Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZŁA NA ŚWIAT

NIENAWIDZĘ RODZINĘ MĘŻA!!!!

Polecane posty

Gość ZŁA NA ŚWIAT

Hej, Mam wielki problem, a mianowicie nienawidzę-dosłownie, rodzinę mojego meża, wszystkich.Są to ludzie pozbawieni jakichkolwiek zasad, nieczuli, zimni i miejący wysokie mniemanie o sobie, tak naprawdę będąc nikim. Nie są ani wykształceni, ani dobrze sytuowani, nic a zachowują się jak pępki świata. Jestem sfrustrowana całą sytuacją, unikam spotkań z nimi, na samą myśl mam bóle brzucha i serce bije mi 100 razy na sekundę. Co zrobić, ludzie pomocy?

Gość bonkafen
moj mąż tez ma taka rodzine ale ona mieszka na szczescie na drugim koncu Polski i jesli nie musze to sie z nimi nie widuje i tyle, moj mąż jest tu i to ja jestem jego rodzina, on nie chce miec z nimi nic wspolnego, siedzimy sobie tutaj i ukladamy wlasnie zycie

Gość ZŁA NA ŚWIAT
To masz mega komfortową sytuację. Też bym tak chciała, wiecie, najgorsze jest to, zaczynam już mieć okrutne myśli o nich....

Gość głupie pindy z was
jeżeli mąż potrafił wyrzec się swojej rodziny, to nie będzie też miał skrupułów ani problemu, żeby cię rzucić dla nowej laski :P

Gość czarna koala
weź pod uwagę że jak wyjdziesz za niego to to będzie też Twoja rodzina.

Gość kikutek90890
mam to samo - pociesze cie

współczuję ale są ewidentnie przeciw Tobie czy po prostu nie trawisz tego jacy są? bo najgorzej gdy mają swojego synka za ósmy cud świata i utwierdzają go w przekonaniu że co by nie zrobił, jest cudowny i Ciebie może traktować jak mu się spodoba bo oni i tak go poprą

Gość edenn
Gdybym była na Twoim miejscu, zastanowiłabym się powaznie nad ślubem, wchodząc w zwiazek ze swoim mezem wchodzisz w zwiazek z jego rodziną, i kiedyś predzej albo pozniej bedzie to zrodłem kwasów miedzy wami .

Gość dilla
wspolczuje, u mnie to samo. Nawet jak synulek pusci baka, to im pachnie. Na wszystko - skrajne lenistwo w domu - typu nie zrobiona typowa meska praca domowa, znajdze sie usprawiedliwienie - a bo synulek jest ponadto, niby takie panisko. Przy tym wszystkim ja jestem ciagle krytykowana i czuje sie gorsza od nich. Czuje sie jak w jakiejs pierdzielonej sekcie z nieustannym praniem mozgu

Gość lenita
No, a moi nie tylko krytykują mnie ale non stop wypominają mnie i mężowi ile zarabiamy(że mamy dużo) i im części nie dajemy - mają o to pretensje każdego 10-tego danego miesiąca - oczywiście zaznaczyć należy, że pieniądze te byłyby przeznaczone na zachcianki siostry i szwagra mojego męża. Już nie wspomnę jak traktują moją matkę i jej dobytek - no prawie jak śmiecia... Mam ich po dziurki w nosie i ich zachowania i odegram się na nich za to wszystko co zrobili mojemu mężowi(do tego stopnia, że musiał "uciec" z domu rodzinnego - bo on zawsze był ten najgorszy), za to co robią mnie i za to co robią mojej rodzinie - zniszczę ich i ten ich wiejski "honorowy świat"!!!

Gość sfubngnn
"Nienawidzę RodzinY..." analfabetko !

Gość lenita
@sfubngnn - fakt faktem, autorka zrobiła błąd ale jakbyś nie zauważył/a post ma 3 lata i trochę więc ta osoba na pewno tego nie odczyta więc po co to pisać??? Może lepiej skupić się na tej znienawidzonej rodzinie, która potrafi skrzywdzić??? Po to ten temat powstał, a wierz mi każda z nas pisała to w nerwach bo musiała kropelka przelać czarę goryczy, dlatego też nikt tu nie patrzy na gramę, ortografię czy coś tylko wylewa z siebie całe żale jak potok słów żeby sobie ulżyć i ich po kolei nie "po uszkadzać". Lecz ja i tak się na nich odegram, fakt ulżyło mi wczoraj trochę ale oni sobie wyjątkowo zasłużyli na odwet!!! :)

Gość Ganta
lenita Dokładnie, temat powstał 3 lata temu, więc po cholerę tutaj piszesz i odświeżasz stary temat? Załóż nowy.

jestem w zwiazku od 6 lat od poczatku myslalamze jak inni gadaja o rodzinie mojego to tylko plotki ale jak ich poznalam to juz wiem opowiem od poczatku bo tkwie w tym zwiazku dalej . przez pierwsze pol roku bylo tak sobie ale puzniej tesciowa i jest przydupas zaczeli sie nas czepiac i musielismy isc do moich rodzicow mieszkac to wydzwaniali opowiedali na miescie glupoty na nas a gluwnie na mnie ze go zabralam z rodziny. drugi rok wogule niejezdzilismy ale oni nas znowu dreczyli telefonami i tak przez kolejne dwa lata razem 4 nic niedalo ze zmienialismy numer bo i tak raz czy dwa moj zadzowonil do niej i juz mieli znowu numer puzniej postanowilismy ze przez dwa lata sie niebedziemy odzywac i bylo idealnie to byl inny czlowiek stwierdzilam ze ona (tesciowa) i jej coreczka (siostra) terrorystka psuja mojemu glowe zastraszaja go i oskarzaja a on jest wrazliwym czlowiekem i wszystko do siebie bieze a ja sie ciagle z nim kluce o nie a on nema odwagi im powiedzic zeby daly nam spokuj i przestaly wydzwaniac i nas dreczyc bo on niejest tak wychowany i pozwala na to wszystko i tak jest do dzis pisza one sms ze jak niebedziemy odbierac to na policje pujda ze niedajemy znaku zycia

Gość gość
ewela11 ja tez nie mam mozliwosci wstawienia polskiej diaktytyki, ale jak mam napisac 'o z kreska' to po prostu wstawiam samo 'o' a nie 'u'.

Gość gość
Ewela11... Wez dziewczyno kup sobie słownik.. Az oczy bola