Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nagaraga

wstrętne babsko mnie dobija!!!!

Polecane posty

Gość nagaraga

hej, pomóżcie i napiszcie jak powiedzieć przyszłej teściowej żeby nie wtrącała nosa w nasze życie.... Wtrąca się we wszystko- mamy za tydzień ślub i ona chce o wszystkim decydować- o kwiatach w kościele, o tym gdzie świadkowa zostawi wiązankę, jakim samochodem pojedziemy do ślubu a ostatnio nawet przegląda wyciągi z kont mojego faceta i wylicza nam kwotę jaką możemy codziennie wydać (!!!!!) Powiedziałam jej kiedyś jak zamawialiśmy obrączki że one są na całe życie i to my będziemy wybierali jakie one będą... Teściowej najlepiej odpowiadały klasyczne- nam zupełnie inne. Była kupa płaczu i żalu, zrezygnowaliśmy z "naszych" obrączek i kupiliśmy klasyczne... odbieramy obrączki, pokazujemy jej i słyszymy " toć to takie zwykłe- nic fajnego, swoje stare mogłam wam dać..." wiem, to niebyło miłe ale wybuchłam zrobiłam awanturę.... teraz jak coś jej nieodpowiada to zazwyczaj mówi z płaczem " ja tam się niechcę wtrącać ale jak zrobicie to po swojemu to napewno będzie źle!!!" jak jej powiedzieć żeby sobie darowała- prośbą, groźbą- nic nie pomaga

Twój facet musi konkretnnie jej pwoiedziec, zeby sie nie wtracała, ty takze. Jesli teraz dacie sobą pomiatać, z czasem bedzie coraz gorzej...

a po co jej mówicie o waszych planach? Skoro mieliscie zamiar isc wybierac obrączki bylo nic nei mowic isc zamowic takie jak chccie, polozyc w domu i tyle nic jej nie mowic jak by zapytala pokazac, olac to co gada powiedziec jedynie: to są nasze obrączki i my chcielismy wlasnie takie. Po co twoj facet daje jej wyciągi z konta bankowego Po co mówicie ze idziecie samochód wybierac, wybierzcie takie jak wy chcecie i takie jak chcecie kwiaty nic jej nie mowcie jak zapyta wtdy powiedzcie ze juz zalatwione i po klopocie

Gość nagaraga
jak nic jej nie mówie to dzwoni do siostry mojego faceta na skargę, ta wszczyna awanturę i znowu teściowej na górze~! Ostatnio powiedziałam jej, że niechcę aby ubała udział w przygotowywaniu ślubu i wesela bo my z przyjemnością się tym zajmujemy to z zazdrości rozsiała plotki że moja mama (mieszkają w tej samej wsi) jechała pijana samochodem dostawczym i była tak pijana że ledwo siedziała za kierownicą i nawet nie zauważyła że złapała gumę... niechodzi tu o plotkę tylko o fakt żeby zranić mnie i moich bliskich

Gość nagaraga
OLIVVIA sprostujętrochę my mieszkamy w Gdańsku ona w okolicy Krakowa- mój facet jest tam zameldowany i tam mu przychodzą wyciągi, ślub i wesele też będzie w tamtych okolicach, więc jak coś załatwiamy lub mamy taki zamiar rozmawiamy o tym- pozatym nawiasem mówiąc oboje bardzo dużo peplamy i czasami ktoś musi nas uciszać

Gość o ranyyyyyyyyyyy
Niech sobie dzwoni na skargę nawet do papieża, olać to. A jak siostra faceta wszczyna awantury to dobitnie powiedzieć, żeby się nie wpieprzała między wódkę a zakąskę, tak jak robi to jej mamunia. Widzę, że dobrze między tobą a teściową raczej nie będzie, więc nie baw się w jakieś konwenanse, tylko regularnie spuszczaj ją po brzytwie. I tak już pozwoliliście sobie wejść na głowę. Kto to słyszał, żeby obrączki wybierała teściowa. Nie ustępujcie jej w niczym i jasno dajcie do zrozumienia, że nie macie zamiaru brać sobie jej "cennych" uwag do serca. A te ploty o twojej matce, to już całkowite przegięcie. Ja tam nie bawiłabym się z nią.

Gość o ranyyyyyyyyyyy
Dobrze chociaż, że cała Polska was dzieli, przynajmniej nie będzie siedziała dzień w dzień w odwiedzinach, i sprawdzała co do garnków wkładasz ;)

Gość nagaraga
właśnie dzwoniła do mnie i powiedziała że po ślubie moją suknie odda jakiejś dziweczynie ze wsi która jest biedna i spodziewa się dziecka i musi wyjść szybko za mąż tamta już ja podobno zakładała..... I JAK TU CZŁOWIEKA MA NIETRAFIĆ SZLAG. Powiedziała że napewno niedam nikomu swojej sukni bo kupiłam ją za swoje ciężko zarobione pieniądze a mój facet dodał że na ścierki ja przerobimy (?) Jesteśmy niewdzięczni i powinniśmy dziękować Bogu że ona tak wspaniale wychowała syna że nie pije i nieźle zarabia

Gość nagaraga
jeżeli chodzi o odległość to piekli się już od dawna że ona chce przepisać dom i mój facet i jego siostra go niechcą- więc najlepiej żebyśmy po ślubie zamieszkali u niej,a jak chcemy mieć dzieci- zresztą my ich mieć nie będziemy bo kto je urodzi skoro ja mam takie wąskie biodra- adoptować będziemy- baaaa a jak by inaczej

Gość nagaraga
wpadłam na pomysł- pogadam z mężem siostry mojego faceta i oboje do niej pojedziemy i powiemy jak powinna postępować a raczej jak niepowinna- go posłucha bo to jej ulubieniec na awantury i tłumaczenia niemam już siły- robie to conajmniej raz w tygodniu od roku. oby do 18 lipca a później żegnaj mamusiu zobaczymy się w przyszłe święta

Gość naiwna jestes
jak tak myslisz. ewidentnie widac, ze twoj facet ma problem z nia. http://www.styl24.pl/article.php/art_id,2340/title,Ta-trzecia-Moj-maz-jego-mama-i-ja/place,1/ czytalam o tym ostatnio, to chore.

jakaś dupa nie oficer ten Twój narzeczony, żeby nie umieć ułożyć normalnych stosunków z matką co do wyciągów - jedna wizyta w banku i podanie adresu korespondencyjnego zalatwia temat do końca świata co do planów i zakupów weselnych - nei mam pojęcia, po jakiego czorta konsultujecie to z nią, jej córką, może jeszcze sąsiadkami z połowy wsi? zachowujecie się jak dzieciaki, to i tak Was traktuje - jak dzieciaki, którym zagląda się w kieszenie i sprawdza zeszyty

TO TWOJA suknia i nie zgadzasz sie, aby ona ja oddała i finał. MUSICIE się postawić, bo inaczej całe zycie bedzie was gnoić. Jednka bez pomocy Twojego partnera niewiele zdziałasz.... ON przedewsztskim musi sie postawić!!!!!!!!!!!!1