Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bu3o

kredyt a karta kredytowa

Polecane posty

Witam chce wziasc pewna sume kredytu w banku lecz aby dostac ta kwote musze zrobic rezygnacje z karty kredytowej ktora mam w innym banku aby osiagnac taka zdolnosc kredytowa( bylam w ing bank slaski) czy sa banki ktore nie zwracaja uwagi na karte kredytowa to obliczania zdolnosc??? a tak na marginesie karte splacilam i napisalam wymowienie do banku o ta karte ale to trzeba czekac 30dni a mnie czas nagli prosze o rady

Gość kazdy bank inaczej liczy
zdolność kredytowa- jeden da wiecej , drugi mniej-przy takim samym dochodzie i obciążeniach finansowych . bzwbk jest bardzo liberalny w liczeniu zdolności kredytowej, sprobuj tam zapytać

bo ja juz napisalam rezygnacje zkarty ale trzeba czekac a ja potrzeboje gotowke na wczoraj:( glupia karta

idz do bzwbk-pracowałam tam kiedyś , kredyt gotowkowy załatwisz w pół godziny. jesli masz umowę o prace na czas nieokreślony i pracujesz minimum 3 miesiące to do 10 000 zł wystarczy tylko Twoje oswiadczenie o dochodach

i sprobuj tez w banku, w ktorym masz konto osobiste, zawsze warto poszukac i porownać oferty

mam umowe na czas okreslony do stycznia 2015 roku i potrzebuje okolo 8 tys tak na 4 lata....i pracuje w tym sklepie juz 3 lata

w bz wbk umowa na minimum rok jest juz traktowana jako na czas nieokreślony. mozesz dostać 20-krotność swojego dochodu netto, oczywiście wszelkie zobowiązania zmniejszają zdolnośc , ale nie jakoś drastycznie. Jesli sie wybeirzesz, ptorzebny do oświadczenie bedzie NIP, REGON, adres pracodawcy.

a co z karta kredytowa ktora obniza mi zdolnosc w banku slaskim oczywiscie napisalam rezygnacje i spalcilam ja????