Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

depeche15

Kobiety czy nie sadzicie ze jesli facet sie za wami oglada...

Polecane posty

tak dokladnie ale widzisz, na pierwszym wrazeniu mozna sie niezle przjechac. ludzie zawsze mysla ze jestem taka niesmiala i cicha... hehe. bo takie sprawiam wrazenie. ale co do wiedzy i inteligencji masz racje. :)

3:Mój sąsiad. Przystojny facet teraz chyba koło 30. Choć nie w moim typie. Nigdy go nie widziałam z żadną dziewczyną. Zawsze kiedy mnie mija uroczo się do mnie uśmiecha i patrzy mi w oczy choć nigdy słowa nie powiedział. Raz tak się obracał,że spadł z chodnika biedak. Bardzo uroczy Pewnie niesmialy jest tak jak ja :)

jeśli jest się partnerką palanta, który się oglada za lalami, to można zacząc ostentacyjnie ogladac się za facetami, zagapiac się na nich, urywać rozmowę w trakcie patrzenia itp. albo olać palanta. działa totalnie

depeche15 To jest racja wielka, ze na 1 wrazeniu sie nie polega, ale jest ono wazne. Definicja marketingowa mowi o tym, ze pierwsze wraznie pojawia sie juz po 7 sekundach :) Ja tez jestem zupelnie inny niz ludzie , ktorzy mnie nie znaja mnie widza. Wielu uwaza mnie za wyalienowanego zlosliwego i podlego krytykanta wszystkiego co mnie otacza :), a to nie prawda zupelna :) stad nick house po czesci :), a raz tak jednego kolesia wcieklem bo mi zaczal zlosliwosci w tramwaju rzucac zaczal a ja sie dosiadlem i na glos wszystko zaczalem krytykowac. Szybko przd moimi komentarzami uciekl. Ja chociaz jestem facet to jestem dosc zmienny :) ;) latwo mnie urazic :)

Lady of Chaos Jasne i tak uwazaja inteligentni ludzie, ale dla motlochu piekne to jest to co pokazuja w mass mediach i tacy ludzie dyskryminuja innosci.

ja w sumie tez jestem bardzo wrazliwa , chociaz wielu ludzi mysli ze jestem wyniosla i mnie ciagle testuja jak daleko moga isc dopoki nie zrobi mi sie przykro. ale co moge zrobic? :) nie moge sie zmienic, bo kiedys probowalam i myslalam ze oszaleje. trzeba byc soba wtedy jest najwieksze prawdopodobienstwo spotkania tej jedynej osoby ktora nas zaakceptuje takimi jakimi jestesmy. a wyglad coz.. dla jednych jest najwazniejszy, dla niektorych nie. dla mnie jest wazny, ale wydaje mi sie ze to kobieta powinna 'blyszczec'.

Gość
Co do ideałów piękna :p - podoba mi się Charlize Theron ale nie wiem co u diabła ludzie widzą w Scarlett Johansson :o może Wy mnie uświadomicie? House - pozwól że wtrącę swoją uwagę :) Może nieudolnie próbujesz zakryć nieśmiałość czy niepewność siebie? Może chcesz być nonszalancki a jesteś odbierany jako cynik? :) Pomyśl o tym...

depeche15 Wiem o czym myslisz :o Kiedyludzie kiedys zauwazyli moja wrazliwosc to testowali moja cierpliwosc do tego stpnia, ze mialem ochchote ich zabic serio. :(, ale to przeszlosc. Ukrylem swoja wrazliwosc przed obcymi pod kurtyna pogardy, a dla blikich jestem soba :) i dobrze na tym wychodze poki co :) Kobieta jak i facet powinni blyszczec inteligencja, ale masz racje, ze dla jednej osoby wazna jest inteligencja dla innej wyglad dla innych pol na pol :) dla kazdego cos milego ;)

scarlett- rowniez nie rozumiem. mysle ze to sprawka PR Managers ;) a theron jest piekna, zgadzam sie.

neurosa1 Do obcych mi ludzi staram sie zachowywac jak cynik, a to dlatego, ze chce ukryc wrazliwosc. Jesli chodzi o niesmialosc to czasem mam problem z poznawaniem nowych ludzi, ale z tym skutecznie walcze. A z pewnoscia siebie przy dochodzeniu do scisle wyznaczonego sobie celu, nie mam wiekszych problemow :)

