Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość neloktimus

dziewczyny czy bekacie przy waszych facetach ?

Polecane posty

Gość DAMEZNOTRE
WSTRZYMYWANIE JEST NIEZDROWE DLA ZDROWIA ATYM BARZIEJ DLA ZDROWIA PSYCHICZNEGO

Gość DAMEZNOTRE
OCZYWIŚCIE JEŚLI KTOŚ BEKA SPECJALNIE TO JEST TO PO PROSTU CHAMSKIE I JA OMIJAM TAKIE OSOBY

Gość nie jest to mozliwe
Czy ty rozumiesz co się do ciebie pisze? Są ludzie dla których powstrzymanie niektórych fizjologicznych odruchów nie jest możliwe. Przeczytaj to zdanie kilka razy to może dotrze do ciebie. :-O Wiem co piszę, bo nigdy nie było dla mnie możliwe powstrzymanie kichnięcia, chociaż wiem, że jakoś niektórzy to umieją zrobić - dla mnie to niemożliwe. I nie wypisuj, dziecko, głupot o jakimś lenistwie :-O głupszego argumentu nie słyszałam. Tak samo z odbijaniem czyli bekaniem, dawniej nie miałam z tym problemem, teraz niestety jest to dla mnie nie do powstrzymania. Piardnięcie też czasem jest do utzrymania a czasem się tego nie da powstrzymać. Ale takie idiotki jak ty oczywiście będą uważały, że można sobie korkiem pozatykać wszystkie otwory organizmu. Powtarzam jeszcze raz wiele osób nie jest w stanie powstrzymać niektóre odruchy fizjologiczne - przyjmij to do wiadomości.

Gość niektore osoby to nie znaczy
ze wszystkie... Przeciez nie mowimy tu o chorych osobach z rozwalona fizjologia przez rozne dolegliwosci tylko o normalnych. A jak masz ochote obrazac to droga wolna. Widac z kim sie ma do czynienia jak ktos z braku argumentow stosuje takie zagrywki...

Gość wg takich kategorii
to roznie dobrze, mozna zalatwiac inne potrzeby fizjologiczne typu oddawanie moczu (zeby nie napisac "sranie"). Robia tak Chinczycy w srodku stolicy, w centrum. U nich to normalne. Dla mnie nie. I nikt mnie nie przekona ze jest to normalne :)

Gość czyja ze zrozumieniem
"Ale tytul topiku sugeruje, ze autorce chodzilo o nagminne bekanie bez krepacji " ----->>>> ???????????? tytuł: dziewczyny czy bekacie przy waszych facetach? w którym miejscu napisane jest , że "chodzilo o nagminne bekanie bez krepacji"????????

Gość jakby nie chodzilo o nagminne
bekanie bez krepacji to by bylo: "czy zdarza wAM SIE BEKNAC PRZY wASZYM FACECIE" ;)

Gość DAMEZNOTRE
ZDROWE I NORMALNE OSOBY PIERDZĄ BEKAJĄ KICHAJĄ I PRZY TYM PRZEPRASZAJĄ I JEST TO CAŁKIEM NATURALNE TAK JESTEŚMY STWORZENI I WYPOSARZENI W NASZĄ NATURALNĄ FIZJOLOGIE!!!!!!!!!!!!

Gość i sorry za capsa
;)

Gość i sorry za capsa
no i howgh! Kazdy ma prawo do swojego zdania :) Ja tego nie robie i nie uwazam robienie tego za normalne ;) I chyba tyle w tym temacie ;)

Gość nie jest to mozliwe
"Przeciez nie mowimy tu o chorych osobach z rozwalona fizjologia przez rozne dolegliwosci tylko o normalnych. " Jestem zdrowa (wg lekarzy, a kto o tym ma rozsądzać jeśli nie oni) i NIE mam rozwalonej fizjologii :-O a jednak kichanie nigdy nie było i nie jest mozliwe dla mnie do powstrzymania, a odbijanie się i pierdnięcie najczęściej nie jest dla mnie możliwe do powstrzymania I jestem dobrze wychowana: nie mlaszcze, nie siorbię, nie dłubie w nosie i zachowuję wszystkie normy, które są możliwe dla mnie do wykonania. I przepraszam kiedy np. kichnę. Wiec przyjmij do wiadomości, że istnieją ludzie dla któych nie jest mozliwe wstrzymanie tego nawet jak są zdrowi - ile razy trzeba to napisać , by do ciebie dotarło? :-O

Gość no to gratuluję
"Ja tego nie robie i nie uwazam robienie tego za normalne " napisz czego jeszcze nie robisz - to dowiemy się co jeszcze nie jest normalne :-O może np. nie jeździsz traktorem? więc jazda traktorem nie jest normalna, bo TY jej nie robisz? osoba nietrzymająca moczu też nam powie, że chodzenie do wc, aby się wysikać jest nienormalne, bo ona tego nie robi (przecież popuszcza do pampersa)

Gość tak bekamy
czasem nie ma wyjścia

no to ciekawe, czy w pracy przy szefie czy koleżankach/kolegach tez byście bekali i pierdzieli, skoro nie umiecie się powstrzymać....

Gość i sorry za capsa
"i" jest spojnikiem. Jakbym napisala, ze lubie jest banany i mam psa to tez byscie szukali relacji pomiedzy tymi dwoma sformulowaniami? Ok napisze wiec dwa zdania twierdzace osobno: Nie robie tego. Nie uwazam robienia tego za normanle. Dwa osobne poglady :) teraz jasniej? Co do traktora: Nie robie tego. Uwazam robienie tego za normalne. dalej mam przedstawiac Wam swoje poglady, zeby to bylo zrozumiale?

Gość a jaaaaaaaaa
nie robie tego przy mężu. Bo chce w jego oczach być kobietą. i natomiast nie przeszkadza, jak mu sie zdarzy:) Zupełnie.

Gość DANEZNOTRE
RETY PRZECIEŻ KAŻDY JEST CZŁOWIEKIEM KAŻDEMU TO SIĘ ZDARZA W DOMU W PRACY NA ULICY WSZĘDZIE POWIEDZ TYLKO ŁADNIE PRZEPRASZAM I PO SPRAWIE A NIE PRZERZYWAJ JAKBY TO BYŁ ARMAGEDON!!!!!!!!!!!!!

Gość nie jest to mozliwe
"no to ciekawe, czy w pracy przy szefie czy koleżankach/kolegach tez byście bekali i pierdzieli, skoro nie umiecie się powstrzymać...." tak z bekaniem jest o tyle łatwiej, że to związane jest z jedzeniem, a w pracy się nie je tylko sie pracuje, a przy szefie, w szczególności sie nie je :-P - więc problem bekania jest rozwiązany a jak się bąk wymsknie to normalne, co robić , przeprasza się i już Ty to Ewa chyba nigdy nie byłaś na zadnej konferencji/nasiadówie i nie czułaś jakie jest w takim zbiorowisku ludzkim powietrze :-D Myślisz, że ten zaduch to z czego?

Gość zaduch zaduchem
co innego puscic zlosliwie cichacza (a te najbardziej capia :P ), a co innego walnac baka na caly glos :D

Gość ale dlaczego złośliwie
myślisz ze ten co nie zdołał utrzymac jest szczesliwy, ze musi wachac??? :-O

Gość oj przeciez to sie tak nazywa
to juz zazartowac nie mozna? cichacz zlosliwy, czy jakos tak sie mowi ;)

Gość zreszta zawsze lepiej wachac
swoje niz cudze :classic_cool:

Gość nawet TRZEBA ŻARTOWAĆ
:-)