Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina pomorskie 29

spotkanie z corka mojego meza- tylko w mojej obecnosci.

Polecane posty

Gość hjyby
oby kiedys jezeli w ogole bedsziecie miec dzieci twoj maz ktory moze juz tez nie byc twoim mezem ( a jak ma takie duze dziecko niepotrafiace radzic sobie ze swoimi emocjami to watpie by dlugo wytrzymal) mam nadzieje, ze tez jego 3 zona powie: mam w dupie tamte twoje dzieci, ja jestem najwazniejsza i ma byc tak jak mowi bo inaczej sie rozplacze, strzle focha i bede robic ci pieklo przy kazdej okazji jaka sie nadarzy

Gość blagam napisz ze
naucz sie ortografii. nazywasz swoje dziecko bachorem?BRAWO a ksiezniczka jestem i to na tyle dowartosciowana, ze nie trzese gaciami, ze moj maz wroci do bylej zony. wiec uwazaj bo za chwile ty zostaniesz porzucona "ksiezniczka"(sic!)

Gość karolina pomor 29
ingeborga masz chyba racje troche mi sie dzis nudzi

Gość ---xXxXxXxX---
jesteś prosta w swym pisaniu i przedstawianiu tutaj swoich argumentów ;)

Gość karolina pomor 29
blagam napisz ze ty moje dziecko tak nazwalas nie zapominaj ja powtorzylam twoje slowa

Gość na poczatku byla ksiezniczka
---xXxXxXxX--- on by mnie raczej ozlocil gdyby mogl 'do czasu ;) jak sie skapnie jaka z ciebie rozhiisteryzowana nieufna zazdrosnica to predzej wroci do bylej o iel nie znajdzie zwyczajnie nowej.

Gość karolina pomor 29
---xXxXxXxX--- powiem ci w tajemnicy ze wlasnie takim prostym pisaniem najlatwiej zwabic ludzi do pisania :)

Gość Dixie **
facet prędzej czy później przejrzy na oczy i da ci kopniaczka w dupeczke księżniczko ;) z takim zachowaniem księżniczki daleko nie zachodzą kobietko ;)

Gość karolina pomor 29
Dixie ** spokojna twoja rozczochrana :) ja juz daleko doszlam, moim marzeniem bylo i jet byc jego zona a wiec dla mnie to jzu wszystko :)

Gość ---xXxXxXxX---
ty chyba nie rozumiesz co znaczy "być prostym" to takie łagodne sformułowanie oznaczające prostactwa i bezsensowności jakie prezentujesz tutaj swoimi wypowiedziami ;)

Mam takie wrażenie że tak zachowujące się kobiety stają się byłymi odgrywającymi się za pomocą dzieci na ich ojcach... No cóż, na świecie muszą być zwierzęta w każdym gatunku :P

Gość karolina pomor 29
---xXxXxXxX--- doskonale cie zrozumialam. wlasnie dlatego tak pisze... ludzie łapią się świenie, wkuxrzają rzucaja mięsem a ja notuję :)

Gość blagam napisz ze
no wlasnie, zostac jego zona to byl twoj cel i dlatego tak sie boisz, ze go stracisz :o. i nie pisz, ze jestes jego pewna bo gdybys byla to bys wcale sie nie bala jego spotkania z byla zonka. dla twojej wiadomosci-inteligentni ludzie potrafia normalnie ze soba rozmawiac i sie kontaktowac

Gość ---xXxXxXxX---
hehe tak zachowujące się "kobiety" chcą ustawiać wszystko i być uważane za księżniczki jak autorka, ale niestety księżniczko otwórz oczy to tylko życie nie bajka, z córką zawsze będzie miał kontakty czy tego chcesz czy nie, a ty gówno masz do powiedzenia w tej sprawie ;)

Gość karolina pomor 29
ingeborga a ty do jakego sie zaliczysz? bezmózgowców pospolitych?

Gość agulalla
do karoliny: każdemu normalnemu człowiekowi chce się wymiotować jak czyta twoje teksty. nikt ci jeszcze nie powiedział że powinnaś się leczyć? różnych ludzi w życiu spotykałam, ale takiego przygłupa bezdusznego jak ty to nigdy.

Gość karolina pomor 29
---xXxXxXxX--- oj mam tu duuzo do powiedzenia bo tyh kontaktow poza moim nadzorem nie ma. wiec? czy tak do konca nie mam wplywu na ic kontakty mądralo? :)

Gość karolina pomor 29
agulalla i co chcesz tu z namio tym porozmawiac? :O

Gość blagam napisz ze
a skad wiesz, ze nie maja kontaktu? a jesli faktycznie on cie slucha to nie masz sie czym chwalic bo trafilas na frajera bez jaj. faktycznie, mozna ci zazdroscic :o

Gość ---xXxXxXxX---
wizyta u psychiatry wskazana tobie :) nie martw się da się to leczyć, wiele przypadków wcześnie wykrytych jest uleczalnych tylko czy nie jest aby za późno.. nie królewno, ty gówno masz do powiedzenia w tej sprawie, jego córka on sobie będzie mógł decydować a że tobie się to nie podoba to ty jesteś zwyczajnie przygłupawa :)

Gość blagam napisz ze
jestes posrana brzydko mowiac na mysl o ich spotkaniu we trojke. BOSKIE!!!!

Gość karolina pomor 29
ingeborga oo tak- jeszcze jak :D :O :O wpisy takiego zera nie sa wstanie w jakikolwiek sposob mnie ruszyc wiesz :) jesli nie to wbij to sobie gleboko do tejswojej makowki bo powtarzac nie bede :) jane? :)

Gość ---xXxXxXxX---
pamiętaj, że każdy sługa posłuszny ale do czasu :P:P kiedyś zostaniesz na lodzie będziesz z niczym :)

Gość karolina pomor 29
---xXxXxXxX--- mam coreczke upragniona wiec z niczym nie zostane i nie wiem czemu sie tak interesujesz moja osoba.

Gość blagam napisz ze
no i co?wiesz, ze tu wszyscy maja racje poza toba i jakos nie potrafisz odpowiedziec. kretynka

Gość karolina pomor 29
ingeborga narka :)

Gość karolina pomor 29
blagam napisz ze tu wszyscy mamy racje bo ja rozniez tak uwazam od kilkunastu minut jestescie materialem mojej pracy licencjackije :)