Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bucik z kokardka

mam 27lat czy powinnam szukac juz faceta?

Polecane posty

Gość bucik z kokardka

takiego na powaznie, szczerze to jeszcze nie w glowie mi faceci..

Gość 3 lata i mamy wzorowa stara pa
3 lata i mamy wzorowa stara panne

Gość bucik z kokardka
jaka stara panne?

Gość bucik z kokardka
tylko ze nie mog trafic na jakieos fajnego faceta wiec przestalam sie umawiac, szukac.... no bo po co?

Gość a moze singielka buhahaha
a co wolna 30tka to nie stara panna? :D

Gość jhgjhgju
Wyjasniam poprzedni wpis o wzorowej starej pannie Kobieta w Polsce, samotna po 30 uwazana jest za odpad spoleczny i moze jedynie pomarzyc o kolezenstwie z kobietami zameznymi, dzieciatymi. Przede wszystkim jest zagrozeniem dla ich zwiazku a po 2 nie mozna z nia pogadac o pieluchach:) :) Witam w Polsce:)

Gość ja Cie rozumiemmm
:D mam tak samo autorko.....;):o

Gość zajebisty znawca zycia
bucik z kokardka, bo fajni faceci (czyli ci zarówno przystojni jak i fajnie z charakteru) znajduja sobie dziewczyny (przyszle zony) najpózniej w wieku studenckim ci zostaje jakis rozwodnik albo wybrakowany fizycznie lub z zrytym chaaterem, albo dziwkarz albo staropaninstwo :D

Gość gmochełeeee
jhgjhgju a co innego mozna powiedziec o kobiecie ktora do 30 roku zycia nie umie sobie znalezc odpiwedniego partnera na zycie? STARA PANNA lub singileka jak to sie teraz moiw hehe

Gość bucik z kokardka
jeszcze czuje sie mloda, nie w glowie mi pieluchy i malzenstwo, chcialabym poznac kogos, tylko ze ja uwielbiam poznawac swiat, przyrode, podroze, sama juz nie wiem....

Gość asdddd
no to bedzie podrizujaca stra panna z kotami gratulejamy :D a co posiadanie faceta wyklucza podroze? debilizm :o starymm panom sie w glowie przewraca"D

Gość gfhbghb
Wsrod kobiet po 30 ktore maja zryty charakter lub naprawde nie chca miec rodziny i poswiecaja czas robieniu kariery sa kobiety,ktorym po prostu sie nie udalo...zostaly zdradzone, oszukane, nie potrafia juz nikomu zaufac. Pelno jest kobiet ktorych zwiazki wieloletnie sie koncza kolo wlasnie 30 i co maja takie zrobic? Po tyg szukac innego jak nie potrafia sie wyleczyc z poprzedniego zwiazku?

Gość bucik z kokardka
to nie jest tak ze sobie nie potrafi ktos znalesc partnera...... nie mozna z kalkulatorem w reku obliczyc i juz znalesc wiekszosc to westia przypadku, przeznaczenia, bycia w odpowiednim miejscu, ja ne studiowalam wiec nie moglam go poznac na studiach..

Gość bucik z kokardka
mieszkam za granica, a wiekszosc facetow polakow tutaj to slucha disco polo albo techno,lysych dresiarzy 5 na 7 dni w silowni, co drugie slowo k** smierdzacych fajkami i cwaniacczki bujajacy sie starymi polonezami... juz lepiej byc ta stara panna jak to mowiecie:( bp mam wieksze aspiracje, a ciapatych niestety sie brzydze nie naleze do tych polek ktore leca na obcokrajowcow wiec dlatego szukam wsrod swoich...

Gość srutututubędziezdrutu
bucik z kokardka .... nie słuchaj tych zjebów. To albo szkolniaki. Albo baby co ich chłop leje. Szukaj a znajdziesz....

Gość srutututubędziezdrutu
A stara jeszcze nie jesteś i nie głupia pewnie....

Gość bucik z kokardka
:) thx wypadaloby mi przyjechac do PL bo pewnie tutaj sie kryje moja plowice i wyruszyc na jej polowaia:p

Gość Elwiszyje
przecież wiadomo po jaką cholerę pojechałaś za granicę aby poszukać lepszego życia i wiadomo, że zaczynałaś od wynajęcia pokoju i kupna czajnika ale na to wszystko musiałaś własną pracą zarobić , teraz zastanawiasz co dalej, niby się coś tam dorobiłaś ale nie masz najważniejszego i chcesz oraz myślisz o tym, myślisz o rodzinie i zapewne masz dylematy, czy zostać tam gdzie jesteś albo zabrać swój dorobek i zabrać do kraju , jesteś bardzo wymagająca wobec siebie i wobec innych, już masz to we krwi zakorzenione , chcesz i masz pragnienie aby swoją rodzinę mieć i nie być samotną kobietą to będziesz każdemu facetowi stawiać bardzo wysoką poprzeczkę i ten facet musi być tym najlepszym z najlepszych i musi być lepszy od Ciebie oraz bardziej zaradny . Obawiam się że nie znajdziesz takiego ale może zechcesz popatrzeć inaczej i odwrotnie , poszukaj totalnego pierdołę , który nie zna życia i możesz takim dupkiem pokierować według własnych życiowych zasad, może tą drogą pójdź :)

Gość bucik z kokardka
czasami zaluje ze wyjechalam, ale juz tyle lat minelo i wiadomo niekt ie lubi zmian, ale jakos czuje zeten moj jedyny jest gdzies tam w polsce:(