Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

depeche15

Kobiety czy nie sadzicie ze jesli facet sie za wami oglada...

Polecane posty

Ja z kolei pozwalałam innym na robienie ze mnie idiotki. Z Martyny można się było zawsze pośmiać bo słowa nie powiedziała. Za to uśmiechała się wtedy głupio i odwracała ze łzami w oczach. Udawałam,że ich lubię byleby mieć znajomych a w środku ich nienawidziłam. Człowiek chce być sobą i być ok dla innych a ci inni cię niszczą.

Gość dokładnie
odpowiem tak, czuję się niezręcznie w danym momencie ale potem dodaje mi to pewności siebie, nigdy nie zrobiłabym z tego problemu na "forum"

czy ja robie problem? nie mowilam o sobie, mowilam o innych, bo widze co sie dzieje.

nie wiem jak ci opisać spojrzenie z klasą. To trzeba zobaczyć i wtedy się czuje. Nie wiem czy robol potrafi tak patrzeć.Pewnie jakiś tak i to nie jeden,ale ja takiego nie spotkałam.

Lady of Chaos Ja, nie udawalem, ze ich lubie i mowilem o tym, ze mam ich dosc zeby mnie zostawili bo to przykre co oni robia, ale to tylko pogorszylo sprawe i zwiekszylo moja nienawisc. Kiedys nawet prawie nie znienawidzilem samego siebie, a to juz bylo straszne. Moze to dziwnie zabrzmi, ale wyszedlem z kryzysu wlasnie przyjazniac sie z kobietami :) bo one mnie rozumieja :)

lady of chaos- nie tlumacz sie. wiesz co czujesz, i to jest najwazniejsze. doc- ale faceci naprawde ie sa tacy zli... byc moze wiekszosc nie jest tak wrazliwa jednak sa naprawde ciepli, mili i uczynni mezczyzni :)

znam to niestety z autopsji . dzisiaj na przykład szwędałam się z koleżanką po Ostrowie Tumskim i robotnicy z dachu zaczęli gwizdać, drzeć się i komentować moje gabaryty. Szczerze powiedziawszy nie odczuwam swojej bijącej atrakcyjności, aczkolwiek uważam , że jest dobrze ;p Dołuje mnie również , że w większości gwizdami, krzykami, komentarzami i spojrzeniami \'napastują\' mnie mężczyźni około 50 . no i właśnie wspomniani wyżej robotnicy . Ostatnio spotkałam się nawet z tak frustrującym przeżyciem jak \'klaps\' w tyłek od nieznajomego przechodnia . Wtedy przyznam, ze nerwy już mi puściły i odwinęłam sie mu w twarz . ; / Jeżeli zaś chodzi o te krzyki, spojrzenia, gwizdy czy komentarze przyzwyczaiłam się . Fakt faktem na początku aż się we mnie gotowało, potem jednak oburzenie zaczęło stopniowo opadać . Nie zwracam już w sumie na to uwagi . Szkoda nafty ; )

Lady of Chaos A ja takiego robola znam, ktory jest bardzo inteligentny. To moj kuzyn pracuje w stoczni, ale przeczytal pol biblioteki. Tyle, ze nie chcial studiowac :)

depeche15 " uwazam ze jest to niegrzeczne i nieeleganckie jesli mezczyzna oglada sie za kobieta z otwartymi ustami a juz szczegolnie jesli idzie z partnerka. przeciez to jest bardzo niekomfortowa sytuacja zarowno dla partnerki jak i dla owej kobiety. " to wcale nie jest niekomfortowa sytuacja, niekomfortowa a nawet straszna jest wtedy, gdy dwie osoby mijają się a później oglądają za siebie w tym samym momencie. Mnie raz tak zdarzyło się. Czułam się później bardzo źle, bo ten chłopak wcale nie był dla mnie atrakcyjny a na pewno pomyślał inaczej.

depeche15 Wiem, ze niktorzy faceci sa spoko :) mam w sumie 3 blizszych znajomych wsrod facetow. Sa to koledzy od dziecka z osiedla :)

Oczywiście,że są inteligentni. Niestety większość tych których mijamy na ulicy zachowują się jakby wychowali się w najgorszej spelunie. A za szczyt komplementu mają słowo lalunia i myślą,że jeśli powiedzą coś zoczonego to są super męscy. doc ja z kolei spokój osiągnęłam kiedy poznałam swojego kochanego. Zanim doszło co do czego było pół roku przyjaźni i przy nim odzyskałam siły. Trzeba znaleźć tą ukochaną osobę i wtedy wszystko się układa:)

