Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

depeche15

Kobiety czy nie sadzicie ze jesli facet sie za wami oglada...

Polecane posty

Gość
housik a co słuchałeś z metalu, że negujesz ten gatunek muzyczny? (ja np. nie znoszę zespołów pokroju Vadera czy Behemotha)

jestem kobieta. nie chce zadnego aresztu po prostu uwazam ze niektore zachowania sa ponizej standardow etykiety i czesto sa bolesne dla partnerek owych mezczyzn a takze krepujace dla dziewczyn za ktorymi sie ogladaja. sama zawsze sie zakrywam na ulice , piersi i posladki zawsze sa zakryte poniewaz jestem mloda i uwazam ze kobieta musi sie ubierac z klasa i przyzwoicie.

Gość dokładnie
a pro po muzyki to to słucham każdej dla mnie dobrej dla mnie więc jest to i Depeche...i jackson i każda która przypadnie mi do ucha :)

Gość alan wilder.
ja nie napisalam ze lubie metal (lubie wybiórcze utwory metellicy i mansona ale lubie bluesa i starego rocka w stylu doorsow, lubie tez jacksona )DM uwielbiam i czesto zadzieram z depeszami i sprawdzamm jak bardzo sa ograniczeni w swej slepocie do jednego zespolu :)

Gość
No bluesa nie trawię :o Nigdy, przenigdy nie zrozumiem fenomenu zespołu Dżem :D

ja bym nie mogla sie ograniczyc do jednego zespolu. tyle sie traci! to tak jak ulubiona potrawa, codziennie na sniadanie obiad i kolacje. alan, masz konto na last.fm?

Gość alan wilder.
mialo byc: zaslepieni tylko depeszami"

Gość alan wilder.
Dark_angelDM

Gość alan wilder.
tylko ze tego konta juz nie korzystam bo cos tam wyszlo ze trzeba placic dlatego odinstalowlaam ale profil powinien byc

neurosa1 Sluchalem vadera, slipknota i pare innych nadeslanych przez kolezanke, ale mi sie nie podoba nic z metalu bo nie podoba mi sie taki sposob spiewania :)

Gość alan wilder.
BYLAM :) teraz mam ciemne wlosy od kilku m-cy :)

Gość
Nie no, takie ryczenie i niezrozumiały bełkot też nie robią na mnie wrażenia. Ale jest wiele zespołów nurtu nu, które tworzą bardzo melodyjne utwory. Z najsłynniejszych KoRn, SOAD, Disturbed... Fajna sprawa, lekkie, rytmiczne, energetyczne :p

Gość
Idź spać housik :p Ludzie, a czemu Wy jeszcze nie śpicie? :)

hehe no problemo doc :P no, to ty jakas gothgirl jestes wilder? metal nie jest zly, w rozsadnych ilosciach.

Gość alan wilder.
nie nazwalabym sie gothic girl . lubie m.in electro-gothic jak clan of xymox ale nie utozsamiam sie za bardzo z tym stylem jak inni :)

Gość baba o żelaznych zębach
Madonna to stara parchata prukwa! A na zdjeciach to fotoszop i mejkap plus BOTOX i inne zabiegi.

Gość firu riru
depeche 15 jestes bardzo manieryczna panieną;/ musze ci to powiedziec. wiecej pokory diewczynko! o gustach i guscikach sie nie dyskutuje wiec stul pysk. Widac, ze 15 odpowiada twojemu rozwojowi emocjonalnemu. A nie przyszlo wam do głowy ze my po prostu mozemy sie zakochac bez wzgledu na wygląd?!?!?! tępe strzały;/

Depeche 🖐️ Dok🖐️ no co ja widze , nasz Dok jest niesmialy i wrazliwy ? :) a nawiazujec do tematu - ja tam nie mam nic przeciwko jak faceci ogladaja sie za mna na ulicy ;)

firu riru - :D a kto mowi o zakochaniu? a po drugie, przeczytaj co napisalam o madonnie. :D :)