Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na przegranej pozycji...

samotna przyszła mama

Polecane posty

Jest mi przykro. Jestem w ciązy z męzczyzna, z którym nie jestem w stanie stworzyc dojrzałego związku, dlatego tez postanowiliśmy się rozstac. Ponieważ wczesniej potrafiłam stworzyć satysfakcjonujące związki, chcę ponownie się zakochac i spotykac się z mężczyzną. Promblem polega na tym, że logując się na portalu randkowym rozmawiam z ciekawymi mężczyznami, ale jeden z nich, kiedy dowiedział się, że spodziewm się dziecka, po prostu zamilkl....Czy jestem skazana na samotność?

A na chuuj ty liczysz? :o Najpierw dajesz dupy jakimś nieodpowiedzialnym przegrańcom, a za chwilę szukasz dobrego frajerka, który przygarnie cie razem z twoim bękartem? :o

Gość a co ludzie powiedzą
Wstrząs ma całkowitą rację. Przykra sprawa ale tak to jest jak się myśli dupą zamiast głową....

Gość Tami niezalogowana
osadzac najlepiej:-o znajdziesz kogos, nie martw sie tylko,ze latwo nie bedzie pewnie

Właśnie takim palantem jak Wstrząs okazał sie ojciej dziecka, choć skutecznie się z tym krył...

Gość a co ludzie powiedzą
Jasne że znajdziesz. Idjotów nie brakuje....

A ty palantowi smyczyłaś pałę, więc jak ciebie nazwać? :D >> znajdziesz kogos, nie martw sie mhm, na pewno, będą walić drzwiami i oknami, a ona będzie mogła wybrzydzać :classic_cool:

o ciążę dbam doskonale i dziecku jestem w stanie zapewnić dobre warunki, problem w tym, że potrzebuję w koncu troszkę uczucia, bo nie jest mi łatwo samej...

Gość Tami niezalogowana
oj zamilcz zlosliwa malpo:-O dziecko to nie jest jakies przeklenstwo

Gość fallow me
Predatorka mnie podnieca!!!!

dziecko to nie jest jakies przeklenstwo widze, ze temat jest tu nieprzemijajacy no jasne, ze dziecko to nie przeklenstwo i dlatego kazda kobieta bez oporu wybierze faceta z dzieckiem sama bedac bez dziecka :-)

Gość macie czy nie
jeszcze dzieciak sie nie urodził a ty juz dziada szukasz :O...załosna jestes :O...skoro facet był nieodpowiedni to po co sie z nim puszczałas i jeszcze wpadke zaliczyłas...zaden normalny facet cie nie wezmie bo nikt nie bedzie wychowywał i łożył na cudzego dzieciara...

Gość Tami niezalogowana
Ja mam trójke dzieci każde z innym facetem i jest spoko....

Gość bjj
malo ktory facet bedzie chcial matke z dzieckiem i nie pisze tego z zawiscia, takie zycie

Gość Tami niezalogowana
tak tak podszywie nawet 10:-O

Gość nie sadzisz chyba
ze znajdziesz naiwniaka, ktory bedzie lozyl na nie swojego bachora, sluchal jego wycia i znosil smrodki z pieluch, patrzac w tym samym momencie na wyplowiala po porodzie mamuske z wiszaca skora i cyckami. mysle, ze kazdy zdrowy na umysle facet nie zwiaze sie z kobieta w ciazy, ktorej nie jest sprawca. ochlon dziewczyno i zacznij myslec mozgiem a nie macica!

Gość karamustafa
Prędzej znajdziesz faceta jak już urodzisz. Babki z brzuchem raczej nikt nie weźmie. ...więc poczekaj.

Gość ale przecież jest tak że
kobieta z dzieckiem to jedno, ale jeżeli kobieta jest w ciąży i już szuka nowego faceta - to coś tu jest nie tak... Ja się wcale facetowi nie dziwię, pewnie się przestraszył że szukasz po prostu naiwnego, który Ci będzie pomagał w ciąży i dziecko uzna za swoje.

Gość w ciąży a już latasz za innym
Żaden mądry Cię teraz nie zechce.Siądź trochę spokojnie na dupie! Niejedna samotna matka wyszła za mąż,ale z brzuchem latać i szukać,to już GRUBA PRZESADA!

Gość joozio
bo faceci wiedza, ze sie nabralas kolesiowi na glupie teksty wiec na takie kobiety uwazaja. wiedza juz, ze nie sa rozsadne. dlatego ciezko jest w tej sytuacji. moja rada. olej facetow. zajmij sie dzieckiem. jak urodzisz, wychowasz moze do trzech lat, to wtedy sie rozejrzyj. inaczej bedziesz trafiac na palantow ktorzy sie przespia i uciekna

Gość szukasz jelenia to do lasu

Gość karamustafa
Nie wiadomo jeszcze co masz w głowie.

wstrzas po czesci ma racje chociaz moze okreslil to w nieco wulgrany sposob... chyba wiedzialas kim jest facet z ktorym chodzi do lozka? a facetom ktorzy ucviekaja sie wcale nie dziwie ja nie zdecydowalam bym sie na zwiazek z kims kto ma juz dziecko...

Jezu, ale tu jadu...mam nadzieję, że Wam lepiej, poczucliście się lepsi:) Ja nie szukam naiwniaka, który bedzie łozył na dziecko, bo sama nieźle zarabiam, a poza tym dziecko bedzie miało alimenty. Chodzi o przyjaźń, która mogłaby przerodzić się w uczucie i związek. Wyobraźcie sobie, że był ktoś, komu nie przeszkadzało, że jestem w ciązy, ale wówczas jeszcze ojciec dziecka bardzo chciał, byśmy spobowali raz jeszcze, więc się skonczyło... czuję się samotna i tyle..

Gość trelemorelebenc
joozio dobrze gadasz..... Już wiecej się pod Ciebie nie podszyję!!

Gość Tami niezalogowana
zawsze szczery zamilcz 😠

przeczytaj to jeszcze raz: Promblem polega na tym, że logując się na portalu randkowym rozmawiam z ciekawymi mężczyznami, ale jeden z nich, kiedy dowiedział się, że spodziewm się dziecka, po prostu zamilkl....Czy jestem skazana na samotność?