Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cocaine child

Dziewczyny, jak poznać gdy udajecie orgazm?

Polecane posty

mam podzielną uwagę. jeśli by mnie coś takiego kiedyś spotkało, to wiedział bym że nast razem musze zrobić cos inaczej, albo zapytac partnerke o to co lubi, co jej sprawia przyjemnosc

tylko że takie "uczenie sie" to ma sens gdy masz stałą partnerkę. bo jak przelotny seks czy romans to wiesz. jak masz stałą laskę to najlepiej powiedzieć na początku w prost, a raczej poprosić, żeby nie udawała bo nie lubisz tego/i tak poznasz itp a przede wszystkim dla tego że udawaniem sama sobie szkodzi gdyż mężczyzna który się nie domyśla, nie będzie nic zmieniał, poprawiał itp. a jak na początku orgazmów nie będzie jakiś czas to nic złego. w końcu sie nauczy a jak laska dobrze udaje to nie ma szans na poprawę.

generalnie to chodzi mi o to czy sa jakies oznaki po ktorych widac ze kobieta udaje badz nie. np jedna z dziewczyn napisala w jakims wątku, ze podczas orgazmu leca jej lzy. co jeszcze moze byc oznaka prawdziwego, nieudawanego orgazmu? a moze tak sie nie da uogólniac i zadaje glupie pytanie?

na przelotny sex to ty masz miec przyjemnosc a nie ona....... co cie to jebie co ona bedzie czula?????? bo niby ze jutro znowu ona sie trafi????? i co z tego???? tak jak w burdelu........ty masz miec dobrze a nie ona.....kuzwa!!!!

Ale wiesz, ja mam z tego wielką satysfakcję jak widzę że jest jej dobrze. Pochodzę do tego trochę jak artysta, w sztuce ars amandi ;)

coca......fajny chlopak z ciebie to ci powiem tak, z mojego doswiadczenia(27 lat):( nawet skurcze cipki potrafia zrobic sztucznie i zawsze facio powie ze ona dostala......to jest ich zemsta za sprzatanie w domu:P:P:P

wiesz no nie da rady poznać czy kobieta udaje czy nie w przelotnym seksie.Jak stała partnerka to zaobserwujesz reakcje i poznasz.Ja tam pare razy udawałam, ale z byłym partnerem.Z mężem już nie udaje bo skoro ma być na całe życie to mam też mieć dobrze i udawanie nie ma sensu:D A czemu tak ci zależy na odpowiedzi?? Jak odpowiesz to też ci odpowiem:)

ale przelotny nie musi być z kimś obcym ale np z koleżanką z pracy? nauczycielką? czy listonoszką. czyli z kimś kogo znasz i często widujesz itp hm ja bym podał dla przykładu sutki i skurcze mimowolne pochwy ale to każda kobieta ma inaczej. łzy hm raz się spotkałem ale to może być zwykłe wzruszenie,miłość,szczęście i orgazm nie jest do tego konieczny

ludzieeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! rozbrajacie mnie.......one moga tak zrobic ze nic nie poznasz,choc bys z byl z kobieta przez 50 lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

siejesz nieprawde...:P i spotka Cię za to kara:P ok, przyznaję są kobiety, które udają..ale przyjrzyjmy się powodom, dla których tak robią.

wiesz jak przelotny seks to wydaje mi sie (bo nie miałam takowego) to nie poznasz.Laska może jęczeć i skwęczęć, że niby jej dobrz i taka wspaniła kochanka, a myśli co zje na kolację. Napisze ale autor jeszcze nie odp

Tym razem to znowu ja/ listonoszka mnie rozwalila ;) Wiadomo, że nie mówimy tu o stałej partnerce. Nie wyobrażam sobie, żeby moja kobieta mogła coś takiego robić. Jak się z kimś wiążę, to tylko z taka osoba, z którą komunikacja zachodzi na takim poziomie że nie ma możliwości aby tak się działo, takie połączenie dusz. Inaczej nie widzę sensu marnować życia i energii

niewidoczna......kara od ciebie to jak nagroda: autorze......wiesz co najbardziej sie liczy w zwiazku???? nie dlugosc i grubosc przyrodzenia,ani to jak to potrafisz robic...... liczy sie tylko KASAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!

u mnie????? stary,moja kobieta od 19 lat nie udaje.......czujesz????? 19 lat......moglaby robic co zechce,ale po co...... ale kiedys ja zapytalem i mnie powiedziala ze ciezko jest facetowi poznac czy udaje....:( ale z 2 strony bedac w dluuuuugim zwiazku po co udawac????

hahahha najpierw piszesz że nie da sie poznać a teraz że twoja nie udaje od 19 lat? hahahhaa w trakcie seksu jest podpieta pod wykrywacz kłamstw i zaraz po pytasz "miałaś orgazm???" ???? hahahha a swoją drogą nie każda umie tak panować nad swoim organizmem by dobrze odegrać orgazm, np skurcze pochwy

oj i skurcze pochwy można udać.Wystarczy wyćwiczyć mięśnie Kegla.Oj jak wy chłopaki mało wiecie:) Nie można poznać i tyle.Chyba że stała partnerka i obserwacja.Jak kocha nie powinna oszukiwać, bo po co? Żeby facet myślał, że jest ok i sie w tym twierdzeniu latami utwierdzał? Bez sensu.

tym razem//////........ile masz lat koles???? wiesz co to jest zaufanie do partnera???? wiesz co to jest byc z kims przez tyle lat na dobre i na zle??? wiesz co znaczy byc na emigracji i tylko macie siebie???? odpowiem ci inaczej..........poznaje sie nie przez skurcze pochwy.... to sie wie.........kolego.......to sie wie...... wyczuwam frustrata......