Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karinka_lewec

do czego mogę je nosic i czy wogle jeszcze sie w takich chodzi

Polecane posty

Gość karinka_lewec

widzialam w sklepie fajne satynowe krótkie spodenki, czarne i taki jasny beż, no i tak sie zastanawialam do czego mozna zalozyc takie krotkie satynowe spodenki??? Szpilki złote z odkrytymi palcami pasowaly by?? a jaką wtedy bluzke? Jakos bardziej sportową czy elegantszą?? Widzialam jak babki w banku czy urzedzie wlasnie w takich szortach satynowych chodzili do butów na obcasach, fajnie wyglądały ale niewiem czy jeszcze sie tak nosi???

Gość w_czasie_suszy_szosa_sucha
a niech se nosi co chce co Ci do tego? najlepiej jakieś fajne japonki i t-shirt albo bokserka:)

Gość szorty w urzędzie
i w banku do szpilek obciachowe sa spodenki do obcasów zawsze były

Rzecz gustu i moim zdaniem wcale nie sa złe. W Zarze teraz byly fajne satynowe,kremowo-złote spodenki.Zarzuciłabym do tego gladiatorki,najlepiej ze skory czarne lub brąz, na górę t-shirt, np.z dobrej bawełny,biały na ramiączka(grubsze). Do tego torba w ciemnym kolorze. pozdrawiam

Gość karinka_lewec
ja znalazłam fajne takie brązowe pod zloty a raczej pod kolor starego zlota podchodzący, super z takimi kieszonkami jakby "bojówkowymi" i mankietami extra są a buty rzymianki mi sie nie podobają wole szpilki bo kladnie nogi eksponują

Gość pitpit...
ok ale szpilki do krótkich spodni jednoznacznie się kojarzą

Gość w ogóle w ogóle w ogóle
Nie ma słowa wogle.

Gość hania1234
jak masz zgrabne nogi to ubieraj szpilki i bedzie super ;) ja tam nosze szorty do szpilek najrozniejszych i wcale nie czuje zebym wyglądala źle, wrecz przeciwnie :D naciagaj do tego jakiś fajny top z zakrytymi ramionkami albo koszule z bufkami i będzie słodko - rzymianki/japonki... zostawilabym na wyprawe do ogródka ;)