Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ealinaa

Myslicie ze zdjecie MJ na stronie faktu jest prawdziwe?

Polecane posty

taaa tylko trumna pokazywana na cnn była w srodku granatowa...jak myslicice ile stoi w magazynach trumien za 25000 dolarów o róznych wyściółkach,przeciez codziennie sie ich nie kupuje jesli chcecie jeszcze jakies brakujace zdjeca słuze uprzejmie

Gość J_Loooooo
ja jednak mysle ze to fotomontaz

Gość jaaaaacieeee
kolejne zdjecia sa podpisane w czasie przyszlym wiec patrzac na te fote tez mysle ze to nie jest real..

Gość xdcfghj
Sam fakt,że trumna jest taka sama ale wyściełana bordowym materiałem a Jacko spoczął wysciełanej niebieskim.

Gość J_Loooooo
no własnie to artykuł zapowiadajacy pogrzeb wiec na bank fotomontaz, całe szczescie, nie chce widzieć MJ w trumnie, chce go pamietac z tym cudownym usmiecham

Gość J_Loooooo
abraja pomiń 2 spacje jacksona jest rozdzielone i przed przecinkiem jest spacja ;)

Gość sruuuuuuu
up

Gość dariaaaq
w artykule jest napisane, ze trumna jest wylozona granatowym aksamitem, na zdjeciu wnetrze trumny jest bordowe. To raczej jakis photoshop jest, ale calkiem udany :)

Gość sruuuuuuu
to jest fotomontaż bo artykuł ukazał się przed pogrzebem jeszcze. a co myślicie o zdjęciu które wkleiłam?

Gość dariaaaq
sruuu, a co tam jest, bo boje sie wejsc? :P

Gość zdjęcie które wkleiłaś
się nie wyświetla. Co do powyższego, to nie wiem, ale na moje oko twarz nawet realistyczna, ale reszta wskazuje na fotomontaż.........

sory ale to napewno fotmontaz...zobaczcie gdzie jest połowa ciała a gdzie nogi...na zdjęciu wygląda jakby miał z 150 cm wzrostu...rece wygladaja jak sztuczne a poza tym heh na czym n lezy bo to cos wyglada jak doklejony garb ubrany w mundur...żenada

Gość sruuuuuuu
to chyba nawet lepiej że sie nie wyświetla.... jak to zobaczyłam to od razu wyłaczyłam.

czy to to zdjęcie posmiertne taki ohydne z narysowanym make upem???????

Gość sruuuuuuu
link do tego zdjęcia wkleiła wcześniej abraja. praktycznie jest ono usuwane ze wszystkich stronek jak tylko ktoś zamieści. może to prawda? abraja jak myślisz?

:D napisałam to daawno, bo mieliście tylko małą fotkę ;) zapomniałam kliknąć: wyślij odpowiedź :D ps. szkoda, że po śmierci spokoju nawet nie ma. aaa i powiem wam, że zaskoczyło mnie jedno. że niby trumnę jego zalali betonem. tak,wiem. żeby ktoś nie rozkradł. w sumie nie ma co się dziwić. psychofani są wśród nas :o

raczej nie sadze by była to prawda a nienaturalnie umalowane wielkie usta i tak rosszerzone oczy ze ala nie przejmujcie sie tymi zdjeciami nie prawda i dlatego je usuwaja bo sie ktos fotoszopem bawil

Gość sruuuuuuu
ale ze mnie tchórz. zobaczyłam to raz przez sekundkę dosłownie i boję się zajrzeć ponownie. przeraziłam się.

niewiedza powoduje w nas strach...nie bój sie uroczyście c przyrzekam ze to nie n...słowo honoru

niewiedza powoduje w nas strach...nie bój sie uroczyście c przyrzekam ze to nie n...słowo honoru

Gość sruuuuuuu
już nie wchodzi to zdjęcie, ani z tego linka ani z innych.

może to i lepiej ;) objerzałam właśnie jak usher śpiwał na uroczystym pożegnaniu mj alem się pobeczała :o wzrusza mnie to nadal. to jak zbiorowa histeria. ogarnia cię i nie możesz nic zrobić, tylko się temu poddajesz. dobranoc 🖐️