Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochanica krola

to TYLKO kochanek

Polecane posty

Gość kochanica krola

nie interesuje mnie że ktos to moze potepic... Proszę bardzo, jesli ktos chce moze wieszac na mnie psy... a TERAZ WSZYSTKO WYJASNIE: SPOTYKAM SIE Z PEWNYM FACETEM, WLASCIWIE PRZYJACIELEM WYLACZNIE NA SEX. JEST TO POROZUMIENIE OBUSTRONNE. KIEDYS COS MIEDZY NAMI BYLO, ALE jak to w zyciu bywa sie skonczylo. ale nie o to chodzi czegos w tym wszystkim nie rozumiem. Mowi mi ze sex nie sprawia mu przyjemnosci. kiedys martwilam sie tym potwornie. dzis jestem nastawiona na swoja przyjemnosc. i o ile kiedys kochalismy sie raz na miesiac teraz kochamysie kilka razy w tygodniu. gdy proponuje muspotkanie to jesli nie moze zawsze mi tlumaczy ze szczegółami co robi i z kim i dlaczego nie moze. ale to jeszcze nie przeraza bo przeciez jestesmy rowniez przyjaciolmi. przeraza mnie cos innego. bo sex sex zwlaszcza gdy sytuacja jest dokladnie wyjasniona i wiadomo ze nic wiecej nie bedzie. Ale w momencie gdy wkrada sie z jego strony w to wszystko czulosc zaczynam sie gubic... bo dla mnie to jest dziwne. ja staram sie powstrzymywac od jakiegos prytualania po... calowania przed i w trakcie... a on pzeciwnie czasem zamiast sexu mam gre wstepna jak z romansow ktora konczy sie jego dojsciem. nie wiem co mam robic, co mam myslec... wszystko przeciez juz wygaslo... a momentami mam wrazenie ze traktuje mnie jak swoja dziewvczyne, nie moge z nim o tum pogadac bo jest bardzo zamkniety... musze wyciagnac wnioski z tego co robi a nie umiem... przepraszam ze tak dlugo

Gość moim zdaniem..................
ty go kochasz, wiec odbierasz te jego "pieszczoty" jak zakochana kobieta, a on robi to co robi i nie widzi w tym uczuc. obudz sie kobieto i daj se siana, bo zakochasz sie na amen, a on i tak bedzie twierdzil, ze jestes tylko darmowa dziwka.