Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bilious

A taki konkursik dla chętnych

Polecane posty

Gość niahniah
ja tam ostatnio wygrałam ładowarkę i smycz :P nie wiem czy mam w takim razie jakieś szanse żeby zgarnąc główną nagrodę w następnym etapie...

Hmm xD torby fajne! przydałaby się taka, nie powiem :-) Zaraz obczaję bliżej to wszystko... Kurde, te przedmioty to wymyślili naprawdę osobliwe :-P rozumiem, że to ich produkty, ale mało życiowo to wychodzi w sumie :-)

no kurcze na safari to faktycznie tak sobie ;) ale daje się coś wymyślić - to dopiero kreatywność ;)

Buehehehe :-) coś w tym jest... uzasadnienie wyborów faktycznie wymaga abstrakcyjnego myślenia :-P Prace mogą być ciekawe - żałuję, że nie jestem tym, kto je czyta :D

a ja właśnie nie chciałabym być na miejscu czytającego - pewnie ciekawa praca trafia się raz na sto ;)

Hmm... to oznacza, że więsze szanse dla nas ;-) Ja mimo wszystko bym nie pogardziła, na pewno dostarcza takie zajęcie maaasę rozrywki :-D

Gość
cmoknij mnie w falandysz daktylu:classic_cool:

psychiczna kafezdzira fajny nick, ale nie ma to jak odpowiedź w temacie :>

Ta wypowiedź chyba przerasta mnie intelektualnie... :-? Bilious, kumasz o co chodzi? Ja nie ogarniam tej kuwety niestety... zbyt górnolotne dla mnie to było. Nick faktycznie osobliwy.

Potwierdzam, ja też nie bardzo wyłapuję głębię tej wypowiedzi ;)

Ani tej powyżej.... zaśmiecają nam wątek... :-/ coraz mnie mi się to podoba. Ani to w temacie, ani nic...

zbierają sobie punkty - też swego rodzaju konkurs, ale w menelgame akurat nagród chyba nie ma ;) ja zdecydowanie wolę prostsze zasady ;)

Daj spokój, widziałam te linki w różnych miejscach już, zawracanie gitary :-/ dzieci neo... poczytaliby coś lepiej :-P Wracając do tematu, jestem bliska wysłania zgłoszenia w konkursie z torbą :P dopracowuje moje "uzasadnienie" :-/

ło rany, jeszcze myślisz? :) ja już kilka zdążyłam wysłać :P

Hmm... co nagle to po diable wolę wysłać coś co uważam za przemyślane i nie z pierwszej myśli. Pierwsze pomysły wbrew obiegowej opinii nie zawsze bywają najlepsze. Swoją drogą można wysłać chyba kilka zgłoszeń - dajmy na to z różnych źródeł ;-)

ee tam, mi by się nie chciało tyle myśleć po prostu... może u mnie szybko będzie się równać ze skutecznie ;)

Nie żebym koleżance źle życzyła... :D ale mam nadzieję, że nie. Warto w takie akcje zaangażować znajomych, jak się w kilka osób usiądzie na tyłku i poduma to fajne rzeczy wpadają do głowy :D a ile śmiechu bywa przy tym!

e no ale jak się potem nagrodą podzielić? :) chętnych na tobrę będzie wielu

No co Ty :D w szczere intencje nie wierzysz? nie pomogłabyś koleżance pogłowić się nad zadaniem konkursowym? :-P jakie to... polskie xD w sumie ja pewnie też po powrocie do domu sama wysłałabym zgłoszenie i liczytła na to, że to moja propozycja przejdzie, a koleżanki nie :P