Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaloguj siee

CZY TYLKO JA SIE WSTYDZE ISC NA SOLARIUM ?

Polecane posty

Gość zaloguj siee

Nigdy nie bylam na solarium ! A teraz ide na wesele, blada jestem, balsamy brazujace daja sredni efekt, a chcialabym isc, troche ozywic sobie skore. Sadze, ze jest od kilku wizyt od razu nie zestarzeje, tymbardziej ze w planach nie mam chodzenia pozniej nalogowo na solerke. No ale sie wstydze... wydaje mi sie ze nie bede wiedziala co i jak i w ogole :o

Gość ahahahahahaha
solarium?? kojarzy mi się z wątkiem \'oszukać przeznaczenie 3\", gdzie dziewczyny się usmażyły żywcem, trochę się boję xD xD lol hahah

Gość zaloguj siee
A ostatecznie wybierasz sie na te solarke czy jednak nie :P ?

Gość ludzie sie dziwnych rzeczy
wstydza, jak widac. jak juz musisz, to idz ze 3 razy co drugi dzien - pierwszy 4 minuty , drugi 5, trzeci 6,- ostroznie zebys sie nie poaparzyla, bo by bylo ohydnie. Troszke nabierzesz koloru i wystarczy, wiecej nie chodz, bo szkoda skory.

i po co iść i po co eis wstydzić nie wiadomo co nas spotka

Gość mililili
nie ma sie czego wstydzic.po prostu powiedz .ze jesteś pierwszy raz i nie wiesz co i jak i już.jeżeli trafisz na dobre solarium to powiedzą ci na ile możesz wejść pierwszy raz i przy nastepnej wizycie wydłużą opalanie o minutę.sama korzystam od niedawna i jestem naprawde zadowolona.pytam o wszystko choćby o najmniejsza głupote.

Gość zaloguj siee
A sluchajcie ile razy w ogole trzeba chodzic i na ile minut na solarium by ta opalenizna utrzymala sie jakis czas? Ja nie mowie o spieczeniu sie na heban badz murzynke z Trinidadu, ale ot taki lekki braz...

Gość zaloguj siee

Gość nigdy nie ma się w planach
wpadania w nałóg :classic_cool:

Gość weggwbw
to zalezy od rodzaju skory i w ogole , nie masz sie czego wstydzic , lec smialo i pytaj. ja pierwszy raz bylam na 7 minut potem 8 nastepnie 10 a potem to jak mi sie podobalo , tylko ze jak panie w solarium widzialy ze juz dlugo nie bylam to nie pozwalaly mi isc na zbyt dlugo

nie tylko ty:) ja nigdy nie bylam,bo nie wiem,jak mam sie tam zachowac,czy ktos mi wlaczy te lampy,czy jak,nie wiem,i dlatego nie chodze:):):) dobrze,ze chociaz mam ciemna karnacje