Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo_tak_chce

Gdzie trafiaja samobojcy?

Polecane posty

Gość bo_tak_chce
Wiem, ale mam problem a to jedyne wyjscie:/

Gość kochanica krola
hmm slyszalam wiele teorii, ktora z nich jest prawdziwa nie wiem... kosciol mowi ze do piekla bo Panem zycia i smierci jest Bóg. Ale kiedyś natknelam sie na objawienia matki swojego nienarodzonego dziecka( jakos tak) i to dziecko mowilo ze samobojcy i dzieci nienarodzone trafiaja do najwyzszego stanu czysca, czyli sa w niebie, ae nie widza Boga, ich pełne zbawienie nastapi wraz z powtórnym przyjsciem Chrystusa na ziemie. ostatni czytalam pamietnik kobity ktora przeszla śmierc kliczna. Jej wspomnienia z tamtego świata byly inne. Mówiła że samobójcy trafiaja do piekła na tyle lat ile zostaloby im życia, gdyby byli tu na ziemi. ich cierpienie polega na ogladaniu przez ten czas wyrzutów sumienia które dręczą ich najbliższych, to jest kara za odebranie zycia. jeszcze inna teorie powiedzial mi kiedys ksiadz... powiedzial ze ludzie popelniajacy samobójstwo sa ludzmi chorymi, a w zwiazku z tym sa zbawieni. gdzie jest prawda? nie wiem... lepiej zyc do konca..

Gość Goska15 wlasciwie dzis 16
o kurcze ;/

Gość bo_tak_chce
To jest naprawdę straszne :(

bo tak chce.... może mogę ci jakoś pomóc...? jaki masz problem...?

Gość bo_tak_chce
Nikt nie jest w stanie mi pomoc :( To sie moze wydac dla Was blahe ale bedac w mojej skorze czuli byscie sie inaczej....... Tak juz ten swiat poukladany jest

Gość aaaaaaaaaaajaaaaaaaaaaaaa
Wymieńcie sie nr GGi sobie poklikajcie.Napewno to Wam sie przyda.

Gość bo_tak_chce
NIe potrzebuje rozmowy.. Mam osobe z ktora moge o tym porozmawiac. Potrzebuje jedynie pomocy jesli chodzi o konsekwencje mojego czynu i sam sposob wykonania :/

Gość aaaaaaaaaaajaaaaaaaaaa
W takim razie powodzenia.Lucyfer juz zaciera ręce.Wie,że o tym myslisz i napewno Ci pomoże.Szepnij mu słówko a znajdziesz sposób.

Bo tak chce..uwierz mi..tam może być gorzej.... Mi też się coś przytrafiło..rok temu..i od tej pory płacze codziennie wieczorami...teraz czasem udaje mi się usnąć normalnie... to było coś okropnego....coś się stało..i ja potrzebowałam pomocy.. Przyjaciele okazali się nie przyjaciółmi. a chłopak? nie rozumiał mnie..i narzekał... zamiast pomóć dołowali..a ja płakałam... po cichu

Gość bo_tak_chce
Dzieki, wiem ze chcesz dobrze :)

Gość aaaaaaaaaaajaaaaaaaaaa
Powiem Wam jeszcze,że samobójcy cierpią w piekle te same męki co tu,tylko tysiąckrotnie siilniejsze.Samobójstwo nie pozwoli uciec przed tym co teraz czujesz.Tu mozesz jeszcze coś zrobić,zmienić-tam już nic,tylko cierpienie!!!!!!!!!!!!!!1

najlepiej było się nie rodzić

Gość aaaaaaaaaaajaaaaaaaaaaaaa
Na to nie mamy wpływu

Gość bo_tak_chce
Nawet nie chcialbym drugiej szany :/

Gość mega-pasztet
Jezeli bog was kocha bardziej niz ojciec i matka i jest zrodlem calej milosci we wszechswiecie to jakim cudem posle was na wieczne meki i tortury? Gdyby istnial bog taki, w jakiego wierza chrzescijanie, zrozumialby motywy samobojcow, okazalby wspolczucie, milosc, pozbawil strachu i leku, przyjal do siebie jak to czyni kochajacy ojciec. A nie wyslalby na "tysiackroc wieksze meki" niz te, od ktorych ci ludzie uciekli. Jednak biblia udowadnia, ze jahwe to sadystyczny bozek, ktory karal ludzi potopem, kataklizmami, usmiercal dzieci (egipt) itp.

Gość gość
jak chcesz samo.................... to zapraszam do plski politycy "Cie wykończą polska z małej to nie błąd .............