Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdrfghujkopiuyhg

wlasnie zostawil mnie moj facet

Polecane posty

Gość wedrfgvcfds
to po chuja udawal tyle czasu, przespal sie ze man w niedziele. normalnie romziala 3 godziny temu a nagle cos mu odjebalo?!

a ile byliście razem? No i co tak poprostu powiedział ci rzucam cie ale sam nie wiem dlaczego? Napisz konkretniej cos

Gość Dobrze Cie rozumiem kochana
pawian z niego. niech mu uschnie!!!!

Gość achoooojjjj
tak, pawian i patafian. tchórz podły! jak ja nie cierpię takich facetów!

Gość Dobrze Cie rozumiem kochana
a mój od 1,5 miesiąca ex jak zerwał>? Po weekendzie, w którym milczał i ie odzywał się, co mnie tknęło (ah babska intuicja), zapytałam co się dzieje. I co odpowiedział - że on już kiedyś kochał i obawia się, że taka miłość jest tylko jedna... to, za przeproszeniem, po ch*j zawracał mi głowę przez pół roku? to zwykłe draństwo i bawienie się czyimiś uczuciami. Jak leci za swoją ex, to niech nei zawraca głowy innym! PALANT! grrrr

>to po ch*ja udawal tyle czasu, przespal sie ze man w niedziele. >normalnie romziala 3 godziny temu a nagle cos mu odj**alo?! moze faktycznie ma inna ale nie był pewien czy ona z nim bedzie i udawał zeby miec co posuwac dopoki nie był pewien ze bedzie mogł umoczyc gdzie indziej...

Gość achoooojjjj
mały książe, jak Ty masz rację. mnie też udało mu się oszukać. bydlak! a ja głupia za nim płakałam, zamiast go kopnąć w dupę jak zaczęłam coś podejrzewać.

Gość sawerftgyuhygf
nie spałam cała noc..

Gość swertgyhujk
bez sensu to wszytsko.

To trudne chwile Polcecam zajęcie sobie czasu innymi zajęciami http://zlotemysli.pl/calineczka,1/publication/show/6571/Wez-sie-w-garsc.html Spotkania ze znajomymi by odpowiadać na ich pytania w zwykłej rozmowie niż zadawać sonie jedno pytanie Dlaczego?

Gość xsdkjnhbvg
.....

ja też nie mogłam spać . mój mnie jeszcze nie zostawił. jestem z nim , ale jakby sama... :(

Gość Kasiekkk83
Kochana !!!!! Emocje opadną, spojrzysz na to z innej strony, wiem,że Ci teraz ciężko,placzesz, przypominasz sobie wszystkie piękne chwile,slowa ....Potrzebujesz duużo czasu aby spokojniej zacząć myśleć,boli wiem i przez dluższy czas będzie bolalo ale....przeżyjesz, Lepiej być nieszczęśliwą samotnie niż szczęśliwą z kimś innym........

Gość swerftgyhjkmjhgftg
chce zeby mi to powiedzil prosto w oczy.!

Gość awawawawaw
ciesz się !Ja od 4 lat jestem z palantem który molestuje mnie psychicznie i nie potrafię tego zakończyć !!!gdyby mnie zostawił jeszcze bym mu podziękowała na kolanach!

Gość awawawawaw
właśnie spójrz na to z innej strony zamiast przypominać sobie wszystko co było piękne to przypomnij sobie ile poza tym krzywdy Ci wyrządził!

maly ksiaze moze faktycznie ma inna ale nie był pewien czy ona z nim bedzie i udawał zeby miec co posuwac dopoki nie był pewien ze bedzie mogł umoczyc gdzie indziej... Obawiam się że to jest bardzo realne - bardzo wielu facetów tak postępuje, choć to jest ohydne.. faceci jaj nie mają... albo mają i to moze jest problem :classic_cool: