny prezent.

"98 procent Kobiety... striptiz plus taniec erotyczny" ja tam wolę masażer do ciała :P ale w sumie to mozna to połączyć - niezły pomysł ;)

Gość kwiatuszek_759
ania1311 ja tez bym to chciala.

Gość milion myślim
Od swojego lubego dostałam kiedyś na imieniny kwiatek ze szkła i wykupiony zjazd tyrolką a wieczorem przygotował kolację i fantastycznie zajął się mną w łóżku :) Paradoksalnie nie wykosztował się na to zbyt dużo a wrażenie zrobił piorunujące! To chyba był najlepszy prezent imieninowy jaki kiedykolwiek dostałam :D Dawka adrenaliny po zjeździe tyrolką to coś fantastycznego. Innym razem dostałam śniadanie do łóżka. Zrobił 9 kanapek, na każdej była jedna literka wycięta z pomidora, w całości ułożyły słowa "Kocham Cię" :D W zeszłym roku, w podziękowaniu za pomoc, zabrał mnie na tydzień do Paryża.. nawet nie będę tego komentować, gdyż nie potrafię znaleźć tak pięknych słów, które wyraziłyby moje odczucia w stosunku do tego miasta i oczywiście Ukochanego. Moim zdaniem najlepsze prezenty to te, których się nie spodziewamy. A czego bym chciała? By zawsze był przy mnie! Pozdrawiam

mi wystarczyłby kaiwtek, słodki buziak :) ale jak bym juz miała wybrac coś konkretnego to perfum KENZO Amour :) i tak sie sklada ze niedlugo dostane na urodzinki. Duzo juz dostałam i duzo ja mu kupilam przez te latak wspólne ;p