Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tepic bezmozdza

najlepsze teksty na tym forum -WPISUJCIE

Polecane posty

Gość laska pisze...
spóźnia mi się okres czy to ciąża? Ktoś jej odpisuje...to pewnie ci się spóźni o dziewięć miesięcy.

Gość rynna
jedna z moich ulubienic na tym forum;) napisała ,ze maz wyjeżdża i nie zdąża zapłodnic jego jaja.ale trudno za miesiac znowu ptzytulanki:o

albo to: pisze chłopak: "Pomocy! Wczoraj kochałem się z dziewczyną i pękła gumka. Dziś ją boli, głowa, brzuch i wymiotuje.. Kazałem jej zrobić test i wyszedł negatywnie ale nadal sie boję. Czy zostaniemy rodzicami?"

Gość aaaaaaaas
a dla mnie okres to ciocia:) mój mąż ma ptasiora a ja mam mięsko:D,

Gość ma.
wszystkie pytania "czy jestem w ciąży" jakbyśmy tutaj mogli wiedzieć... Najlepsze jak z treści postu jeszcze na dodatek wynika, że właściwie to nawet seksu nie uprawiali, tylko petting przez majtki bez wytrysku, ale woli się upewnić....

ciężarówki na kobiety ciężarne.. chyba by mi nie przypadło do gustu takie określenie hehe

Gość jeszcze dobre sa typu
chlopak mnie rzucil pomocy nienawidze go ,jak sie odkochac

Gość ale glupie jestescie
same piszecie ,zakladcie takie tematy a pozniej sie z tego smiejecie.kpina!!!!

Gość no wlasnie gópie jestescie

mnie rozwalają pyt. w stylu: jak wygląda poronienie bo boję się ze poroniłam a do lekarza mogę iść dopiero za kilka dni. Widziałam też przykładową odpowiedź kiedy dziecko zapyta czym różni się chłopak od dziewczyny: chłopcy mają puslusia a dziewczynki nie mają nic

Gość gosccccc

ja najbardziej lubie te muzulmanke, co do gyna i do porodow tylko z mezem, bo badanie przez lekarza to zdrada.wkleja ten gotowy tekst nawet do tematow bez zadnego zwiazku z tym i nie odpowiada na pytania tylko tym samym wyuczonym refrenem.Pewnie teraz ucichla bo rodzi dziesiatego chlopca

Gość Gosc
2 godziny temu, Gość gosccccc napisał:

ja najbardziej lubie te muzulmanke, co do gyna i do porodow tylko z mezem, bo badanie przez lekarza to zdrada.wkleja ten gotowy tekst nawet do tematow bez zadnego zwiazku z tym i nie odpowiada na pytania tylko tym samym wyuczonym refrenem.Pewnie teraz ucichla bo rodzi dziesiatego chlopca

To zwykly durny trol. Przypuszczam, ze oslizgly zbok, ktorego jara pisanie takich wypierdow.