Gość dokładnie
faceci tacy są i tak zawsze było i będzie więc tylko mówię że dopóki to nie jakiś zboczeniec to dla mnie po tym etapie speszenia daną sytuacją to pozytywny element

Gość dokładnie
a co to znaczy z otwartymi ustami :) ??

doc ja z kolei spokój osiągnęłam kiedy poznałam swojego kochanego. Zanim doszło co do czego było pół roku przyjaźni i przy nim odzyskałam siły. Trzeba znaleźć tą ukochaną osobę i wtedy wszystko się układa Swieta racja. Kiedy mnie moja dziewczyna przytlila jak bylo mi zle to pierwszy raz w zyciu czulem takie szczescie :) Ona tez czesto stawala w mojej obronie kiedy ktokolwiek chcial mnie zaczepiac, bo wie co przezywalem kiedys :) Jest cudowna dla mnie ona ;)

Gość alan wilder.
Depeche- a co powiesz na to? ja DM slucham ponad 11 lat.Oprocz tego slucham tez rocka starego, bluesa i electro. Jak rozmawialam ostatnio w barze z zagorzalym depeszem o Jakcosnie to mnie wysmial i mowil: ejj no ty niby taka depeszowa a a co cie ta kukla obchodzi"?? heh usmiechnelam sie, wstalam i... chlusenlam mu zubrówka w jego gebe i opuscilam lokal :) pwoiem ci ze fani dm to dla mnie najwieksi ignoranci i pojebusy jakich mialam okazje poznac.Zamknieci tylko na jeden, jedyny gatunek muzyczny!!! Metalowcy czy gothci juz sa bardzej tolerancyjni heh. Dla depesza jak lubisz tez innych wykonawcow oprocz ich wielbionego gahana i gore'a to juz nie zaslugujesz na miano bycia w ich toskycznycm kręgu czyt"depeszowców".Dla mnie to jakas chorA spolecznosc- wiem co pisze bo bylam na wielu zlotach fanów DM

Gość dokładnie
oj, kobitki szukacie problemów, nie jedna by chciała żaby nawet "robol" za nią spojrzał a wy tu temat zakładacie i się oburzacie :)

Obojgu nam się udało znaleźć swoje szczęście:) Ludziska śpijcie dobrze,ja mykam zadzwonić do ukochanego:) Dobranoc wszystkim,pa

Lady of Chaos Cieszmy sie z naszego szczescia najbardziej jak mozemy, pilegnujac je jak ogrod :) Dobrej nocy zycze i dzieki za rozmowe :) pa :)

osobiscie uwazam ze tylko kobiety z kompleksami czerpia z tego satysfakcje. nie mam tu na mysli owego romantycznego zdarzenia z lady tylko takie prymitywne laleczkowanie typu ' hej laleczko, sliczny tyleczek'. nizina intelektualna kompletnie. ale kobiety mowia jedno, a robia drugie- celowo zakladaja na siebie takie rzeczy aby zwrocic uwage i taka jest prawda.

Gość alan wilder.
czasem jest mi po prostu wstyd bo jak ktos tak ograniczony mzoe sluchac takiej pieknej muzyki jak DM i byc zamkniety tylko na jedna kapele. Nie liczac tych z pogranicza EBM co dla mnie esjt akurat syfem. Eletro body music to akurat dla mnie typowe techno i lupanka dlka naspidowanych ludzi.... Nie pogadasz z nimi o the doors, o led zeppelin czy o Nalepie...

A ja jestem otwarty na ciekawa muzyke procz metalu bo z metalu nie podobalo mi sie nigdy nic :), a z rocka jak juz to Sabaton :)

depeche15 Ja tam metalu nigdy nie pochwale ;), nie mam nic do ludzi lubiacych metal, ale mi ta muzyka w ogole sie, nie podoba. Wole cos spokojnego :)

Gość
Sabaton to koszmar jest (moim skromnym zdaniem). DM lubię ale bez przesady :)

Gość dokładnie
depeche .... szczerze to nie wiem czy jesteś kobietą czy mężczyzną , ja kobietą i nie ubieram się wyzywająco , bo.......... mam swoje lata , jestem matką i człowiekiem który chyba ma większe problemy niż ty żeby zawracać dupę tym, mnie to pomaga w życiu a ty może zacznij petycję o karę aresztu o tych co spoglądaja na kobiety :(