Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania5578

Ile powinno spać 15 misięczne dziecko?

Polecane posty

Gość Ania5578

Witam.mam takie pytanie ile w ciągu dnia śpią wasze pociechy.moja mała ma 15 mies.i ostatnio wogóle nie chce spać po południami.nie wiem czy to zle czy dobrze.podzielcie sie waszymi doswiadczeniami.

hej moja ma 14 m o od miesiaca śpi tylko raz półtorej godziny idzie spac w południe po obiedzie, trochę mało ale za to na noc pada juz o 19 i dośpi do 7- 7.30 rano wydaje mi sie ze wiecej nie potrzebuje snu w dzien sen nocny jest bardziej potrzebny niz ten w dzień - chyba:) pozdrawiam

Gość Ania5578
moja mała do pewnego czsu tez spała raz dziennie i padała o 19 ale ostatnio wogóle nie chce spac po południu.

Obawiam sie ze z moja bedzie podobnie. Ma niecale 13 miesiecy i spi juz tylko raz 1-1,5 h po poludniu. A wieczorem idzie spac dopiero po 20 . I spo do 8 rano. I nie pojdzie spac wiecej. Przeciez nie zmusisz dziecka do snu.

Gość Ania5578
No właśnie wiem ze nie zmusze,dzisiaj usypiałam ją ponad godz.a ona nic;)

Gość kazdy człowiek śpi tyle ile
potrzebuje i nie ma jakichś sztywnych ram

Gość tosica24
tak to niestety jest - w pewnym momencie nasze Maluchy nie potrzebują już dwóch drzemek w ciągu dnia a my włosy z głowy rwiemy ;-) mój Michał - 18miesięcy - śpi około 11godz w nocy i w dzień raz od 1.5 do 2.5 godziny z drugiej, popołudniowej drzemki zrezygnował jakies dwa mioesiące temu