Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Coca Cola Light

Mój kolega zaprosił mnie na 2 tygodnie do rodziców do Hiszpanii, zgodzić się?

Polecane posty

Gość Coca Cola Light
Trudno ufać komuś kogo zna się niecałe 3 miesiące...

Obraczke mam na palcu dostalam ja troszeczke pozniej . Minelo juz prawie 2 lata od tego slubu.

Gość dramaqueen
Oj to fajnie Ania45 jeszcze raz gratuluje!!🌻

> Trudno ufać komuś kogo zna się niecałe 3 miesiące... etam:P troche wiary w człowieka :) a chcesz sie z nim przespac?:D czy raczej nie pociaga cie ta perspektywa?

Ja wtedy miałam 21, on 23 lata. Może i w pewien sposób mi się podobał...trudno powiedzieć. Ale nie wyobrażałam sobie związku z nim, ani nie pociągał mnie jakoś specjalnie..cholernie mi imponował swą zaradnością, w dodatku był opiekuńczy i bezproblemowy, no idealna osoba na taką wyprawę :) a po tych wspólnych wakacjach jakoś tam kontakt nam się urwał...

A ja znalam swojego meza zaledwie miesiac , zaryzykowalam .

Gość Coca Cola Light
Pewnie i tak pojade, bo idiotką bym musiała być żeby nie pojechać na darmowe wakacje do przepięknej Hiszpanii. Przeraża mnie to, że nie umiem ani słowa po hiszpańsku, że będe tam w otoczeniu zupełnie obcych ludzi + jednego faceta, którego znam bardzo krótko. No i ja wiem, że to sie skonczy łóżkiem, bo ja ulegne atmosferze. A łóżko to znów uczucia. A ja bardzo nie lubie uczuć.

Gość Coca Cola Light
No jasne, że wyobrażam nas sobie w łóżku. Jest przystojnym facetem i już nie raz przypadkowo dochodziło do różnych dziwnych zbliżeń (a to musnął rękę, a to dotknął ustami karku itd.). A mi brakuje seksu... To takie.. zwierzęce.:(

no widzisz to skoro tak to czemu nie mielibyscie sie wspolnie pocieszyc w słonecznej hiszpani?:)

Gość Coca Cola Light
Bo ja juz sobie za duzo wyobrazam. A jak spedzimy cudowne 2 tygodnie, ja poznam jego rodziców itd. to juz nie bede chciala wracac do starego życia... A przeciez wiem, ze facetom nie wolno ufac, bo to hipokryci...

mysle ze powinna sie skupic na jednym , kluczowym zdaniu:; >spedzimy cudowne 2 tygodnie predzej czy później bedziesz chciała jakiegos zwiazku z mezczyzna i bedziesz musiała zaryzykować, wiec dlaczego by nie teraz? perspektywa jest bardzo kuszaca :) ja na twoim miejscu bym pojechał:)

Gość Coca Cola Light
Szukanie tych porządnych przypomina odnajdywanie igły w stogu siana.

Gość Coca Cola Light
No jest szalenie kusząca, ja wiem i dlatego to tak przytłacza. Gdyby to był weekend na Mazurach to powiedziałabym odrazu, że nie chce. Ale to jest południe, moje marzenie...

Ja takiego znalazlam . I Tobie sie tez uda ( a wlasciwie juz udalo znalezc ) wiec jedz i sama sie przekonasz co bedzie dalej.

Ty sama znajdujesz tylko problemy , prosze przestan tak myslec !!!!!!!!!!

Gość Coca Cola Light
Ale psychika ludzi to jest porąbana. A może raczej moja psychika. Niby się zastanawiam, a na drugim planie już układam zawartośc walizki.. Jestem głupia. Czemu on w ogóle wybrał mnie..

Gość Coca Cola Light
Stara dupa jestem, 27 mi stuknie w tym roku..

Nie jestes stara , jestes mloda kobietka i na co ty sie jeszcze zastanawiasz dziewczyno .

Czemu on wybrał mnie? dzizas, a co nie uwazasz sie za interesujaca kobiete ? pakuj walizki i usmiechnij sie bo przed toba cudowne wakacje i pewnie sporo namietności :) ja bym tam chciał znów poczuć ten poryw serca, poczuc sie poprostu szczesliwym:P a Ty sie zastanawiasz :P w lotku wygrałas i sie wahasz czy odebrac nagrode normalnie :)

Przepraszam ze pisze dziewczyno , ale dla mnie jestes mloda kobietka .

Gość Coca Cola Light
No jadę... Tylko muszę wybrać się w tym tygodniu na duże letnie zakupy:)

Nie mysl za duzo co bedzie . jestescie doroslymi ludzmi , co ma byc to bedzie . Ja Tobie zycze naprawde udanego wyjazdu baw sie wspaniale .

Gość Coca Cola Light
Dziękuje...:) I to jest zupełnie ok? Nie zachowam się jak "łatwa dziewczyna" jeżeli tam pojadę? Jeżeli trafimy do łózka?

Pwenie ze pojedziesz , pewnie ze traficie do lozka , pamietaj jestes dorosla . I tez wiem ze nie bedziesz zalowala ani jednego ani drugiego.