Doktorku masz rację. Już depeche napisała tu o Megan Fox(3 metry tynku i tona plastiku). Najlepszy przykład na płytkość i masowość ludzi. Durna aktoreczka która właśnie zagrała w jakimś\" hicie \" nagle staje się pięknością. Przyjdzie następną a tamta schodzi do lamusa. Masakra. I faktycznie ta moja druga historia faktycznie jak z filmu. Dlatego nigdy tego nie zapomnę:)

depeche15 Racja PR i marketing czynia cuda :) Wystarczy zerknac na ulotki wyborcze i spoty z lat 90, a potem oberzec wspolczesna debate polityczna przeladowana dzika erystyka :)

ja mam dopiero 16 lat i wiem ze zaden facet na poziomie nigdy by sie nie obejrzal. ale o czyms takim jak ty mialas lady to chyba zaczne marzyc hehe.

Lady of Chaos Sile mediow i swiata zachodu pokazuje w sposob dobitny i poezny ksiazka, ktora kazdemu tutaj polecam "Dzichad kontra MCswiat". Przykladem czlowieka wypromowanego, a potem ciutke stlamszonego w swiecie polityki jest Silvio Berlusconi.

depeche ja miałam wtedy 17 choć fakt,wyglądałam na jakieś 20:) A ja myślę,że wiek nie ma nic do rzeczy jeśli facet patrzy z klasa a nie jak zbok.

depeche15 Szkoda, ze malo jest facetow na poziomie. Uwazam, ze na wyzszym poziomie od wiekszosci faceow sa niektore kobiety co zawsze powtarzam, ze wlasnie dlatego sie z nimi trzymam :)

Lady of Chaos Moze rzeczywiscie gramy w te same klocki, bo w tych czasach wiekszosc wrazliwych ludzi nie ma wyjscia i musi udawac twardzieli z tym, ze to nie jest tez wina czasow, ani swiata, a ludzi.

fakt doktorze i smutne to niestety. Ale jak przypomnę sobie jak mnie ludzie traktowali kiedy nie ukrywałam jaka jestem to płakać mi się chce,że pozwalałam na to. Teraz się to skończyło i niech tak zostanie.

Gość
Megan Fox jest bardzo ładną kobietą. Nie chcę się wypowiadać na temat jej inteligencji - może po prostu jeszcze nie ma dobrego managera... :) Housik A wrażliwość to w jakim celu się ukrywa? Chyba nie ma nic gorszego niż bycie postrzeganym jako zgryźliwy cynik? :D Lady of Chaos Przeżywasz jakieś spojrzenie faceta, który mógłby być Twoim ojcem? Pewnie liczył na sponsoring. A co to znaczy patrzeć z klasą? Jeśli facet ma biały kołnierzyk i nie rozdziawia ust to już ma klasę? :D :D

Mnie meczyli juz tak mocno, ze kidys po postu sie poplakalem :( Kiedys jak mlodszy bylem to przez nich wszystkich masa nienawisci we mnie sie narodzila. Prosilem Boga (kiedys troche w niego wierzylem) zeby pozabijal wszystkich, ktorzy mi tak dokuczali, a kiedy na 2 dzien w szkole oni zyli poczulem jeszcze wieksza nienawisc. Teraz estem szczesliwy bo mam wspaniala dziewczyne i super kolezani i 2 przyjaciolki :) moja dziewczyna dobrze wie ze jestem tym kim jestem :D, poniewaz poznalem ja (wlasciwie to ona mnie) wlasnie przy lzach, ale to dluga historia ktora juz kiedys tu opowiedzialem.

Gość
Nie odpowiedziałaś na pytanie ale zakładasz, że jestem zazdrosna :D faktycznie jest nawet o co :D Po prostu chciałam wiedzieć, co to znaczy "patrzeć z klasą" i czy "patrzeć z klasą" może robotnik budowlany? To ważne. ;)

neurosa1 Dlatego ukrywam wrazliwosc bo kiedy ludzie ja dostrzegali to mi zyc, nie dawali. I szczerze mowiac niespecjalnie mnie interesuje co mysla o mnie ludzie, ktorzy nic dla mnie nie znacza, a ja dla nich.

doc- na kazdego przychodzi czas :) jeden sie bawi dzisiaj, drugi jutro. ty swoje wycierpiales wiec ciesze sie ze znalazles kogos kto cie rozumie :)

Zebys wiedziala Depeche :) Naprawde nikt mnie lepeij nie rozumie niz ta dziewczyna. Kiedy mnie cos gryzie ona zawsze o tym wie :)