Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wierze i już

Nie wierzę w jego uczucia

Polecane posty

Gość nie wierze i już

Ja kobieta po rozwodzie, on kawaler i w dodatku troche młodszy. Ja przeciętna a może nawet mocno przeciętna, on przystojny. Spotykamy się. Twierdzi, że zakochany a nawet to okazuje. Przecież taki facet może mieć kobiety piękne, mądre i jakie tylko chce. Zaczynam węszyć podstęp. Jak to możliwe, że taki facet zakochał się w zwykłej dziewcznie?

Gość a moje zdanie
masz strasznie niskie poczucie wartości kobieto. zmień to jak najprędzej.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaallllllllliiii
http://przeczytamwszystkich.pl/przyjmij-zaproszenie?it=81bb2cba-e9b9-4183-b1bd-b337b7b5a1fb Kliknij w ten link, następnie kliknij TAK!!!!! jeśli chcesz otrzymywac punkty za czytanie artykułów w sieci! Punkty wymieniasz na nagrody dostępne w katalogu nagród! Jesli zarejstrujesz sie po kliknięciu w ten link otrzymasz dodatkowo 100 pkt Super nagrody! Pozdrawiam!!

Gość nie wierze i już
pewnie ze mam niską samoocenę. Nie jestem ładna, zgrabna też nie a i za inteligentną się również nie uważam. Zwykła dziewczyna jakich wiele

Gość
Znajdz sobie jakąs ksiazke o samoocenie, wpisz "poczucie własnej wartości" na googlach i weź sie za siebie. A potem zastanów sie czy ne jesteś dla niego za fajna ;) a tak powaznie-jak okazuje uczucie to ty tez okaz... troche wiary

Gość dzela89
Jeśli będziesz tak dalej myśleć, to potem będziesz się zadręczać, że straciłaś 'może' miłość swojego życia ... DO ROBOTY!

Gość nie wierze i już
Dzięki za podnoszenie na duchu. Zdecydowanie będę musiała zainwestować w odpowiednią lekturę i zadbać o podniesienie własnego EGO. Nie sądzę aby to przyniosło jakiś pozytywny efekt ale próbować warto :)

Gość meżatka zastanawiająca sie
dziewczyna, czy kobieta? piszesz, że jesteś po rozwodzie więc chyba troszkę latek już masz dziewczyna to tak moze do 25 lat góra!

Gość nie wierze i już
kobieta, kobieta z trzydziestką na karku. Być może moje problemy wydają się głupie ale kiedy w gre wchodzi uczucie to człowiek głupieje

Gość nie wierze i już
Praca nad samooceną nie przynosi spodziewanych efektów. Jakoś nie potrafię przekonać własnego JA, że jestem wartościową kobietą. Tyle we mnie wad - wyglad, charakter. Cały czas tego nie rozumiem

Gość kosmo3
Faceci zakochuja sie zazwyczaj w ladnych kobietach, wiec mysle, ze nie straszysz wygladem:D

Gość nie wierze i już
hehe..potworem nie jestem, jeżeli o to Ci chodzi :) ale prawda jest taka, ze cud miód to ze mnie nie jest- wręcz odwrotnie. Zastanawiałam się co we mnie widzi skoro ja nie widzę w sobie nic.

Gość nie wierze i już
mógłby mieć piękną, zgrabną laskę a inwestuje uczucia w takie cos :o i weź tu zrozum facetów ehhh

Gość nie wierze i już
niby tak, ale ja węszę w tym podstęp. Może myśli że mu bedzie lekko. W koncu jakies mieszkanie posiadam, zarabiam i ble ble. Sama nie wiem co myslec

Gość Pogadaj z kolesiem
O nicku c.r.e.a.m

Gość nie wierze i już
a dlaczego? Kim jest ów koleś?

Gość Pogadaj z kolesiem
Jak porozmawiasz to zrozumiesz

Gość nie wierze i już
Gdzie ja tu teraz jakiegoś cream'a znajdę. Skoro wiesz co powie to równie dobrze możesz to zrobić sam :)