Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marynika w.

nowe studia - prysznicowy problem

Polecane posty

Gość marynika w.

hej czy moze mi ktoś poradzić coś bo wybueram się na studia wychowania fizycznego i wiem ze będziemy na zajeciach grały w siatkowke a to sie wiarze z poceniem i wspolnym prysznicem czy mozecie mi coś na ten temat podpowiedziec, bo mam stracha przed wspolną kąpileą

Gość marynika w.
prosze napiszcie coś

Gość izitomek
spokojnie to nie wiezienie:D

Gość Cajole
a co Ci właściwie przeszkadza? toż to same baby przecież. Jak chcesz potrenować, to idź na basen, tam zawsze pod prysznicem jakaś babka paraduje nago:)

Gość marynika w.
tylko wiecie.. ja mam pewien wstydliwy sekret.. :( mam penisa... :(

Gość marynika w.
to może pogadajmy o tym na prywanie: moj mail: kansyda@op.pl

o dżizas :o mamy XXI wiek i szimejle to normalka i nic wstydliwego :)

Gość Cajole
co/kto to jest szimejl?

Gość moge tylko powiedziec
ze jak chodilam do fitness clubu AWF-u, to tam duzo dziewczyn wlasnie bylo studentkami awf, wiec one w przebieralni bez zenady sciagaly gacie, nie to ze lataly i po oczach specjalnie bily. no ale po prostu, przebieraly gacie na zajecia.

Szimejl Kobieta mająca męskie narządy płciowe. ze słownika http://www.miejski.pl/slowo-Szimejl ale na wikipedii też chyba będzie. wiem bo u mnie w gimnazjum parę lat temu było parę takich , byli też chłopcy którzy mieli damskie narządy :) dzięki temu uczyliśmy się tolerancji :classic_cool:

Gość marynika w.
wiec myslicie ze nie mam co sie wstydzic? nawet jak dostane erekcji pod prysznicem?

Gość marynika w.
ja mam dużo pytan, bo i o depilacje i o onne sprawy (pochodze z małej mijescowości), a tak publicnzie to nie chcialabym pisac prosze napiszcie do mnie na maila :) tak chyba bdzie lepiej

Gość marynika w.
ktoś tu sie pode mnie podszywa wiec nie bede juz tu pisała więcej jak coś to ma mailu pogadamy :)

Gość marynika w.
no dobra, to zapytam tylko o depilacje, wiec co mam depilowac? bo teraz to nie depiluje nic ale przynajmniej jest mi cieplo w zimie :) aha, no i czy moge nadal zmieniac majtki raz na tydzien? u nas na wsi oszczedza sie wode :)

Gość marynika.w
:(

jedyny problem to depilacja ? to wydepiluj nogi calutkie i okolice bikini. to chyba wystarczy, dziewczyny nie powinny się tam gapić, no chyba że jakieś zboczone

Gość marynika.w
a możemy o tym porozmawiać na prywatnie na moim mailu? bo tu sie pode mnie podszywają! proszę na meilu, dobra? mój mail: kansyda@op.pl

Gość shjs
A nie mozesz się kąpać w stroju kąpielowym? Albo wykąpać się po przyjściu do domu...:> Dla mnie to nie jest normalne, żeby paradować przed kims z golą dupą. Spociłaś się uprawiając sport lub śmierdzisz chlorem po basenie, ale tyle chyba przezyjesz, zeby dojść do domu i wziąć prysznic we własnej łazience...:O

Gość shjs
odpowiedz

Gość marynika.w
kiedy ja lubie paradowac z gola dupa i machac swoim penisem :) czasem niby niechcacy przechodzac obok siedzacej kolezanki plaskam jej moim penem po twarzym strasznie mnie to podnieca :classic_cool:

Gość marynika.w
spadaj podszywie!

Gość shjs
Odpowiesz? Przecież według mnie spokojnie można wziąć kąpiel w domu, tyle człowiek przeżyje. Ja nie miałabym ochoty rozbierać się przy innych, dla mnie to zbyt osobiste. Jak jestem na basenie, to wchodze pod pryszcznic w stroju kąpielowym tyle, zeby tylko się opłukać lub w ogóle nie wchodzę, a kąpiel biorę po przyjściu do domu. Od razu się nie ześmiardnę na amen, wytrzymam drogę do domu:P